Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 48
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Φιλαράκι μου κάπου δεν με εννοείς. Εγώ παραθέτω δεδομένα και η μόνη εικασία που έκανα, είναι ότι 300 άτομα δεν δήλωσαν πέρσι συμμετοχή. Από τα 10 που είπα το ένα ήταν εικασία, και το ανέφερα. Δεν λέω τυχαία, όπως μερικοί εδώ, ότι το όριο θα πάει 35, ότι είμαστε 830 εποχικοί έως 31 και άλλα πολλά που λέγονται εδώ μέσα...
Dikasti εισαι για το δικαστηριο καβαλα, στο ιδιο κειμενο λες πο 31 μεχρι 33 και μετα υπολογιζεις χρονια με βαση το 32, που κολαει το 32; Λες να ειπαν ας το ανεβασουμε ενα χρονο μωρε να μη κλαινε τα παιδια;
Αν παει με τον υπολογισμοπου εκαναν το 2021 παει αυτοματα 33…
28 π ειναι οι πολιτες +5 αντιπυρικες=33
Το αλλο σεναριο ειναι να παει 35 για ολους εποχικους και πολιτες
Αυτα τα 2 ειναι τα σενεραρια μη κουραζετε αλλο το μυαλο σας
Αν παει με τον υπολογισμοπου εκαναν το 2021 παει αυτοματα 33…
28 π ειναι οι πολιτες +5 αντιπυρικες=33
Το αλλο σεναριο ειναι να παει 35 για ολους εποχικους και πολιτες
Αυτα τα 2 ειναι τα σενεραρια μη κουραζετε αλλο το μυαλο σας
Θα συμφωνήσω με το φίλο... Αυτά είναι τα σενάρια... Όπως έχει πει ήδη ο lite... Ελπίζουμε να είναι 35 ... Είναι το ποίο σωστό και δίκαιο τουλάχιστον για τούς εποχικούς... Δεν γίνεται να βγαίνουν παντού με όριο 35 και εδώ με 5 χρόνια προϋπηρεσία να είναι λιγότερο... Πρέπει να στηριχθούν οι εποχικοί πυροσβέστες...
Φίλε εδώ μέσα δεν είναι να λες πράγματα…θα σε φάνε αν δεν είναι αυτό που τους συμφέρει! Ας βγει το ΦΕΚ εκεί θα φανούν όλα… από αυτά που ακούγονται είναι το πιο επικρατέστερο πάντωςDikastis05 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 11:44 am Φιλαράκι μου κάπου δεν με εννοείς. Εγώ παραθέτω δεδομένα και η μόνη εικασία που έκανα, είναι ότι 300 άτομα δεν δήλωσαν πέρσι συμμετοχή. Από τα 10 που είπα το ένα ήταν εικασία, και το ανέφερα. Δεν λέω τυχαία, όπως μερικοί εδώ, ότι το όριο θα πάει 35, ότι είμαστε 830 εποχικοί έως 31 και άλλα πολλά που λέγονται εδώ μέσα...
Το παιδακι αυτό έχει πάει κουβά ηδη μια φορά.
Πετάει τη παπατζα του, αποχωρεί, παίρνει ποπκόρν διαβάζει και γελάει.
Πάμε για δεύτερο κουβα.
Πετάει τη παπατζα του, αποχωρεί, παίρνει ποπκόρν διαβάζει και γελάει.
Πάμε για δεύτερο κουβα.
Μέχρι 31 ετών είναι 830 εποχικοί και μέχρι 33 1144 ακριβής αριθμός είναι
Φίλε lite σε παρακαλώ όταν έχεις κάποια νέα ενημέρωση για το ηλικιακό κυρίως των εποχικών και τον χρόνο έκδοσης της προκήρυξης να μας ενημερώσεις... Και τη θα γίνει με τη σειρά του 19 έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα... Μόνο εσύ φίλε μου δείχνεις ότι έχεις κάποια πραγματική ενημέρωση...
Παρακολουθώ αυτό το φόρουμ αρκετούς μήνες και βλέπω ότι όλοι θέλετε να ακούτε έγκυρες πληροφορίες αλλά ο καθένας γράφει τι τον συμφέρει να είναι και κάθεστε και υπολογίζεται και θα κάψετε κανένα εγκέφαλο! Δυστυχώς η ευτυχώς άλλοι κανονίζουν τι θα γινει και μην κοιτάτε μόνο τα μόρια έχει και άλλα στάδια μια προκήρυξη μέχρι να ολοκληρωθεί! 
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 48
Φίλε μου Ronniemac, επειδή μόνο εσύ δεν με καταλαβαίνεις, θα στα πω σε γλώσσα πρώτης δημοτικού, γιατί όπως φαίνεται μέχρι εκεί έχεις πάει.
ΛΕΩ εγώ με σιγουριά (μπορείτε να το δείτε και εσείς, δεν είναι κρυφό) ότι τον Μάρτιο του 2022,680 εποχικοί (έως 31 ετών) δήλωσαν συμμετοχή στην προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ.
Από τους 680, οι 440 μπήκαν. Πόσοι μένουν;240!
Από τους 240, οι 20 είναι 32 ετών σήμερα (2023).
Εφόσον λοιπόν υπάρχουν σίγουρα αυτά τα άτομα (εκτός αν κάποιοι έχουν παραιτηθεί), και ΑΝ και εφόσον η προκήρυξη έχει όριο ηλικίας 33, πόσοι εποχικοί είναι γεννηθείς το 1990;
Επίσης, πόσοι εποχικοί ήταν πέρσι μέχρι 31 ετών και δεν δήλωσαν συμμετοχή στην προκήρυξη; Έκανα απλά μια υπόθεση ότι είναι γύρω στους 300.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που απαντήσατε για τα όρια ηλικίας!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας, να πάει ο καθένας εκεί που θέλει και να είναι πάντα καλά!
Όποιος έχει κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία, ας την αναφέρει...
ΛΕΩ εγώ με σιγουριά (μπορείτε να το δείτε και εσείς, δεν είναι κρυφό) ότι τον Μάρτιο του 2022,680 εποχικοί (έως 31 ετών) δήλωσαν συμμετοχή στην προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ.
Από τους 680, οι 440 μπήκαν. Πόσοι μένουν;240!
Από τους 240, οι 20 είναι 32 ετών σήμερα (2023).
Εφόσον λοιπόν υπάρχουν σίγουρα αυτά τα άτομα (εκτός αν κάποιοι έχουν παραιτηθεί), και ΑΝ και εφόσον η προκήρυξη έχει όριο ηλικίας 33, πόσοι εποχικοί είναι γεννηθείς το 1990;
Επίσης, πόσοι εποχικοί ήταν πέρσι μέχρι 31 ετών και δεν δήλωσαν συμμετοχή στην προκήρυξη; Έκανα απλά μια υπόθεση ότι είναι γύρω στους 300.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που απαντήσατε για τα όρια ηλικίας!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας, να πάει ο καθένας εκεί που θέλει και να είναι πάντα καλά!
Όποιος έχει κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία, ας την αναφέρει...
Παλι π@@@να τα εκανες δικαστη, ενω ελεγες για 32 τωρα λες 33, ειστε που ειστε τρομπετες δε θυμαστε και τι λετε
Όση συζήτηση να κάνουμε για τα όρια, πάλι αερολογίες θα είναι! Εφ'όσον γίνονται διαβουλεύσεις, μέχρι τελευταία στιγμή, το ένα ΦΕΚ θα ακυρώνει το άλλο. Αυτό, για τα παιδιά που δίνουν πληροφορίες, για να μην πέφτουμε πάνω τους, για να τους φάμε! Υποτίθεται ότι θέλουμε να ακούμε πληροφορίες. Ο καθένας έχει το μυαλό να καταλάβει, ότι σε αυτό το στάδιο, όλα είναι σενάρια. Τώρα, για τους εποχικούς, για την μη ανανέωση των 19, δεν υπάρχει επίσημη απόφαση, ούτε από Τουρνά. Είπε στην Βουλή, δεν τους απολύσαμε, έλλειξε η σύμβαση τους. Αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξανανεώσουν, πάω πάσο. Γιατί όμως να μην ανανεώσουν; Για να τους διώξουν, επειδή είναι και καλά μεγάλοι και να βγάλουν μία νέα προκ, με μικρότερα όρια; Και γιατί να τους νοίαζει, ποια τα όρια των εποχικών, όταν δεν έχουν σκοπό να τους μονιμοποιήσουν. Για όταν βγάλουν προκ μονίμων, από το 25 και μετά, για να μην μουρμουρίζουν, οι μεγαλύτεροι οτι μένουν απ'έξω; Είναι εμφανές, στη κυβέρνηη, ότι δεν τους νοιάζει κάτι τέτοιο. Με αυτή την λογική, πιστεύω, ότι και θα ανανεώσουν και σε μια ενδεχόμενη προκ εποχικών, δεν θα αλλάξουν τα όρια. Φυσικά, όποιος έχει πληροφορίες και γι'αυτό, ας τοις μοιραστεί.
Όποιος θέλει ας μου δώσει viber fb insta να του στείλω την διαταγή αναλυτικά πόσα άτομα είναι μέχρι 31-33-35
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες