Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
petr

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από petr »

Θεωρω οτι ο αριθμος στρατολογικου μητρωου και η υπευθυνη δηλωση για το πιστοποιητικο τυπου Α συμπληρώνεται μονο απο αυτα τα ατομα (εποπ ειδικες δυναμεις). Παρακαλώ οποιος γνωριζει με βεβαιοτητα να μας απαντησει καθως π. Χ εγω που δεν ημουν ειδικες δυναμεις δεν το εχω συμπληρωσει ουτε το εχω βαλει σαν δικαιλογητικο.
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και αυτοί που θέλουν να δηλώσουν την εμπειρία τους από τον στρατό όσοι εχουν φύλαξη ευπαθών. Αλλιώς δεν τρέχει λόγος.
Επισκέπτης

Αυτο καταλαβαινω και εγω απλα επειδη δεν ειμαι 100% σιγουρος ρωτάω. Καλη συνεχεια!
Pipispipa7

Δημοσίευση από Pipispipa7 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 5:47 pm Ρε μπουχεσηδες είμαστε τόσα άτομα με πτυχίο που μείναμε εκτός και ειμασταν στην αναμονή για επιλαχόντες. Το πτυχίο μου εκπα αλλά δεν έχω να αποδείξω σε σας κάτι! Είπα για αυτούς που κόβονται στα αθληματα κ κοκορεύονται εδώ μέσα κ θιχτήκατε! Προφανώς έχει πάει το σκατο στην Καλτσα τωρα που μάλλον πρέπει να ξεκινήσετε προπονησεις. Άχρηστοι. Με εσάς γελάγαμε με τους ίδιους τους αστυνομικούς στην επιτροπή και λέγαμε από που ξεφύτρωσαν αυτοί! Καψερουλια
Άρα για να έμεινες επιλαχοντας, σημαίνει ότι εκτός από το πτυχίο δεν είχες αλλά προσόντα. Τι απολυτήριο έχεις και δε μπήκες οππι;
Εμένα φίλος μου με πτυχίο, απολυτήριο 12, ιεκ,ecdl, ειδικες δυνάμεις και διπλώματα μπήκε με τους 600.
Εσυ με πτυχίο πως δε μπήκες;
Δε κράζω απλά ερώτηση κάνω επειδη μου φαίνεται περίεργο.
Επισκέπτης

Βρείτε άλλον Μαλακα να σας πει που ακριβώς ήταν στην κατάταξη. Εδώ δεν… εσείς δεν εισασταν πουθενα ; Περιμένατε την δικαστική κ την δημοτική; Εγώ τουλάχιστον έχω δώσει κ τα ΠΚΕ δυο φορες σε δυο προκηρυξεις κ ξέρω τι μου γίνεται ως ικανός. Εσείς είστε ανίκανοι! Γιαυτο σου λεω θα σας πάμε γ…όντας τώρα που καλέστηκα κ εδώ και έχω μόρια! Ανώτερος σας θα ειμαι ως πε οποτε βουλώστε το νακια
Pipispipa7

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 6:16 pm Βρείτε άλλον Μαλακα να σας πει που ακριβώς ήταν στην κατάταξη. Εδώ δεν… εσείς δεν εισασταν πουθενα ; Περιμένατε την δικαστική κ την δημοτική; Εγώ τουλάχιστον έχω δώσει κ τα ΠΚΕ δυο φορες σε δυο προκηρυξεις κ ξέρω τι μου γίνεται ως ικανός. Εσείς είστε ανίκανοι! Γιαυτο σου λεω θα σας πάμε γ…όντας τώρα που καλέστηκα κ εδώ και έχω μόρια! Ανώτερος σας θα ειμαι ως πε οποτε βουλώστε το νακια
Ρε φιλε γιατι μιλας ετσι μια ερωτηση εκανα εγω, δεν ειπα να μου πεις τι θεση ησουν!
Εχεις περασει αθληματα και αλλου αλλα δεν εχεις μπει πουθενα.
Εγω ημουνα 2 χρονια Συνοριοφυλακας και μετα εξωτερικος φρουρος στην 6κ.
Αρα πως εχεις περισσοτερα προσοντα απο εμας εφοσον δεν εχεις μπει πουθενα;
Τι γλωσσα ειναι αυτη; Εχεις ψυχολογικα σιγουρα!
Επισκέπτης

Πήγαινε πιο πάνω κ δες πως μίλησα στο αρχικό μου μήνυμα που είπα απλά ότι κοκορεύονται κάποιοι ενώ βλέπουμε αλλα στα ΠΚΕ. Κ δες τι απαντήσεις πήρα ! Τι βρισίδια … μη σου κάνει εντύπωση η αντίδραση μου. Ψυχολογικά έχετε όλοι εσείς (όχι εσυ συγκεκριμενα) που βλέπετε έναν άνθρωπο που έχει κάνει δυο φορες την προσπάθεια του, δεν έχει μπει κ στις δυο για λίγο, είναι ικανός, με πτυχίο και λοιπά και τον βρίζετε. Και παρόλα αυτά το κυνηγάω ακόμα. Εσείς τα έχετε τα ψυχολογικά λυπάμαι.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Πόσο κρίμα και ανώφελο και για μας και για τους εαυτούς σας που μαλώνετε έτσι βρε παιδιά. Προς τί ο τόσος θυμός, άγνωστοι είστε. Κι αν κοπεί κάποιος στα αθλήματα μπράβο του για την προσπάθεια και μόνο. Δηλαδή οι εισαγγελείς και οι δικαστές πώς πρέπει να φέρονται σε όσους περάσουν;
Έχετε ειρήνη μεταξύ σας. Ως μεγαλύτερη από τους περισσότερους εδώ σας διαβεβαιώνω ότι όπου κι αν βρεθείτε η ευγένεια και ο σεβασμός θα σας δικαιώνουν στο τέλος.
Pipispipa7

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 6:48 pm Πήγαινε πιο πάνω κ δες πως μίλησα στο αρχικό μου μήνυμα που είπα απλά ότι κοκορεύονται κάποιοι ενώ βλέπουμε αλλα στα ΠΚΕ. Κ δες τι απαντήσεις πήρα ! Τι βρισίδια … μη σου κάνει εντύπωση η αντίδραση μου. Ψυχολογικά έχετε όλοι εσείς (όχι εσυ συγκεκριμενα) που βλέπετε έναν άνθρωπο που έχει κάνει δυο φορες την προσπάθεια του, δεν έχει μπει κ στις δυο για λίγο, είναι ικανός, με πτυχίο και λοιπά και τον βρίζετε. Και παρόλα αυτά το κυνηγάω ακόμα. Εσείς τα έχετε τα ψυχολογικά λυπάμαι.
Εγώ δε σου είπα τίποτα απλά ερώτηση έκανα, πως και έμεινες έξω από οππι ενω έχεις πτυχίο. Επειση ξέρω ότι μπήκαν άτομα και χωρίς πτυχίο στους 600.
Επισκέπτης

Χαχαχαχα α ρε τρολ πιπη θα γελάσουμε με σένα.
Επισκέπτης

Pipispipa7 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 6:49 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 6:48 pm Πήγαινε πιο πάνω κ δες πως μίλησα στο αρχικό μου μήνυμα που είπα απλά ότι κοκορεύονται κάποιοι ενώ βλέπουμε αλλα στα ΠΚΕ. Κ δες τι απαντήσεις πήρα ! Τι βρισίδια … μη σου κάνει εντύπωση η αντίδραση μου. Ψυχολογικά έχετε όλοι εσείς (όχι εσυ συγκεκριμενα) που βλέπετε έναν άνθρωπο που έχει κάνει δυο φορες την προσπάθεια του, δεν έχει μπει κ στις δυο για λίγο, είναι ικανός, με πτυχίο και λοιπά και τον βρίζετε. Και παρόλα αυτά το κυνηγάω ακόμα. Εσείς τα έχετε τα ψυχολογικά λυπάμαι.
Εγώ δε σου είπα τίποτα απλά ερώτηση έκανα, πως και έμεινες έξω από οππι ενω έχεις πτυχίο. Επειση ξέρω ότι μπήκαν άτομα και χωρίς πτυχίο στους 600.
Ρε φίλε έχεις μπει να δείς τα τότε αποτελέσματα των ΟΠΠΙ και μιλάς; Ψάξε να δείς τα αποτελέσματα και μετά πες την στο παιδί. Ο πρώτος των πρώτων είχε 4000 μόρια και ήταν και τέκνο θανόντος αστυνομικού. Μετά ακολουθούσαν άτομα με 3000+ μόρια για πάρα πολλές θέσεις μέρα 2000 μετά 1900-800-700 κτλπ. Νομίζεις πως επειδή ο φίλος είχε ένα πτυχίο που του έδινε 1000 μόρια θα έκανε κάτι; Ο ανταγωνισμός πάντα θα είναι πολύ υψηλός και είναι λογικό λόγω ανεργίας αβέβαου μέλλοντος από τον ιδιωτικό τομέα κτλπ. Και όσο οι θέσεις που προκηρύσσονται είναι για τόσο λίγα άτομα πάντα ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος ειδικά κάθε χρονιά που πόσα παιδιά ακόμα παίρνουν πτυχία μεταπτυχιακά συμπληρώνουν μήνες εμπειρίας κτλπ. Επίσης η κατηγορία στους ΟΠΠΙ έπαιρνε αρχικά 300 κάτι άτομα και μετά έπαιρνε από την β κατηγορία. Και άλλους 600 επιλαχόντες που δεν ξέρω αν αποροφίθηκαν όλοι εν τέλη και πόσοι μοιρασμένοι από την ς' και την β' κατηγορία. Όποτε ναι αν είχε δηλώσει ΟΠΠΙ ο φίλος και είχε από 1000 μέχρι 1300 μόρια ήταν πολύ δύσκολο να διοριστεί. Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι και είμαι από τα άτομα που με υψηλά μόρια ΠΕ δεν καλέστηκα. Έτσι είναι η ζωή it is what it is δεν θα πεθάνω προχωράμε μπροστά!
Pipispipa7

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 6:57 pm Χαχαχαχα α ρε τρολ πιπη θα γελάσουμε με σένα.

Τι να γελασεις ρε ψυχακια, εγω ειμαι 28 χρονων και εχω φορεσει στολη απο 2 διαφορετικες ενοπλες υπηρεσιες του Υπουργειου Προστασιας του Πολιτη.
Εσυ και καλα εχεις πτυχιο αλλα οππι δε μπηκες χαχαχ πως γινεται αυτο μονο εσυ ξερεις! Εμενα ο φιλος μου μπηκε χωρις να εχει πτυχιο και συ με πτυχιο εμεινες απεξω! Μαλλον εσυ εισαι τρολ!
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Δεν θα πω τιποτα, θα πω μόνο ότι ντρέπομαι που ανταγωνίζομαι τέτοιου είδους ατομα… Ειλικρινά! Κι εγω είμαι ΠΕ, αλλα δεν έχω υφάκι χιλίων καρδιναλίων. Χαλαρώστε λιγο, έχετε κάνει το νήμα κέντρο επίλυσης προσωπικών διαφορών,2 σελίδες γεμάτες με ανούσιους καβγάδες, τι να πω… Κρίμα!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από niasimas »

Ρε σεις, τι νόημα έχει όλη αυτή η μανούρα, που κάνετε; Πρήζετε τον κόσμο, που παρακολουθεί το νήμμα, για άσχετα με την δικαστική! Αν έχετε προσωπικά, κανονίστε συνάντηση και πλακωθείτε!
Επισκέπτης

Σας έχει απαντήσει σήμερα κανένας από τα δύο email της προκύρηξης?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rad. και 10 επισκέπτες