Μεγάλε και όμως στο γνα κάποιοι αν όχι όλοι τους βάζουν να κάνουν και το πίνακα Α
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση μου! Προφανώς και γνωρίζω ότι η προθεσμία ενστάσεων ΈΛΗΞΕ. Απλά περιέγραψα στο φόρουμ αυτό που μου συνέβη γιατί όταν μου απάντησαν στην ένσταση δεν μου εξήγησαν τι προϋπηρεσία είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόταν να έχω. Και ρώτησα εδώ στην ομάδα μήπως μου απαντήσει κάποιος ο οποίος δήλωσε αυτήν την ειδικότητα και ξέρει γνωρίζει, αυτό και τίποτα παραπάνω!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 11:58 amΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 11:07 am Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Στην ειδικότητα οικονομικός-ταμειακός τι προϋπηρεσία χρειάζεται; Εγώ δήλωσα αυτήν την ειδικότητα και δεν μου μέτρησαν τα μορια της προϋπηρεσίας, έκανα ένσταση και μου ειπαν οτι δεν την μέτρησαν επειδή δεν είναι συναφή με την ειδικότητα. Δηλαδή θα έπρεπε να είχα προϋπηρεσία ως οικονομικός-ταμειακος και όχι ως υπάλληλος σε γραφείο στα οικονομικά. Ξέρεις κανείς τι ακριβώς είναι η προϋπηρεσία οικονομικός-ταμειακος;
Η προθεσμια ενστασεων εληξε ωστοσο για να μην ελαβαν υποψην την ενσταση σου κατι θα ηξεραν παραπανω. Μηπως το φορουμ δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για να λυσεις την απορια σου κι επρεπε να μιλησεις με την επιτροπη δικαιολογητικων;
Κι εσυ την απαντηση μου. Κρινεις οτι σε "εριξε" η επιτροπη; Παρε ρωτα τους ιδιουςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:16 pmΜάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση μου! Προφανώς και γνωρίζω ότι η προθεσμία ενστάσεων ΈΛΗΞΕ. Απλά περιέγραψα στο φόρουμ αυτό που μου συνέβη γιατί όταν μου απάντησαν στην ένσταση δεν μου εξήγησαν τι προϋπηρεσία είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόταν να έχω. Και ρώτησα εδώ στην ομάδα μήπως μου απαντήσει κάποιος ο οποίος δήλωσε αυτήν την ειδικότητα και ξέρει γνωρίζει, αυτό και τίποτα παραπάνω!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 11:58 amΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 11:07 am Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Στην ειδικότητα οικονομικός-ταμειακός τι προϋπηρεσία χρειάζεται; Εγώ δήλωσα αυτήν την ειδικότητα και δεν μου μέτρησαν τα μορια της προϋπηρεσίας, έκανα ένσταση και μου ειπαν οτι δεν την μέτρησαν επειδή δεν είναι συναφή με την ειδικότητα. Δηλαδή θα έπρεπε να είχα προϋπηρεσία ως οικονομικός-ταμειακος και όχι ως υπάλληλος σε γραφείο στα οικονομικά. Ξέρεις κανείς τι ακριβώς είναι η προϋπηρεσία οικονομικός-ταμειακος;
Η προθεσμια ενστασεων εληξε ωστοσο για να μην ελαβαν υποψην την ενσταση σου κατι θα ηξεραν παραπανω. Μηπως το φορουμ δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για να λυσεις την απορια σου κι επρεπε να μιλησεις με την επιτροπη δικαιολογητικων;
Από την στιγμή που δεν γνωρίζεις τι παίζει με την συγκεκριμένη ειδικότητα απλα προσπέρασε την ερώτηση μου. Δεν σε υποχρέωσα να απαντήσεις! Όποιος γνωρίζει πραγματικά ας απαντήσει, έκανα μια ερώτηση πολύ ευγενικά και τέλος. Και εγώ εδώ μέσα βλέπω ερωτήσεις που δεν γνωρίζω την απάντηση οπότε απλα δεν απαντάω. Δεν κάθομαι να απαντήσω μόνο και μόνο να το παίξω έξυπνη!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:18 pmΚι εσυ την απαντηση μου. Κρινεις οτι σε "εριξε" η επιτροπη; Παρε ρωτα τους ιδιουςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:16 pmΜάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση μου! Προφανώς και γνωρίζω ότι η προθεσμία ενστάσεων ΈΛΗΞΕ. Απλά περιέγραψα στο φόρουμ αυτό που μου συνέβη γιατί όταν μου απάντησαν στην ένσταση δεν μου εξήγησαν τι προϋπηρεσία είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόταν να έχω. Και ρώτησα εδώ στην ομάδα μήπως μου απαντήσει κάποιος ο οποίος δήλωσε αυτήν την ειδικότητα και ξέρει γνωρίζει, αυτό και τίποτα παραπάνω!
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:21 pmΑπό την στιγμή που δεν γνωρίζεις τι παίζει με την συγκεκριμένη ειδικότητα απλα προσπέρασε την ερώτηση μου. Δεν σε υποχρέωσα να απαντήσεις! Όποιος γνωρίζει πραγματικά ας απαντήσει, έκανα μια ερώτηση πολύ ευγενικά και τέλος. Και εγώ εδώ μέσα βλέπω ερωτήσεις που δεν γνωρίζω την απάντηση οπότε απλα δεν απαντάω. Δεν κάθομαι να απαντήσω μόνο και μόνο να το παίξω έξυπνη!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:18 pmΚι εσυ την απαντηση μου. Κρινεις οτι σε "εριξε" η επιτροπη; Παρε ρωτα τους ιδιουςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:16 pm
Μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση μου! Προφανώς και γνωρίζω ότι η προθεσμία ενστάσεων ΈΛΗΞΕ. Απλά περιέγραψα στο φόρουμ αυτό που μου συνέβη γιατί όταν μου απάντησαν στην ένσταση δεν μου εξήγησαν τι προϋπηρεσία είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόταν να έχω. Και ρώτησα εδώ στην ομάδα μήπως μου απαντήσει κάποιος ο οποίος δήλωσε αυτήν την ειδικότητα και ξέρει γνωρίζει, αυτό και τίποτα παραπάνω!
Κατσε να σου απαντησει ο καθε "ειδικος'' του φορουμ αντι να το ψαξεις με την επιτροπη... Τι να πεις...
Σε πληροφορώ ότι εδώ μέσα έχω πάρει απαντήσεις που ήταν ολόσωστες και με βοήθησαν πολύ. Εξάλλου γιαυτό έχει δημιουργηθεί η ομάδα, αν εσύ δεν έχεις βοηθηθεί από εδώ μέσα δεν χρειάζεται να βγάζεις κακίαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:23 pmΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 1:21 pmΑπό την στιγμή που δεν γνωρίζεις τι παίζει με την συγκεκριμένη ειδικότητα απλα προσπέρασε την ερώτηση μου. Δεν σε υποχρέωσα να απαντήσεις! Όποιος γνωρίζει πραγματικά ας απαντήσει, έκανα μια ερώτηση πολύ ευγενικά και τέλος. Και εγώ εδώ μέσα βλέπω ερωτήσεις που δεν γνωρίζω την απάντηση οπότε απλα δεν απαντάω. Δεν κάθομαι να απαντήσω μόνο και μόνο να το παίξω έξυπνη!
Κατσε να σου απαντησει ο καθε "ειδικος'' του φορουμ αντι να το ψαξεις με την επιτροπη... Τι να πεις...
Σήμερα θεσσαλονικη έκοβαν στις έλξεις αβέρτα
Και 3 να έκανε κάποιος τον έκοβαν (ναι έτυχε το συγκεκριμένο περιστατικό)
Και 3 να έκανε κάποιος τον έκοβαν (ναι έτυχε το συγκεκριμένο περιστατικό)
3Η μέρα ΠΚΕ σήμερα στην Θεσσαλονίκη στο καυτατζογλειο. Τα στελέχη θεωρώ ότι είναι πολύ ξηγημένα. Όλοι μας είπαν ότι δεν θέλουν να κόψουν κανέναν και πως θα βοηθήσουν όσο μπορούν αν φυσικά βοηθήσουμε και μεις τον εαυτό μας. Όλοι όσοι Κόπηκαν ήταν στο μίλι και ήταν αρκετοί. Δυστυχώς, οι περισσότεροι εξ αυτών μάλλον είδαν φως και μπήκαν γιατί σταματούσαν από τον πρώτο γύρο. Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουμε.
DimStau έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 2:51 pm 3Η μέρα ΠΚΕ σήμερα στην Θεσσαλονίκη στο καυτατζογλειο. Τα στελέχη θεωρώ ότι είναι πολύ ξηγημένα. Όλοι μας είπαν ότι δεν θέλουν να κόψουν κανέναν και πως θα βοηθήσουν όσο μπορούν αν φυσικά βοηθήσουμε και μεις τον εαυτό μας. Όλοι όσοι Κόπηκαν ήταν στο μίλι και ήταν αρκετοί. Δυστυχώς, οι περισσότεροι εξ αυτών μάλλον είδαν φως και μπήκαν γιατί σταματούσαν από τον πρώτο γύρο. Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουμε.
Μπραβο σε εσας που τα καταφερατε και στα στελεγχη που ειναι δικαια προς αυτους που προετοιμαστηκαν
Πόσες μέρες είναι η πκε θεσσαλονίκη;
Εξαρτάται. Εμένα θα με πάει 4 αλλά έχει άτομα που τους πάει και 5 κυρίως λόγω 424. Αν δηλαδή στις εξετασεις που θα δώσεις εκεί υπάρχει κάτι που δεν τους αρέσει μπορεί να σε στείλουν για επανεξέταση και μπορεί τα αποτελέσματα να μην προλάβουν να βγουν την ίδια μέρα οπότε πας και την επόμενη
Ευχαριστώ πολύ φίλε για την ενημέρωση. Καλη τύχη σου εύχομαι.
Καλησπέρα όταν πήγατε για αθλήματα κάνατε εκ νέου τεστ COVID?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες