Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Για ποιο λόγο κάνετε αίτηση για ΕΠΟΠ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Σεπ 23, 2011 2:07 pm

Είιμαι άνεργος και δεν βρίσκω δουλειά
48
11%
Δουλεύω κάπου, αλλά θέλω κάτι σίγουρο
91
21%
Μου αρέσει ο στρατός
254
58%
Νομίζω ότι είναι σαν το δημόσιο
15
3%
Λόγω οικονομικής κρίσης
14
3%
Άλλος λόγος (να τον αναφερέτε)
14
3%

Σύνολο ψήφων: 436

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όπου Ηρακλής Άγριος...

angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από angelina25 »

Nassos έγραψε:
illy έγραψε:Δηλαδη αυτη η διαφορα ηταν ειναι μονο για τους τεθωρες; Αναρωτιεμαι γιατι! Και κατι τελευταιο: Συμβολιζει κατι ο μαυρος μπερες;

Ναι, και καλά τα Τεθωρακισμένα είναι η συνέχεια του Ιππικού.

Τον μαύρο μπερέ τον πήραμε από τους Βρετανούς Τέθωρες, όπως και ο πράσινος των Καταδρομών (Royal Marines και Special Air Service).

Γιατί μαύρος; Γιατί έπεφταν πολλά λάδια στα μπερέ.
Αχ βρε Nasso τι μου θυμισες... Τα μα. Τα μα... Τα μαυρα τα μπερε... Δεν τα. Δεν τα... Δεν τα νικουν ποτε! Χριστε μου ποσες φορες τα ειχα ακουσει απο τον αδερφο μου που ηταν Μαυροσκουφης! Παρουσιαστηκε το 98 και ακομα μετα απο τοσα χρονια θυμαται ολα τα συνθηματα και χαλαρα μας πρηζει. Και φυσικα ειναι πολυ μα παρα πολυ περηφανος που ηταν στα Τεθωρακισμενα!

sayraki444
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sayraki444 »

Εχω πεθανει στα γελια με τη ενταση που δημιουργηθηκε!(ρε ιλλυ μου; Τι θολωνεις ρε χαζουλι και εξαπτεσαι) γνωριζεις πως σε ολο ο φορυμ λιγοι ειναι αυτοι π απαντανε επειδη γνωριζουν... Οπως βελε... Και τον ευχαριστουμε... Κατα τα αλλα δεν εχει νοημα... Η καθε κοντρα...be cool... Και μερικοι χαλαρωστε λεμεεεεεεεεεε... Αιντε μη πεταξω παλι την ατακα ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ... φιλικα παντα!Εικόνα

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από anna.nikos »

sayraki444 έγραψε: Εχω πεθανει στα γελια με τη ενταση που δημιουργηθηκε!(ρε ιλλυ μου; Τι θολωνεις ρε χαζουλι και εξαπτεσαι) γνωριζεις πως σε ολο ο φορυμ λιγοι ειναι αυτοι π απαντανε επειδη γνωριζουν... Οπως βελε... Και τον ευχαριστουμε... Κατα τα αλλα δεν εχει νοημα... Η καθε κοντρα...be cool... Και μερικοι χαλαρωστε λεμεεεεεεεεεε... Αιντε μη πεταξω παλι την ατακα ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ...

φιλικα παντα!Εικόνα

εμ για γελια ειμαστε
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Marina2 »

sayraki444 έγραψε:Εχω πεθανει στα γελια με τη ενταση που δημιουργηθηκε!(ρε ιλλυ μου; Τι θολωνεις ρε χαζουλι και εξαπτεσαι) γνωριζεις πως σε ολο ο φορυμ λιγοι ειναι αυτοι π απαντανε επειδη γνωριζουν... Οπως βελε... Και τον ευχαριστουμε... Κατα τα αλλα δεν εχει νοημα... Η καθε κοντρα...be cool... Και μερικοι χαλαρωστε λεμεεεεεεεεεε... Αιντε μη πεταξω παλι την ατακα ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ... φιλικα παντα!Εικόνα

Sayraki Μου τι κάνεις; Γιατι έπεσες βαθμολογικά γλυκο μου σαυράκι;

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ratatoulis »

Nassos έγραψε:Όπου Ηρακλής Άγριος...

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Το πυροβόλο ρε μαλακα, εμπρόςΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

sayraki444
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sayraki444 »

Μαρίνα1 έγραψε:
sayraki444 έγραψε:Εχω πεθανει στα γελια με τη ενταση που δημιουργηθηκε!(ρε ιλλυ μου; Τι θολωνεις ρε χαζουλι και εξαπτεσαι) γνωριζεις πως σε ολο ο φορυμ λιγοι ειναι αυτοι π απαντανε επειδη γνωριζουν... Οπως βελε... Και τον ευχαριστουμε... Κατα τα αλλα δεν εχει νοημα... Η καθε κοντρα...be cool... Και μερικοι χαλαρωστε λεμεεεεεεεεεε... Αιντε μη πεταξω παλι την ατακα ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ... φιλικα παντα!Εικόνα

τιι να κανω με πεταξανε να περασς ξανα σχολεια,(να διδαξω ηθελα να πω) χχιχιχιχιχ Εχασα κωδικο μωρε... Ολα καλα; Τι εγινε πως πηγε δε τα Ειπαμε καθολου... Δινεις και για αεροπορια; Παντως στο θεματακι γιατι θελουμε να παμε στρατο ας μη κανω τον κοπω ετσι; Να απαντησω ας πουμε... Πολυ απλα εχω γινει μασκοτ... Και θα κατεβω στις εκλογες να παρω το αιμα μου πισωωωω... Χιιχιχιχιχ

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

Που εισαι ρε παλιοσαυροοοοοοο;ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα Ναι ετσι λεμε, χεσε θεατρα και κατουρα παραστασεις λεμεεεεεεεεεεεεεεε... Αχαχαχαχαχα!ΕικόναΕικόνα Οχι, να μπεις στον κοπο να πεις τον λογο! Εγω θελω να τον ακουσω παλιΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

illy έγραψε:Σου μου, θα περιμενω απαντηση:-) πρεπει να ξερουμε κατι κ εκ των εσω ωστε να μας αρεσει;
Ναι.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και σε περίπτωση που δεν σου αρέσει (εξαρχής) ή έχεις ουδέτερη άποψη όπως ο φίλος σου στο παράδειγμα που προανέφερες.
Πρέπει πρώτα να δοκιμάσεις κάτι και μετά να είσαι σίγουρη.
Έξω απ'το χορό μπορείς να λες ότι θες!
Η αρχική σου άποψη μπορεί να αλλάξει στην πορεία, είτε προς το + είτε προς το -.

Συνήθως με τους εποπ συμβαίνει το 2o.
Τώρα με εσένα δεν ξέρω τι θα γίνει.
Θα δήξει!

Οι αναλογικά περισσότερες μεταβολές αρχικής άποψης προς το - (ΕικόναΕικόνα) σημειώνονται στο ναυτικό και ακολουθεί ο στρατός ξηράς.
Στην αεροπορία τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα.
Οι συνθήκες είναι πιο ευχάριστες, ο φόρτος εργασίας μικρότερος και η συμπεριφορά των ανωτέρων σχετικά υποφερτή.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Καλα αυτο εννοειται πως μπορει να υπαρξει ή να φας τρελη ξενερα ή να σου αρεσει παρα πολυ...
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

illy έγραψε:ή να σου αρεσει παρα πολυ...
Είσαι και από οικογένεια στρατιωτικών.Εικόνα Εικόνα

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Ότι θα σου αρέσει όπως και τώρα εννοώ.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Su-35 έγραψε:Ότι θα σου αρέσει όπως και τώρα εννοώ.
ναι το καταλαβα οτι αυτο εννοειςΕικόνα

Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από anna.nikos »

Su-35 έγραψε: Ότι θα σου αρέσει όπως και τώρα εννοώ.

συμφωνω μ'αυτο
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Marina2 »

sayraki444 έγραψε:
Μαρίνα1 έγραψε:

τιι να κανω με πεταξανε να περασς ξανα σχολεια,(να διδαξω ηθελα να πω) χχιχιχιχιχ Εχασα κωδικο μωρε... Ολα καλα; Τι εγινε πως πηγε δε τα Ειπαμε καθολου... Δινεις και για αεροπορια; Παντως στο θεματακι γιατι θελουμε να παμε στρατο ας μη κανω τον κοπω ετσι; Να απαντησω ας πουμε... Πολυ απλα εχω γινει μασκοτ... Και θα κατεβω στις εκλογες να παρω το αιμα μου πισωωωω... Χιιχιχιχιχ

Πες να σου το βρει ο Γιάννης. Και εγω το έχασα και μου το βρήκε. Δινω αεροπορία και στρατολογία... ! Να δω τι θα φτιάξωωωωωω! Αν κατέβει στις επόμενες εκλογές πες να σε ψηφίσουμε.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες