Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;
Όπου Ηρακλής Άγριος...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Αχ βρε Nasso τι μου θυμισες... Τα μα. Τα μα... Τα μαυρα τα μπερε... Δεν τα. Δεν τα... Δεν τα νικουν ποτε! Χριστε μου ποσες φορες τα ειχα ακουσει απο τον αδερφο μου που ηταν Μαυροσκουφης! Παρουσιαστηκε το 98 και ακομα μετα απο τοσα χρονια θυμαται ολα τα συνθηματα και χαλαρα μας πρηζει. Και φυσικα ειναι πολυ μα παρα πολυ περηφανος που ηταν στα Τεθωρακισμενα!Nassos έγραψε:illy έγραψε:Δηλαδη αυτη η διαφορα ηταν ειναι μονο για τους τεθωρες; Αναρωτιεμαι γιατι! Και κατι τελευταιο: Συμβολιζει κατι ο μαυρος μπερες;
Ναι, και καλά τα Τεθωρακισμένα είναι η συνέχεια του Ιππικού.
Τον μαύρο μπερέ τον πήραμε από τους Βρετανούς Τέθωρες, όπως και ο πράσινος των Καταδρομών (Royal Marines και Special Air Service).
Γιατί μαύρος; Γιατί έπεφταν πολλά λάδια στα μπερέ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Εχω πεθανει στα γελια με τη ενταση που δημιουργηθηκε!(ρε ιλλυ μου; Τι θολωνεις ρε χαζουλι και εξαπτεσαι) γνωριζεις πως σε ολο ο φορυμ λιγοι ειναι αυτοι π απαντανε επειδη γνωριζουν... Οπως βελε... Και τον ευχαριστουμε... Κατα τα αλλα δεν εχει νοημα... Η καθε κοντρα...be cool... Και μερικοι χαλαρωστε λεμεεεεεεεεεε... Αιντε μη πεταξω παλι την ατακα ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ... φιλικα παντα!

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 57
sayraki444 έγραψε: Εχω πεθανει στα γελια με τη ενταση που δημιουργηθηκε!(ρε ιλλυ μου; Τι θολωνεις ρε χαζουλι και εξαπτεσαι) γνωριζεις πως σε ολο ο φορυμ λιγοι ειναι αυτοι π απαντανε επειδη γνωριζουν... Οπως βελε... Και τον ευχαριστουμε... Κατα τα αλλα δεν εχει νοημα... Η καθε κοντρα...be cool... Και μερικοι χαλαρωστε λεμεεεεεεεεεε... Αιντε μη πεταξω παλι την ατακα ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ...
φιλικα παντα!
εμ για γελια ειμαστε
Sayraki Μου τι κάνεις; Γιατι έπεσες βαθμολογικά γλυκο μου σαυράκι;sayraki444 έγραψε:Εχω πεθανει στα γελια με τη ενταση που δημιουργηθηκε!(ρε ιλλυ μου; Τι θολωνεις ρε χαζουλι και εξαπτεσαι) γνωριζεις πως σε ολο ο φορυμ λιγοι ειναι αυτοι π απαντανε επειδη γνωριζουν... Οπως βελε... Και τον ευχαριστουμε... Κατα τα αλλα δεν εχει νοημα... Η καθε κοντρα...be cool... Και μερικοι χαλαρωστε λεμεεεεεεεεεε... Αιντε μη πεταξω παλι την ατακα ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ... φιλικα παντα!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Nassos έγραψε:Όπου Ηρακλής Άγριος...

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
τιι να κανω με πεταξανε να περασς ξανα σχολεια,(να διδαξω ηθελα να πω) χχιχιχιχιχ Εχασα κωδικο μωρε... Ολα καλα; Τι εγινε πως πηγε δε τα Ειπαμε καθολου... Δινεις και για αεροπορια; Παντως στο θεματακι γιατι θελουμε να παμε στρατο ας μη κανω τον κοπω ετσι; Να απαντησω ας πουμε... Πολυ απλα εχω γινει μασκοτ... Και θα κατεβω στις εκλογες να παρω το αιμα μου πισωωωω... ΧιιχιχιχιχΜαρίνα1 έγραψε:Sayraki Μου τι κάνεις; Γιατι έπεσες βαθμολογικά γλυκο μου σαυράκι;sayraki444 έγραψε:Εχω πεθανει στα γελια με τη ενταση που δημιουργηθηκε!(ρε ιλλυ μου; Τι θολωνεις ρε χαζουλι και εξαπτεσαι) γνωριζεις πως σε ολο ο φορυμ λιγοι ειναι αυτοι π απαντανε επειδη γνωριζουν... Οπως βελε... Και τον ευχαριστουμε... Κατα τα αλλα δεν εχει νοημα... Η καθε κοντρα...be cool... Και μερικοι χαλαρωστε λεμεεεεεεεεεε... Αιντε μη πεταξω παλι την ατακα ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ... φιλικα παντα!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
Που εισαι ρε παλιοσαυροοοοοοο;

Ναι ετσι λεμε, χεσε θεατρα και κατουρα παραστασεις λεμεεεεεεεεεεεεεεε... Αχαχαχαχαχα!
Οχι, να μπεις στον κοπο να πεις τον λογο! Εγω θελω να τον ακουσω παλι

Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Ναι.illy έγραψε:Σου μου, θα περιμενω απαντηση:-) πρεπει να ξερουμε κατι κ εκ των εσω ωστε να μας αρεσει;
Το ίδιο φυσικά ισχύει και σε περίπτωση που δεν σου αρέσει (εξαρχής) ή έχεις ουδέτερη άποψη όπως ο φίλος σου στο παράδειγμα που προανέφερες.
Πρέπει πρώτα να δοκιμάσεις κάτι και μετά να είσαι σίγουρη.
Έξω απ'το χορό μπορείς να λες ότι θες!
Η αρχική σου άποψη μπορεί να αλλάξει στην πορεία, είτε προς το + είτε προς το -.
Συνήθως με τους εποπ συμβαίνει το 2o.
Τώρα με εσένα δεν ξέρω τι θα γίνει.
Θα δήξει!
Οι αναλογικά περισσότερες μεταβολές αρχικής άποψης προς το - (

Στην αεροπορία τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα.
Οι συνθήκες είναι πιο ευχάριστες, ο φόρτος εργασίας μικρότερος και η συμπεριφορά των ανωτέρων σχετικά υποφερτή.
-
- Στρατηγός
Καλα αυτο εννοειται πως μπορει να υπαρξει ή να φας τρελη ξενερα ή να σου αρεσει παρα πολυ...
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Είσαι και από οικογένεια στρατιωτικών.illy έγραψε:ή να σου αρεσει παρα πολυ...

-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ότι θα σου αρέσει όπως και τώρα εννοώ.
-
- Στρατηγός
ναι το καταλαβα οτι αυτο εννοειςSu-35 έγραψε:Ότι θα σου αρέσει όπως και τώρα εννοώ.

Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 57
Su-35 έγραψε: Ότι θα σου αρέσει όπως και τώρα εννοώ.
συμφωνω μ'αυτο
Πες να σου το βρει ο Γιάννης. Και εγω το έχασα και μου το βρήκε. Δινω αεροπορία και στρατολογία... ! Να δω τι θα φτιάξωωωωωω! Αν κατέβει στις επόμενες εκλογές πες να σε ψηφίσουμε.sayraki444 έγραψε:τιι να κανω με πεταξανε να περασς ξανα σχολεια,(να διδαξω ηθελα να πω) χχιχιχιχιχ Εχασα κωδικο μωρε... Ολα καλα; Τι εγινε πως πηγε δε τα Ειπαμε καθολου... Δινεις και για αεροπορια; Παντως στο θεματακι γιατι θελουμε να παμε στρατο ας μη κανω τον κοπω ετσι; Να απαντησω ας πουμε... Πολυ απλα εχω γινει μασκοτ... Και θα κατεβω στις εκλογες να παρω το αιμα μου πισωωωω... ΧιιχιχιχιχΜαρίνα1 έγραψε:Sayraki Μου τι κάνεις; Γιατι έπεσες βαθμολογικά γλυκο μου σαυράκι;sayraki444 έγραψε:Εχω πεθανει στα γελια με τη ενταση που δημιουργηθηκε!(ρε ιλλυ μου; Τι θολωνεις ρε χαζουλι και εξαπτεσαι) γνωριζεις πως σε ολο ο φορυμ λιγοι ειναι αυτοι π απαντανε επειδη γνωριζουν... Οπως βελε... Και τον ευχαριστουμε... Κατα τα αλλα δεν εχει νοημα... Η καθε κοντρα...be cool... Και μερικοι χαλαρωστε λεμεεεεεεεεεε... Αιντε μη πεταξω παλι την ατακα ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ... φιλικα παντα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες