Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous55

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Anonymous55 »

Euaggelia123mcs έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:05 pm Λέτε ότι κόβουν για το δμς. Εγώ είμαι αθλήτρια και είμαι 1,62 και βάρος 70. Αυτό το βάρος όμως είναι μυϊκή μάζα και πολύ λίγο ποσοστό λίπους. Θα με κόψουν.;
Τι ειδικότητα έχεις βάλει;
Anonymous233

Δημοσίευση από Anonymous233 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 1:51 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:56 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:24 pm

Eγω πήγα. Ψυχοτεχνικα δεν κόπηκε κανείς. Στο γνα έκοψαν για ΔΜΣ κάποιες κοπέλες επίσης κάποιες για ύψος κόπηκαν. Γενικά πολύ σχολαστικά τα πέρναγαν όλα. Κάποιες εξετάσεις που είχαμε κάνει οι μισοί και παραπάνω μας τις ξανά έκαναν εκεί μέσα. Κάποιους μας έστειλαν για επανέλεγχο. Τα άτομα με τατουάζ τα σημείωναν σε ένα χαρτί δεν ξέρω αν κόπηκαν γι αυτό το λόγο άτομα. Επέμεναν πολύ σε εγχειρήσεις που έχεις κάνει κ έκοβαν εύκολα κ σε αυτο.
Στα ψυχοτεχνικα τι σε ρωτάνε πάνω κάτω;
Σε ρωτάνε διάφορα και πιάνονται από το τι ειδικότητα διάλεξες και για ποιο λόγο. Αρνητικά και θετικά του χαρακτήρα σου. Άτομα που μπήκαν με άγχος τα κράτησαν πολύ ώρα μέσα και γινόταν παρα πολλές ερωτήσεις. Όμως δεν κόπηκε κανείς μας. Ήταν να παρουσιαστούμε 80 άτομα και ήμασταν 40. Οι μισοί δεν ήρθαν

Απο ποια ειδικότητα ηρθαν οι μισοί που αναφέρεις;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Euaggelia123mcs έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:05 pm Λέτε ότι κόβουν για το δμς. Εγώ είμαι αθλήτρια και είμαι 1,62 και βάρος 70. Αυτό το βάρος όμως είναι μυϊκή μάζα και πολύ λίγο ποσοστό λίπους. Θα με κόψουν.;
Μην αγχώνεσαι άλλο να τα έχεις μυϊκά τα κιλά και άλλο σε λίπος, εσυ τι νομίζεις ότι όσοι πάνε για μέτρηση είναι όλοι πέντε κιλά κάτω από το ύψος τους; Ας μην τρελαθουμε, κοβουν σώματα που είναι υπέρβαρα χωρίς μυϊκή μάζα.
Επισκέπτης

Anonymous233 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:14 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:56 pm
Στα ψυχοτεχνικα τι σε ρωτάνε πάνω κάτω;
Σε ρωτάνε διάφορα και πιάνονται από το τι ειδικότητα διάλεξες και για ποιο λόγο. Αρνητικά και θετικά του χαρακτήρα σου. Άτομα που μπήκαν με άγχος τα κράτησαν πολύ ώρα μέσα και γινόταν παρα πολλές ερωτήσεις. Όμως δεν κόπηκε κανείς μας. Ήταν να παρουσιαστούμε 80 άτομα και ήμασταν 40. Οι μισοί δεν ήρθαν

Τι ειδικότητα βρε παιδιά όπως να ναι μας καλούν. Επίσης μετά τον ΔΜΣ όσες ήταν παραπάνω μετραγαν κ περίμετρο μέσης κ έβγαινε ένα συμπέρασμα. Δέχεται η ειδικότητα σας Ι2?
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:19 pm
Anonymous233 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:14 pm

Τι ειδικότητα βρε παιδιά όπως να ναι μας καλούν. Επίσης μετά τον ΔΜΣ όσες ήταν παραπάνω μετραγαν κ περίμετρο μέσης κ έβγαινε ένα συμπέρασμα. Δέχεται η ειδικότητα σας Ι2;
Εγώ είμαι ΠΝ δεν έχουμε ι ... Αλλά αν αυτοί εκεί μετρήσουν και δουν πχ 10 κιλά συν μπορεί να με κόψουν. Γτ η περίμετρος μέσης μπορεί λόγο μυϊκής μάζας να βγει παραπάνω. Όπως και πλάτη
Επισκέπτης

Τι να σου πω δεν γνωρίζω πως το μετράνε ακριβώς. Πάντως μια κοπέλα ο ΔΜΣ ήταν λίγο παραπάνω από το όριο και την έβγαλαν Ι2. Της είπαν ότι θα δυσκολευτεί στην εκπαίδευση με τα κιλά της. Τώρα αν σε δουν γυμνασμενη κλπ ίσως να μην έχεις θέμα δεν ξέρω! Όλα καλά να σου πάνε εύχομαι πάντως και μην πολύ δίνεις βάση σε αυτά που λέμε εδώ. Που περνάς υγειονομικά;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 3:31 pm Τι να σου πω δεν γνωρίζω πως το μετράνε ακριβώς. Πάντως μια κοπέλα ο ΔΜΣ ήταν λίγο παραπάνω από το όριο και την έβγαλαν Ι2. Της είπαν ότι θα δυσκολευτεί στην εκπαίδευση με τα κιλά της. Τώρα αν σε δουν γυμνασμενη κλπ ίσως να μην έχεις θέμα δεν ξέρω! Όλα καλά να σου πάνε εύχομαι πάντως και μην πολύ δίνεις βάση σε αυτά που λέμε εδώ. Που περνάς υγειονομικά;
Στο ΓΝΑ
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Anonymous55 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:11 pm
Τι ειδικότητα έχεις βάλει;
Επιχειρήσεων επικοινωνιών ραδιοεντοπιστης
Επισκέπτης

Τελικά πόσες μέρες είναι η ΠΚΕ. Υπαρχει περίπτωση να είναι λιγότερες από 5 μέρες; Ξέρει κάποιος πού τελείωσε;
Επισκέπτης

ΠΚΕ 4 μέρες Ξάνθη.
Επισκέπτης

Για Θεσσαλονίκη ξέρει κάποιος; Ευχαριστω φίλε για Ξάνθη
Επισκέπτης

Ξέρει κανείς στην Ευελπίδων αν τα αθλήματα γίνονται ανά ζευγάρια για κοιλιακούς, κάμψεις;
Επισκέπτης

Γώ απορώ τα άτομα που αγχώνονται για το ΔΜΣ τους γιατί αγχώνοπνται μόνο για αυτό; ... πχ αν είσαι υπέρβαρος κα ιαγύμναστος είνα ισχεδόν σίγουρο πως δε μπορείς να περάσεις στις κάμψεις και έλξεις...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 9:45 pm Γώ απορώ τα άτομα που αγχώνονται για το ΔΜΣ τους γιατί αγχώνοπνται μόνο για αυτό; ... Πχ αν είσαι υπέρβαρος κα ιαγύμναστος είνα ισχεδόν σίγουρο πως δε μπορείς να περάσεις στις κάμψεις και έλξεις...

Οπως εχει ηδη απο τωρα αποδειχθει 8 στους 10 ειναι σοκαριστικα απροετοιμαστοι... Ελαχιστα ατομα εδωσαν βαση στο να προετοιμαστουν στα αθληματα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 9:55 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 9:45 pm Γώ απορώ τα άτομα που αγχώνονται για το ΔΜΣ τους γιατί αγχώνοπνται μόνο για αυτό; ... Πχ αν είσαι υπέρβαρος κα ιαγύμναστος είνα ισχεδόν σίγουρο πως δε μπορείς να περάσεις στις κάμψεις και έλξεις...

Οπως εχει ηδη απο τωρα αποδειχθει 8 στους 10 ειναι σοκαριστικα απροετοιμαστοι... Ελαχιστα ατομα εδωσαν βαση στο να προετοιμαστουν στα αθληματα
Παιδιά άλλο και αυτό. Σε μια ομάδα 20 ατόμων που συζητούσαμε οι 2 κάναμε προετοιμασία οι 10 ήξεραν τι αθλήματα δίνουμε... Οι άλλοι δεν ήξεραν ούτε τι δίνουν ούτε που ούτε καν το ακριβώς είναι η ειδικότητα που δήλωσαν. Έπαθα σοκ!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες