Nassos έγραψε: Ε, εντάξει. Έχει και τα καλά του ο Στρατός. Σουβλάκια και μπύρες στα 12ήμερα, ύπνο στους όρχους κλπ.
εχει και τα καλα του. Αλλα το παραδειγμα που εφερες για το 12ημερο ειναι το χειροτερο.12 μερες χωρις μπανιο, υπνο στο πατωμα και οσο για τις μπυρες τις προτιμω σπιτι μου παγωμενες. Πλεον ολα τα στρατοπεδα εχουν καμερες και δεν μπορεις να κοιμηθεις στους ορχους.
Τα μόνα προβλήματα για εμένα στα "σχοινάκια" ήταν η τουαλέτα και, από κακή μου τύχη, το ότι δεν είχα υπνόσακο να αντέχει μέχρι -10 βαθμούς Κελσίου. Τα υπόλοιπα είναι απλώς συμβιβασμός. Στη Φϋση είσαι άλλωστε.
Και εκεί τις είχαμε παγωμένες τις μπύρες.
Στον όρχο αρμάτων ο Δόκιμος μας κοιμώταν μέσα στο άρμα, στη θέση του οδηγού. Και οι ΕΠΟΠ καθόντουσαν...
Εγω το λεω για να μην πετανε τα μυαλα καποιον να ξερουν οτι στο στρατο δεν ειναι ολα ροδινα και οτι εχει πολλες δυσκολιες. Φαινετε και απο τις πολλες παραιτησεις των εποπ που εχουν γινει
anna.nikos έγραψε:Εγω το λεω για να μην πετανε τα μυαλα καποιον να ξερουν οτι στο στρατο δεν ειναι ολα ροδινα και οτι εχει πολλες δυσκολιες. Φαινετε και απο τις πολλες παραιτησεις των εποπ που εχουν γινει
Ετσι ακριβως! Ειναι αναλογα σε τι διοικητη θα πεσεις... Η θα ειναι προβλεπομενος ή αν ειναι στην κοσμαρα του τελειως! Ιλαρχος; Κατι μου θυμιζει αυτος ο βαθμος Νασο... Αλλα νομιζω τεθωρας ησουν ε; Ιλαρχοι λεγονται στα τεθ/να; Συγνωμη αν ρωταω κατι τελειως χαζο
Λοιπόν, επειδή είχα Μόνιμη Λοχία (ΤΘ) στη Μονάδα μου, ουδέποτε αντιμετώπισε πρόβλημα με τους άνδρες συναδέλφους. Ίσως με τους ΕΠΟΠ να ήταν λίγο στα μαχαίρια, αλλά όντας ανώτερη τους χαλαρά τους έριχνε καμπάνες.
illy έγραψε: Δηλαδη αυτη η διαφορα ηταν ειναι μονο για τους τεθωρες; Αναρωτιεμαι γιατι! Και κατι τελευταιο: Συμβολιζει κατι ο μαυρος μπερες;
Η επισιμη ονομασια του οπλου των Τεθωρακισμενων ειναι Ιππικο-Τεθωρακισμενα. Και αυτο γιατι θεωρειται διαδοχος του ιππικου. Για αυτο και οι βαθμοι ειναι οι αντιστοιχοι του ιππικου.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων