Ecdl ή πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ δεν έχεις; Αν δεν έχεις δεν μπορείς να συμμετάσχεις.Takaros έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 5:37 pm Έχω πτυχίο πε οικονομικο
δίπλωμα για αμαξι μηχανη επαγγελματικό δίπλωμα
lower
έχω κάνει την θητεία μου
έχω προϋπηρεσία 4 μηνών στα οδηγόσ
έχω ελπίδες για δε;
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Ε όχι.
Ξέρει κανένας τι παιρνει μόρια για δημοτική αστυνομία και ποσα μορια αντίστοιχουν στο καθένα;
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, η προκήρυξη έχει μπει σε προτεραιότητα και ο στόχος είναι να βγει μέσα στο έτος.
Υπάρχει περίπτωση να μπει και εδώ ΙΕΚ κύριο προσον?
Μακάρι όχι γιατί τον ήπιαμε
Θα βγει η προκήρυξη μέσα στο έτος; Τι λέτε?
Δεν θα μπει κυριο προσόν αναφέρεται παντού Ή ΙΕΚ Ή ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ! Ναι μέσα στο έτος θα βγει τρέχουν τις διαδικασίες να το προλάβουν.
Από Δεκέμβριο δλδ να περιμένουμε….
Δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουν δημοτικούς αστυνομικούς την ίδια στιγμή που η ΕΛΑΣ υποφέρει σε ανθρώπινο δυναμικό κυριολεκτικά σε όλη την χώρα
Γιατί αυτό κανόνισε ο Κούλης με τον Μπακογιάννη, πριν φύγει από Δήμαρχος. Φώναζε ότι ήθελε δημοτικούς για τον δήμο του και του έκανε το χατήρι! Τώρα που δεν είναι δήμαρχος, να δούμε που θα βρει αστυνομικούς για τα τμήματα! Γιατί τους 2500 της VIP, δεν πρόκειται να τους δει!
Λέτε να γίνουν κ εδώ πολλές αιτήσεις; Εγώ πιστεύω κάτι λιγότερο από ότι έγιναν στην δικαστική. Δηλαδή να γίνουν γύρω στις 10.000
Κάνουμε τα χαρτιά μας και ότι γίνει….
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 17 επισκέπτες