Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Να προλαβω οσους ρωτησουν (γιατι σιγουρα θα ρωτησουν πολλοι), η σειρα που ειστε δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο. Ειναι ταξινομημενοι αριθμητικα
Εγω δεν βρισκω τον αριθμο μου του μητρωου στα ΤΕ, γινεται να εχω απορριφθει ηδη?
Καλά ρε φίλε μας κοροϊδεύουν αυτοί;
Λένε ότι έγιναν 14000 περίπου αιτήσεις σε πολλά sites και τόσους κάλεσαν για δικαιολογητικά κιόλας. Τι νόημα έχει όλο αυτό και δεν το κάνουν από την αρχή διαδικτυακά την αιτηση; Γ@μω την γραφειοκρατία μου με τους μπακαλιάρους.
Λένε ότι έγιναν 14000 περίπου αιτήσεις σε πολλά sites και τόσους κάλεσαν για δικαιολογητικά κιόλας. Τι νόημα έχει όλο αυτό και δεν το κάνουν από την αρχή διαδικτυακά την αιτηση; Γ@μω την γραφειοκρατία μου με τους μπακαλιάρους.
Χαχαχαχα ποιος βγάζει πίνακες για 14.500 αιτήσεις σε 2 βδομάδες χωρίς καν να έχουν ζητηθεί δικαιολογητικά;
Και γιατί δεν υπάρχει πίνακας με τους απορριπτέους και την αιτιολογία δίπλα; Χαχαχαχα Ελλάδα 2.0
Και γιατί δεν υπάρχει πίνακας με τους απορριπτέους και την αιτιολογία δίπλα; Χαχαχαχα Ελλάδα 2.0
Συγνώμη βρε παιδιά, για ΠΕ δλδ πόσα μόρια έχει κάποιος που να τον κάλεσα να στείλει δικαιολογητικά ;
9400 καλούν να στείλουν, που τις είδατε τις 14500;7χιλιαδες κάτι για Δε και 2κατι για Πε-Τε... Οι μισές απο αυτες θα ειναι λάθος με δηλωμένα αλλα ντάλα και θα απορριφθουν... Οπότε μια χαρά είναι!
Τι φαρσοκωμωδία είναι αυτή παιδιά; Προφανώς απέρριψαν μόνο όσους κάνανε λάθος στην ηλεκτρονική αίτηση. Και μου αρέσει που λέει ότι οι πίνακες περιλαμβάνουν όσους προηγούνται βαθμολογικά. Βρωμάει και ζεχνει από την αρχή το πράγμα.
Δηλαδή την σειρά κατάταξη μας θα την μάθουμε τέλη του μήνα ή τον άλλο μήνα.
Δηλαδή την σειρά κατάταξη μας θα την μάθουμε τέλη του μήνα ή τον άλλο μήνα.
Μαγκες εγω βλεπω κοντα 9.400 ατομα να στείλουν δικαιολογητικα αν εγιναν 14.500 μιλαμε 5.100 ατομα εξαφανισμένα χωρις αιτιολογία
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Στην κατηγορία ΔΕ είναι 4.093 που καλέστηκαν.
Σίγουρα θα ήταν λανθασμένη η αίτηση αν όντως είχαν γίνει τοσες αιτήσεις και αποριφθηκαν... Αυτο με. Τις 14500 από που προκύπτει έχουμε κάποιο επίσημο σαιτ που λεει οτι έγιναν τοσες;
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
7148 ΔΕ
1056 ΤΕ
1186 ΠΕ
εγώ πάντως με 640 μόρια ΠΕ, δεν είμαι καν στους πρώτους 1186 οπότε βλέπω τη βάση πάνω από 1000+ (μεταπτυχιακά κτλπ)
1056 ΤΕ
1186 ΠΕ
εγώ πάντως με 640 μόρια ΠΕ, δεν είμαι καν στους πρώτους 1186 οπότε βλέπω τη βάση πάνω από 1000+ (μεταπτυχιακά κτλπ)
Δηλαδη τι λαθος να εκανα τωρα σε μια τοσο απλη αιτηση;
Που εχω ξανακανει τοσες φορες μεσω ασεπ…
Τελος παντων, αρα δηλαδη οσοι δεν φαινομαστε μεσα κοπηκαμε ηδη;
Δεν μπορω να καταλαβω, μηπως ηταν πολυ λιγα τα προσοντα;
Που εχω ξανακανει τοσες φορες μεσω ασεπ…
Τελος παντων, αρα δηλαδη οσοι δεν φαινομαστε μεσα κοπηκαμε ηδη;
Δεν μπορω να καταλαβω, μηπως ηταν πολυ λιγα τα προσοντα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 9 επισκέπτες