Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ronaldinho

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Ronaldinho »

Venom94 έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 1:02 pm
GeorgeTrls έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 12:50 pm Δυστυχως δεν λένε ψέματα. Δεν είναι δύσκολο να πας πάνω από 1000. Ένα 15.7 σε απολυτήριο που έχω εγώ και ειδικές ειδικές δυνάμεις,1000+ αυτόματα. Σκεφτείτε πόσοι θα έχουν καλύτερο απολυτήριο ή δεύτερη ξένη γλώσσα που μετράει επιπλέον κτλ. Όπως και να χει, καλή επιτυχία σε όλους και περιττοί οι τσακωμοί. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Περιμένω πως κ πως τα αποτελέσματα. Σήμερα από όσο ξέρω τελειώνουν αιτήσεις για πολιτικό προσωπικό, όποτε μήπως βγουν μαζί τα αποτελέσματα.
15.7 απολυτήριο Χ 30 μας κανει 471 συν 75 ειδικές δυνάμεις σύνολο 546. Έχεις δρόμο για τα 1000+ αυτόματα 😂
Ο βαθμος τιτλου σπουδων χ60 δεν γραφει μεσα στην μοριοδοτηση;
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Venom94 »

Ronaldinho έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 2:46 pm
GeorgeTrls έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 12:50 pm Δυστυχως δεν λένε ψέματα. Δεν είναι δύσκολο να πας πάνω από 1000. Ένα 15.7 σε απολυτήριο που έχω εγώ και ειδικές ειδικές δυνάμεις,1000+ αυτόματα. Σκεφτείτε πόσοι θα έχουν καλύτερο απολυτήριο ή δεύτερη ξένη γλώσσα που μετράει επιπλέον κτλ. Όπως και να χει, καλή επιτυχία σε όλους και περιττοί οι τσακωμοί. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Περιμένω πως κ πως τα αποτελέσματα. Σήμερα από όσο ξέρω τελειώνουν αιτήσεις για πολιτικό προσωπικό, όποτε μήπως βγουν μαζί τα αποτελέσματα.
Σε δεκαβαθμη κλίμακα. Δηλαδή 15,7 σε δεκαβαθμη κλίμακα κάνει 7,85*60.

15.7 απολυτήριο Χ 30 μας κανει 471 συν 75 ειδικές δυνάμεις σύνολο 546. Έχεις δρόμο για τα 1000+ αυτόματα 😂
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ronaldinho έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 2:46 pm
Το απολυτήριο πάει επί 30. Τα πτυχία ΤΕ και ΠΕ πάνε επί 60.
Επισκέπτης

Έλα που θα μου κανείς και ανάλυση! Όταν τα λεω εγώ… στο 600 αρι παίζεται κ μάθε να κανείς σωστα τους υπολογισμούς! Με την μοριοδότηση των ειδ φρ του 19 μετράτε ; Χαχα ρε θα τρελαθούμε εδώ μέσα.
Ronaldinho

Δημοσίευση από Ronaldinho »

[/quote]

[/quote]

Αρα και του ιεκ χ30 παει για να μην το πολυ κουραζουμε; Δηλαδη εγω ας πουμε εχω 16χ30 + καλη ξενη γλωσσα
AplosPolitis

Δημοσίευση από AplosPolitis »

Καλησπέρα, εγώ είμαι ΠΕ και έχω υπολογίσει 797 μόρια. Καλή επιτυχία σε όλους. Ποια πιστεύεται θα είναι η βάση για ΠΕ;
JusticeStuff

Δημοσίευση από JusticeStuff »

Αν τα έχεις υπολογίσει σωστά και έχεις δηλώσει όλες τις θέσεις τότε κατά 90% είσαι μέσα.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Παιδιά γεια σας. Κάποιος στην ομάδα για την δικαστική αστυνομία στο Facebook έγραψε ότι γνωρίζει ήδη ότι κάποιοι έβαλαν βύσμα. Όχι ότι με σόκαρε φυσικά. Στις εκλογές ήμουν εφορευτική και η γραμματέας της δικηγόρου παρακαλούσε να εκλεγεί συγκεκριμένος περιφερειάρχης γιατί δεν μπορεί να βγάλει τα αθλήματα κι επίσης δεν είχε καν πτυχίο ξένης γλώσσας και ήταν σίγουρη ότι ο περιφερειάρχης που όντως εξελέγη τελικά, θα μεσολαβούσε να την περάσουν έτσι. Φυσικά αν δω ότι η συγκεκριμένη είναι στους επιτυχόντες θα την καταγγειλω. Αλλά πώς μπορούμε να ελέγξουμε όλα τα ρουσφέτια; Σιχαθηκα ς' αυτήν την χώρα με τα βύσματα :x
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Μην ακούτε τι λέει ο καθένας, κοιτάξτε εσείς να προσπαθήσετε όσο πιο καλά μπορείτε και κανένας δεν σας φάει την θέση.

Εκτός και αν δεν έχετε μόρια και το λέτε για παρηγοριά ότι σας έφαγαν τα βύσματα για να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Κι αν δεν "φάνε" εμένα τα βύσματα θα φάνε άλλα παιδιά, κατευθείαν στην καχυποψία. Αλλά καλά μας κάνουν όταν η οποιαδήποτε παθογένεια σε αυτό το κράτος μας πονάει μόνο όταν μας θίγει εντελώς προσωπικά. Χαίρομαι που είστε κάποιοι τόσο ψύχραιμοι με αυτό το βρωμοσυστημα.
Καλή συνέχεια.
Επισκέπτης

AplosPolitis έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 3:53 pm Καλησπέρα, εγώ είμαι ΠΕ και έχω υπολογίσει 797 μόρια. Καλή επιτυχία σε όλους. Ποια πιστεύεται θα είναι η βάση για ΠΕ;
Εγώ είμαι ΠΕ και έχω 900 μόρια με εμπειρία. Τώρα για βάση θα σε γελάσω. Πιστεύω αν έχουν φύγει άτομα από άλλες σχολές και έχουν κάνει αίτηση ως ΠΕ θα μπορούσαν να έχουν και 1000.
Επισκέπτης

Ronaldinho έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 3:14 pm
[/quote]

Αρα και του ιεκ χ30 παει για να μην το πολυ κουραζουμε; Δηλαδη εγω ας πουμε εχω 16χ30 + καλη ξενη γλωσσα
[/quote]

Κάποιοι ακόμα δεν έχετε πάρει πρέφα τι γίνεται μετά από τόσες σελίδες στο νήμα και το έγγραφο της προκήρυξης εδώ και κανένα μήνα ανεβασμένο στο ίντερνετ χωρίς να μπείτε να του ρίξετε μια ματιά ενώ και καλά θέλετε να μπείτε και κάνατε τα χαρτιά σας... Τι να πω;!
Επισκέπτης

Να ξέρετε βγήκανε οι πίνακες για τα δικαιολογητικά
https://ministryofjustice.gr/?p=10757
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Μολις μου ηρθε για δικαιολογητικα σε ποσους ηρθε;
Άβαταρ μέλους
svetlana
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από svetlana »

Κι εμενα πριν 2 λεπτά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες