Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Ναι ... Εχουν χωρισει σε γκρουπ. Αλλοι περνανε πρωτα ψυχοτεχνικα και μετα υγειονομικα και το αντιστροφο...
Για κάποιο λόγο σήμερα δεν μπορώ να μπω καθόλου στην εφαρμογή δεν μου το ανοίγει καν να μπω με τους κωδικούς κολλάει το κάνει και σε άλλους?
Κάποιος με ειδικότητα η/ν διευθύνσεως βολής και η/ν ραδιοεντοπιστης συσκευών. υπάρχει κανείς κι πόσα μόρια; ελάτε να μαζευτούμε
Εγώ έχω δηλώσει διεύθυνση βολής δεύτερη επιλογή 551 μορια
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 27
Καλησπέρα. Έχει δηλώσει κανείς την ειδικοτητα Τ/ΗΝ ανθυποβρυχιακων συσκευών;
Έχει δηλώσει κανεις τεχνικός όπλων πυροβόλων; Και αν έχει κανεις περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα αυτή.
Παιδιά δείτε λίγο μπορείτε να μπείτε με τους κωδικούς του taxis net; Στην εφαρμογή; Γιατί δεν μου τ ανοίγει εμένα ν τ δοκιμάσετε να μου πείτε?
Ναι εγώBulldawg έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 10:44 pm Έχει δηλώσει κανεις τεχνικός όπλων πυροβόλων; Και αν έχει κανεις περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα αυτή.
Καλή επιτυχία φίλε ξέρεις περισσότερες λεπτομερείς για αυτή την ειδικότητα;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 6:36 amΝαι εγώBulldawg έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 10:44 pm Έχει δηλώσει κανεις τεχνικός όπλων πυροβόλων; Και αν έχει κανεις περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα αυτή.
Φρεγάτα φίλε πολλά ταξίδια... Όσοι έχουμε κάνει αίτηση για ναυτικό το γνωρίζουμε αυτόBulldawg έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:25 amΚαλή επιτυχία φίλε ξέρεις περισσότερες λεπτομερείς για αυτή την ειδικότητα;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 6:36 amΝαι εγώBulldawg έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 10:44 pm Έχει δηλώσει κανεις τεχνικός όπλων πυροβόλων; Και αν έχει κανεις περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα αυτή.
Βοηθοι φαρμακειουυ περασε κανεις πκε;
Καλά ναι για τα ταξίδια δεν το συζητώ εννοείται το ήξερα απλά αρμοδιότητες κλπΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:39 amΦρεγάτα φίλε πολλά ταξίδια... Όσοι έχουμε κάνει αίτηση για ναυτικό το γνωρίζουμε αυτόBulldawg έγραψε: Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:25 amΚαλή επιτυχία φίλε ξέρεις περισσότερες λεπτομερείς για αυτή την ειδικότητα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 27
Ναι φίλε εγώ. Ουσιαστικά είσαι συντηρητής και χειριστής των πυροβόλων του πλοίου. Είτε αυτά είναι τα Oto melara, είτε τα πολυβόλα τύπου ΜG-3, κλπ.Bulldawg έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 10:44 pm Έχει δηλώσει κανεις τεχνικός όπλων πυροβόλων; Και αν έχει κανεις περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα αυτή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες