Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Magdalini έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 7:30 am Εγώ τώρα που έχω 295 μόρια για το Π. Ν και με κάλεσαν κανονικά για ψυχοτεχνικα να αγχωθω; Που έχω τόσο λίγα μόρια; Τι να περιμένω;

Καταρχας 295 σε ποια ειδικοτητα;! Εχει να κανει με πολλους παραγοντες... Ειδικοτητα, ατομα που καλεστηκαν, ατομα που θα περασουν τις πκε κι απο αυτους που θα περασουν οι επιτυχοντες που θα θελησουν να πανε διοτι υπαρχουν ατομα που εχουν δηλωσει σε πανω απο 1 σωμα... Τωρα εαν σου πουμε σε ενα φορουμ περνας η οχι ψεμα θα ναι...
Magdalini

Δημοσίευση από Magdalini »

Ειδικότητα διαχειριστής υλικού Διαχειριστής Λογιστικού απλά λένε για πολλά μόρια εδώ μεσα και έχω αγχωθεί για τα μόρια μου
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Eleonora »

Magdalini έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 10:56 am Ειδικότητα διαχειριστής υλικού Διαχειριστής Λογιστικού απλά λένε για πολλά μόρια εδώ μεσα και έχω αγχωθεί για τα μόρια μου
Κοίταξε, αντικειμενικά, ναι έχεις λίγα μόρια, δεδομένου ότι στους περυσινούς επιτυχόντες (2 άτομα έπαιρνε η ειδικότητα), τα μόριά τους ήταν 828, και 771. Ο τελευταίος επιλαχών, επίσης, είχε 675 μόρια. Πόσα άτομα παίρνουν τώρα στην ειδικότητα; Ωστόσο, λάβε υπόψη σου ότι κάποιοι δεν θα παρουσιασθούν καν, κάποιοι που έχουν δηλώσει και άλλο Σώμα και περάσουν, θα προτιμήσουν το άλλο, κάποιοι δεν θα περάσουν τις ΠΚΕ, και κάποιοι θα δηλώσουν παραίτηση, στη διάρκεια της εκπαίδευσης, ώστε θα κληθούν και επιλαχόντες. Συμπέρασμα; Θα πας να δώσεις τις εξετάσεις σου, με πίστη, γιατί ακριβώς υπάρχουν οι αστάθμητοι παράγοντες που σου ανέλυσα, και καλή σου επιτυχία!
Styga
Magdalini

Διαχειριστής υλικού ζητάνε 6 άτομα και Διαχειριστής Λογιστικού 10 έχω πίστη και θέλω να πιστεύω πτι όλα θα πάνε καλά απλά δεν ξέρω γιατί βγήκαν τόσο λίγα παρόλο που τα χαρτιά μου είναι από επαλ έπρεπε να κάνω ένσταση αλλά λέω αφού με κάλεσαν για ψυχοτεχνικα και εφόσον προχώρησα έμεινα στάσιμη και δεν έκανα αυτή την ενέργεια...
Επισκέπτης

Magdalini έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 3:47 pm Διαχειριστής υλικού ζητάνε 6 άτομα και Διαχειριστής Λογιστικού 10 έχω πίστη και θέλω να πιστεύω πτι όλα θα πάνε καλά απλά δεν ξέρω γιατί βγήκαν τόσο λίγα παρόλο που τα χαρτιά μου είναι από επαλ έπρεπε να κάνω ένσταση αλλά λέω αφού με κάλεσαν για ψυχοτεχνικα και εφόσον προχώρησα έμεινα στάσιμη και δεν έκανα αυτή την ενέργεια...

Τα μορια απο επαλ ειναι λιγα δεν δινει πολλα... Τωρα αν εχετε διπλωμα αυτοκινητου, αγγλικα, προυπηρεσια η καποιο εγγραφο δεν στειλατε η οντως ειναι τοσα. Απο ιεκ μονο δινει 300 μορια.
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Magdalini έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 3:47 pm Διαχειριστής υλικού ζητάνε 6 άτομα και Διαχειριστής Λογιστικού 10 έχω πίστη και θέλω να πιστεύω πτι όλα θα πάνε καλά απλά δεν ξέρω γιατί βγήκαν τόσο λίγα παρόλο που τα χαρτιά μου είναι από επαλ έπρεπε να κάνω ένσταση αλλά λέω αφού με κάλεσαν για ψυχοτεχνικα και εφόσον προχώρησα έμεινα στάσιμη και δεν έκανα αυτή την ενέργεια...
Εάν είσαι η κοπέλα από το ΕΠΑΛ σ έχω ξανά απαντήσει νομίζω δν ξέρω γτ σ βγείκαν τα μόρια τόσο λίγα εμένα με το ίδιο πτυχίο μου βγείκαν 602 κανονικά τα μόρια σου για αυτές τις ειδικότερες είναι λίγα όπως σ είχα πει αλλά επειδή στο ναυτικό άκουσα υπάρχει μεγάλη αποχή από άτομα που δεν εμφανίστηκαν και αρκετοί θα τα παρατήσουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τους φωνάξουν όλους όσους πήγαν για ΠΚΕ
Επισκέπτης

John2000 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 3:57 pm
Εάν είσαι η κοπέλα από το ΕΠΑΛ σ έχω ξανά απαντήσει νομίζω δν ξέρω γτ σ βγείκαν τα μόρια τόσο λίγα εμένα με το ίδιο πτυχίο μου βγείκαν 602 κανονικά τα μόρια σου για αυτές τις ειδικότερες είναι λίγα όπως σ είχα πει αλλά επειδή στο ναυτικό άκουσα υπάρχει μεγάλη αποχή από άτομα που δεν εμφανίστηκαν και αρκετοί θα τα παρατήσουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τους φωνάξουν όλους όσους πήγαν για ΠΚΕ
Εσυ ομως μπορει να ειχες κι αλλα εγγραφα που σου εδιναν μορια
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Γυμναστήριο
Σκάκι

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 4:02 pm
John2000 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 3:57 pm
Εσυ ομως μπορει να ειχες κι αλλα εγγραφα που σου εδιναν μορια
Αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες γ αυτήν την ειδικότητα καλύτερα να μιλήσουμε σε προσωπικό τσατ τυγχάνει να είμαι από στρατιωτική οικογένεια θα σ λύσω αν έχεις κάποια άλλη απορία
Magdalini

Ναι έχω και δίπλωμα αυτοκινήτου και αγγλικά και υπολογιστές δεν ξέρω γιατί και αν δεν έχουν υπολογιστεί και επίσης το πτυχίο στ αγγλικά το έκανα και με δικηγόρο μετάφραση όπως το θέλανε απορώ γτ βγήκαν τόσο λίγα
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Magdalini έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 5:30 pm Ναι έχω και δίπλωμα αυτοκινήτου και αγγλικά και υπολογιστές δεν ξέρω γιατί και αν δεν έχουν υπολογιστεί και επίσης το πτυχίο στ αγγλικά το έκανα και με δικηγόρο μετάφραση όπως το θέλανε απορώ γτ βγήκαν τόσο λίγα
Λοιπόν 50 μόρια από το δίπλωμα οδήγησης,50 από τα Αγγλικά εφόσον έχεις lower, υποθετικά, και 160 από το Επαλ, κάνουν 260. Εάν έχεις ανώτερο του lower παίρνεις 100 μόρια στα Αγγλικά, και 50 δίπλωμα και 160 Επαλ, σύνολο 310. Τα 295 δεν καταλαβαίνω πώς προκύπτουν.
Οι υπολογιστές, δεν μοριοδοτούνται.
Styga
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Γυμναστήριο
Σκάκι

Magdalini έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 5:30 pm Ναι έχω και δίπλωμα αυτοκινήτου και αγγλικά και υπολογιστές δεν ξέρω γιατί και αν δεν έχουν υπολογιστεί και επίσης το πτυχίο στ αγγλικά το έκανα και με δικηγόρο μετάφραση όπως το θέλανε απορώ γτ βγήκαν τόσο λίγα
Τελικά υπάρχει περίπτωση το χαρτί του ΕΠΑΛ να μην δίνει τόσα μόρια και εγώ να μάζεψα 602 επειδή είχα αυτήν την ειδικότητα όταν υπηρέτησα και να το μέτρησαν σαν προϋπηρεσία δεν είμαι σίγουρος πάντως μην αγχώνεσαι με την αποχη που υπάρχει μπορεί να σε φωνάξουν
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

John2000 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 7:08 pm
Τελικά υπάρχει περίπτωση το χαρτί του ΕΠΑΛ να μην δίνει τόσα μόρια και εγώ να μάζεψα 602 επειδή είχα αυτήν την ειδικότητα όταν υπηρέτησα και να το μέτρησαν σαν προϋπηρεσία δεν είμαι σίγουρος πάντως μην αγχώνεσαι με την αποχη που υπάρχει μπορεί να σε φωνάξουν
Πήρες από τη στρατολογία βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας και την επισύναψες στα δικαιολογητικά; Αν ναι, σίγουρα μέτρησε, και πήρες μόρια αντίστοιχα προυπηρεσίας, για το χρονικό διάστημα που υπηρέτησες.
Styga
Konstantinos11

Δημοσίευση από Konstantinos11 »

Παιδιά 320 μόρια σε νοσηλευτική στο ΠΝ με έχουν καλέσει, έχω ελπίδες; Οποιαδήποτε άποψη και γνώμη θα με βοηθησει πολύ. Πρόλαβα οριακά το ηλικιακό κριτήριο και είναι τελευταία μου ελπίδα.
Επισκέπτης

Προσπάθησε μην χάνεις τις ελπίδες σου κάποιοι κόβονται με αυτήν την ειδικότητα που έχουν περισσότερα μόρια... Κράτα γερά!
Magdalini

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εμένα μ ήρθε μήνυμα πρώτα να περάσω στις 8-11 ψυχομετρικα και οχι υγειονομικά όπως σε άλλους
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες