Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
BOULIS13

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από BOULIS13 »

"""Παιδιά καλησπέρα είμαι στην ομάδα 1 που παρουσιάστηκε στην Ευελπιδων από χτες καταρχάς να σας πω μην αγχώνεσται σε μας δεν κόπηκε κάνεις στα ψυχοτεχνικα χτες σήμερα είχαμε δύο κομμενους ο ένας για τα κιλά για το ΔΜΣ συγκεκριμένα και ο άλλος είχε κάνει εγχείρηση στο ποδι του και τον βγάλανε Ι4 επεισης σήμερα κοντά στα 15 άτομα πήρανε παραπεμτικο για 401 για οφθαλμιατρο συγκεκριμένα και από εκεί που ήμασταν 50 λόγω το ότι 5 άτομα δεν είχανε περάσει γιατρούς και τους είπανε να πάνε να περάσουν και θα τους ξαναβαλουν σε άλλα γκρουπ οι άλλοι κοντά στα 15 άτομα πήρανε παραμεμπτικο για 401 θα πάμε αύριο να δώσουμε 35 άτομα αθλήματα και τέλος παρατήρησα ότι χτες από 100 άτομα που κάλεσανε παρουσιαστικαν οι 55 στην Ευελπιδων σήμερα πάλι παρουσιαστικαν 57 από τους 100 πλέον δεν υπάρχει ζήτηση δυστυχώς για εποπ. """

τι γινεται ρε με τα παραπεμπτικα για οφθαλμίατρο ... Ειναι αυτα που λενε "στραβάδια",, ή κάτι άλλο τρέχει ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

AlexS3 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:44 am Δεν ξέρω τι λέτε για τα τατουάζ εγώ πάντως έχω ολόκληρο μανίκι τατουάζ όλο το χέρι η επιτροπή με πέρασε κανονικά και στο τέλος με είπαν κιόλας ωραίο τατου 😂

Θεσσαλονίκη έδωσες;
Επισκέπτης

Στα ψυχοτεχνικα προφανως δεν θα κοπουν εκτος απο ακραιες περιπτωσεις. Εχουν να κοψουν στα αθληματα
AlexS3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από AlexS3 »

Υγειονομικά με πέρασαν για το τατου στα ψυχοτεχνικα δεν λένε τίποτα για το τατουάζ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 12:04 pm Στα ψυχοτεχνικα προφανως δεν θα κοπουν εκτος απο ακραιες περιπτωσεις. Εχουν να κοψουν στα αθληματα
το αναποδο ισχυει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 12:55 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 12:04 pm Στα ψυχοτεχνικα προφανως δεν θα κοπουν εκτος απο ακραιες περιπτωσεις. Εχουν να κοψουν στα αθληματα
το αναποδο ισχυει

Καλα ο, τι πεις μεντορα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:05 pm
το αναποδο ισχυει

Καλα ο, τι πεις μεντορα
ε αφου ετσι ειναι
Επισκέπτης

BOULIS13 έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:57 am """Παιδιά καλησπέρα είμαι στην ομάδα 1 που παρουσιάστηκε στην Ευελπιδων από χτες καταρχάς να σας πω μην αγχώνεσται σε μας δεν κόπηκε κάνεις στα ψυχοτεχνικα χτες σήμερα είχαμε δύο κομμενους ο ένας για τα κιλά για το ΔΜΣ συγκεκριμένα και ο άλλος είχε κάνει εγχείρηση στο ποδι του και τον βγάλανε Ι4 επεισης σήμερα κοντά στα 15 άτομα πήρανε παραπεμτικο για 401 για οφθαλμιατρο συγκεκριμένα και από εκεί που ήμασταν 50 λόγω το ότι 5 άτομα δεν είχανε περάσει γιατρούς και τους είπανε να πάνε να περάσουν και θα τους ξαναβαλουν σε άλλα γκρουπ οι άλλοι κοντά στα 15 άτομα πήρανε παραμεμπτικο για 401 θα πάμε αύριο να δώσουμε 35 άτομα αθλήματα και τέλος παρατήρησα ότι χτες από 100 άτομα που κάλεσανε παρουσιαστικαν οι 55 στην Ευελπιδων σήμερα πάλι παρουσιαστικαν 57 από τους 100 πλέον δεν υπάρχει ζήτηση δυστυχώς για εποπ. """

τι γινεται ρε με τα παραπεμπτικα για οφθαλμίατρο ... Ειναι αυτα που λενε "στραβάδια", ή κάτι άλλο τρέχει ;
Σωματικά ήταν παχουλουλης αυτός η γυμναδμενος και το κόψανε;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:09 pm

το αναποδο ισχυει

Καλα ο, τι πεις μεντορα
ε αφου ετσι ειναι
Όχι, δεν είναι έτσι. Τα ψυχοτεχνικά, περνάνε χωρίς απώλειες, εκτός ακραίων περιπτώσεων, όπως είπε ο προλαλήσας. Στις υγειονομικές υπάρχουν περιορισμένες απώλειες, και στις αθλητικές, οι περισσότερες, ακόμη και όσοι έχουν ολοκληρώσει τώρα, το έχουν διαπιστώσει.
Και οι περισσότεροι, κόβονται στο μίλι.
Styga
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:37 pm

Καλα ο, τι πεις μεντορα
ε αφου ετσι ειναι
Όχι, δεν είναι έτσι. Τα ψυχοτεχνικά, περνάνε χωρίς απώλειες, εκτός ακραίων περιπτώσεων, όπως είπε ο προλαλήσας. Στις υγειονομικές υπάρχουν περιορισμένες απώλειες, και στις αθλητικές, οι περισσότερες, ακόμη και όσοι έχουν ολοκληρώσει τώρα, το έχουν διαπιστώσει.

Πες τα καλη μου γιατι μιλανε καποιοι απο τον καναπε τους εγω τα χω περασει και γνωριζω τι λεω...
Επισκέπτης

Καλα ο, τι πεις μεντορα
ε αφου ετσι ειναι
εκει που δωσατε εσεις μπορει. Για τη Θεσ/νικη εχετε εικονα ομως?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:44 pm

ε αφου ετσι ειναι
εκει που δωσατε εσεις μπορει. Για τη Θεσ/νικη εχετε εικονα ομως;
Για παντου τυγχανει να χω εικονα διοτι εχω γνωστους σε αρκετα μερη συν τη δικη μου συμμετοχη. Τωρα εαν εσεις ειστε ο σχιζοφρενης δολοφονος και σας εκοψαν αλλη περιπτωση ειναι καποιες περιπτωσεις που κανουν καραμπαμ
Επισκέπτης

Και στην τελικη να ναι δικαιοι σε ολη τη διαρκεια των πκε. Οποιος δεν πληρει τα κριτηρια να περνουν στον επομενο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:44 pm
εκει που δωσατε εσεις μπορει. Για τη Θεσ/νικη εχετε εικονα ομως;
Για παντου τυγχανει να χω εικονα διοτι εχω γνωστους σε αρκετα μερη συν τη δικη μου συμμετοχη. Τωρα εαν εσεις ειστε ο σχιζοφρενης δολοφονος και σας εκοψαν αλλη περιπτωση ειναι καποιες περιπτωσεις που κανουν καραμπαμ
και που ξερετε εσεις εγω τι ειμαι και τι δεν ειμαι; Η αληθεια αλλου δεν ξερω τι γινεται δεν εχω γνωστους αλλα αν ρωτησετε ατομα που εδωσαν Θεσ/νικη θα σας πουν
Alekadim
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Alekadim »

Μπορει να απαντησει οποιος περασε γιατρους αν τιυς εξεταζουν γιατροι με τις ιδοκοτητες του πρωτου πινακα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες