Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 12:30 am Όσοι δεν θέλετε να μπείτε και δεν σας ενδιαφέρει και γενικά βγάζετε χολή προς τα παιδιά που θέλουν να πάνε εποπ πάρτε το μπούλο από εδώ. Όλα αυτά με τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα είναι σχετικά αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα αναλύσουμε. Όσοι δεν ενδιαφέρονται απλά δεν ασχολούνται. Δεν είναι δύσκολο απλά αλλάξτε νήμα.SkaTakisar είσαι κομπλεξικός και χρειάζεσαι ψυχολόγο (ή σφαλιάρες που δεν σου έχουν δώσει μικρό μάλλον). Μίλα καλύτερα αν είναι να πεις κάτι. Αυτά από εμένα.

Ευχαριστω, με καλυψες με ο, τι του απαντησες αλλα ας γραψω κι εγω κατι τελευταιο γιατι τον βλεπω οτι ακομη ψαχνεται τον κυριο Τακη μας. Αγαπητε οπως σου ειπα εχω χαρτια που πιθανον ουτε τα χεις δει, ουτε θα τα δεις. Για την ηλικια μου εχω ενα δυνατο βιογραφικο καθως εχω δουλεψει κυριως στα αντικειμενα των σπουδων μου και να στην Ελλαδα που δεν ξερω πως την εχεις στο μυαλο σου εγιναν πολλες φορες στον ιδιωτικο τομεα αυτα. Αλλα οπως ειπα δεν μπαινω για τα χρηματα τα οποια ξερω ποσα θα ειναι μιας κι ειμαι απο τα ατομα που λογω σπουδων κι εξω δουλευα (με περισσοτερα, λιγοτερα η καθολου) επισης εχω ψαξει καθε τι θετικο η αρνητικο δεν περιμενα εσενα κυριε Τακη που ξαναλεω φαινεται το ποιον σας απο οσα εκφραζετε κυριε εξυπνε που θυμηθηκατε να φυγετε τωρα απο το 2006 που μπηκατε. Εαν φυγατε απο το στρατο αφηστε μας εμας που θελουμε να υπηρετησουμε την πατριδα για τους λογους μας να κανουμε ο, τι πιστευουμε καλυτερο. Σιγουρα εχουμε καλυτερη αντιληψη απο εσας. Αποχωρηστε καλυτερα απο το φορουμ και οπως σας ειπα και παραπανω συμμετεχετε σε κανενα φορουμ κοπτικης ραπτικης. Εδω το φορουμ ειναι για υποψηφιους εποπ δεν ανηκετε. Και γεμιζετε και το νημα ασκοπα. Μην σας κραταμε.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Τέτοιες απαξιωτικές τοποθετήσεις, που κάνουν μερικοί για το Στράτευμα, δεν έχουν θέση σε ένα στρατιωτικό forum. Ας κρατήσουν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους και τους ομοιδεάτες τους, και ας αλληλοσυγχαίρονται για τις σοφές επιλογές που έκαναν οι ίδιοι. Αυτοί που δεν διαθέτουν εθνικό φρόνημα και αίσθηση της ευθύνης, της προσφοράς και της αυταπάρνησης, δεν ανήκουν και δεν μπορούν, και δεν πρέπει, να ενταχθούν στην στρατιωτική οικογένεια.
Ας κοιτάξουν όμως, και λίγο πέρα από τη μύτη τους, ας δουν τι συμβαίνει σε δύση και ανατολή, και ας σκεφθούν σε ποιούς θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους και την ανάγκη τους για προστασία και υπεράσπιση των ζωών τους, της οικογένειάς τους, της ευημερίας τους που επικαλούνται, της πατρίδας τους, και ας αποδώσουν σεβασμό και αναγώριση στις Ενοπλες Δυνάμεις, και όχι χλεύη, γιατί είναι πολύ μικροί, τοσοδούλικοι, απέναντί τους.
Styga
Lass

Δημοσίευση από Lass »

Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς στο πυροβολικό τι γίνεται; Ειδικά εσείς που ξεκινήσατε ΠΚΕ. Έχουμε εικόνα της προσέλευσης; Τα ατομα που πήγανε, που κυμαίνονται τα μόρια; Εχω ρωτήσει για την ειδικότητα μου, εδώ, κάνα δυο τρεις φορές και δε βρήκα κανένα... 9 θέσεις έχει και είμαι 474 μορια και πάω ΠΚΕ μέσα του μήνα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει; Πολύ θολό τοπίο έχω.. Επειδή είδα ότι και με 300κατι σας κάλεσαν ΠΚΕ, τους βοηθούς Παρατηρητες. Εγώ χειριστής οργάνων ελέγχου πυρός δήλωσα.
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 7:28 am Τέτοιες απαξιωτικές τοποθετήσεις, που κάνουν μερικοί για το Στράτευμα, δεν έχουν θέση σε ένα στρατιωτικό forum. Ας κρατήσουν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους και τους ομοιδεάτες τους, και ας αλληλοσυγχαίρονται για τις σοφές επιλογές που έκαναν οι ίδιοι. Αυτοί που δεν διαθέτουν εθνικό φρόνημα και αίσθηση της ευθύνης, της προσφοράς και της αυταπάρνησης, δεν ανήκουν και δεν μπορούν, και δεν πρέπει, να ενταχθούν στην στρατιωτική οικογένεια.
Ας κοιτάξουν όμως, και λίγο πέρα από τη μύτη τους, ας δουν τι συμβαίνει σε δύση και ανατολή, και ας σκεφθούν σε ποιούς θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους και την ανάγκη τους για προστασία και υπεράσπιση των ζωών τους, της οικογένειάς τους, της ευημερίας τους που επικαλούνται, της πατρίδας τους, και ας αποδώσουν σεβασμό και αναγώριση στις Ενοπλες Δυνάμεις, και όχι χλεύη, γιατί είναι πολύ μικροί, τοσοδούλικοι, απέναντί τους.

Αγαπητη κυρια Ελεονωρα τα ειπατε ολα... 👏👏👏
Επισκέπτης

Lass έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 7:35 am Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς στο πυροβολικό τι γίνεται; Ειδικά εσείς που ξεκινήσατε ΠΚΕ. Έχουμε εικόνα της προσέλευσης; Τα ατομα που πήγανε, που κυμαίνονται τα μόρια; Εχω ρωτήσει για την ειδικότητα μου, εδώ, κάνα δυο τρεις φορές και δε βρήκα κανένα... 9 θέσεις έχει και είμαι 474 μορια και πάω ΠΚΕ μέσα του μήνα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει; Πολύ θολό τοπίο έχω. Επειδή είδα ότι και με 300κατι σας κάλεσαν ΠΚΕ, τους βοηθούς Παρατηρητες. Εγώ χειριστής οργάνων ελέγχου πυρός δήλωσα.

Δεν μπορουμε να γνωριζουμε πριν τους τελικους πινακες με σιγουρα, ουτε ποσα ατομα εχουν δηλωσει ουτε με τι μορια ουτε ποσους καλεσαν τελικα δυστυχως και θα σου προτεινα να μην πολυασχολησε με αυτο στο φορουμ γιατι τα αποτελεσματα δεν ειναι τοσο αληθη ουτε αντιπροσωπευτικα. Μπορει να χουν δηλωσει ατομα και να μην συμμετεχουν σε φορουμ, η απλα να το παρακολουθουν χωρις να γραφουν η και να σου αναφερουν ψευδη μορια. Ωστοσο υπαρχει κι ο παραγοντας πκε που δεν ξερουμε ποσοι θα κοπουν, παρουσιαστουν η εαν επιτυχουν που θα επιλεξουν να πανε διοτι μπορει να χουν δηλωσει σε πανω απο 1 σωμα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι η προσπαθεια σου κι υπομονη
Lass

Δημοσίευση από Lass »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 7:42 am
Lass έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 7:35 am Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς στο πυροβολικό τι γίνεται; Ειδικά εσείς που ξεκινήσατε ΠΚΕ. Έχουμε εικόνα της προσέλευσης; Τα ατομα που πήγανε, που κυμαίνονται τα μόρια; Εχω ρωτήσει για την ειδικότητα μου, εδώ, κάνα δυο τρεις φορές και δε βρήκα κανένα... 9 θέσεις έχει και είμαι 474 μορια και πάω ΠΚΕ μέσα του μήνα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει; Πολύ θολό τοπίο έχω. Επειδή είδα ότι και με 300κατι σας κάλεσαν ΠΚΕ, τους βοηθούς Παρατηρητες. Εγώ χειριστής οργάνων ελέγχου πυρός δήλωσα.

Δεν μπορουμε να γνωριζουμε πριν τους τελικους πινακες με σιγουρα, ουτε ποσα ατομα εχουν δηλωσει ουτε με τι μορια ουτε ποσους καλεσαν τελικα δυστυχως και θα σου προτεινα να μην πολυασχολησε με αυτο στο φορουμ γιατι τα αποτελεσματα δεν ειναι τοσο αληθη ουτε αντιπροσωπευτικα. Μπορει να χουν δηλωσει ατομα και να μην συμμετεχουν σε φορουμ, η απλα να το παρακολουθουν χωρις να γραφουν η και να σου αναφερουν ψευδη μορια. Ωστοσο υπαρχει κι ο παραγοντας πκε που δεν ξερουμε ποσοι θα κοπουν, παρουσιαστουν η εαν επιτυχουν που θα επιλεξουν να πανε διοτι μπορει να χουν δηλωσει σε πανω απο 1 σωμα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι η προσπαθεια σου κι υπομονη

Έχεις δίκιο... Το γνωρίζω λίγο πολύ, ότι αυτό πρέπει να κάνω. Απλά επειδή αργούμε λίγο εμείς κεντρική με βόρεια Ελλάδα να δώσουμε, αυξάνεται αυτόματα και η ανυπομονησία. Είπα, μήπως υπήρχε κάποιος, που έχει εικόνα, να μας διαφωτίσει. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Καλή σου επιτυχία!
Επισκέπτης

Lass έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 7:45 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 7:42 am

Έχεις δίκιο... Το γνωρίζω λίγο πολύ, ότι αυτό πρέπει να κάνω. Απλά επειδή αργούμε λίγο εμείς κεντρική με βόρεια Ελλάδα να δώσουμε, αυξάνεται αυτόματα και η ανυπομονησία. Είπα, μήπως υπήρχε κάποιος, που έχει εικόνα, να μας διαφωτίσει. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Καλή σου επιτυχία!
Εαν θες με ακους... Κι εγω υποψηφια ειμαι κι επισης αργω να δωσω... Ξερω ειναι πολυ ψυχοφθορα η ολη κατασταση κι εγω φαντασου ξαναεδωσα και περσι. Αλλα ο οποιος σου πει κατι σχετικα με θεσεις, μορια κτλ ειδικα εδω κλεινε τα αυτια σου και τα ματια σου... Πισω απο μια οθονη ο καθενας θα επικαλεστει πολλα. Επισης καποιος πχ μπορει να σου πει οτι ειδε 1 στο κεντρο που εξεταζοταν με την ειδικοτητα σου και παλι δεν θα ναι αντιπροσωπευτικο μιας κι υπαρχουν 10 εξεταστικα κεντρα σε ολη την Ελλαδα με ομαδες πολλων ατομων καθημερινα. Ακρη δεν θα βρεις αληθεια... Πιστη κι υπομονη μονο! 🙏🙏
Kapoios11
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Kapoios11 »

Ρε παιδιά ξέρω έναν εποπ που μπήκε στο στρατό 20 χρονών... Τώρα είναι 30+ και ισχυρίζεται ότι θα βγει στην αποστρατεία με σύνταξη στα 45... Είναι δυνατόν τέτοιο πράγμα;
Kapoios11
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Kapoios11 »

Ρε παιδιά ξέρω έναν εποπ που μπήκε στο στρατό 20 χρονών... Τώρα είναι 30+ και ισχυρίζεται ότι θα βγει στην αποστρατεία με σύνταξη στα 45... Είναι δυνατόν τέτοιο πράγμα;
Anonymous02

Δημοσίευση από Anonymous02 »

Τθ πληρωμα Αρμάτων molf κανεις μορια;
Themis1

Δημοσίευση από Themis1 »

Οδηγός εφοδιασμού μεταφορων κανείς?
Επισκέπτης

Παιδια σταματησε να δείχνει σε κανενα αλλον το epop.army που πρεπει να παρουσιαστεί κτλπ; Τωρα πλεον δειχνει οτι εχουν ολοκληρωθει οι αιτησεις χωρις να γραφει που και ποτε παρουσιαζομαι κτλπ
Επισκέπτης

Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων κάνεις?
Επισκέπτης

Παιδεία κανείς να μας πει για το πώς εξελίσσεται η διαδικασία υπάρχει προσέλευση; Γνωρίζει κανείς;
AlexS3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από AlexS3 »

Δεν ξέρω τι λέτε για τα τατουάζ εγώ πάντως έχω ολόκληρο μανίκι τατουάζ όλο το χέρι η επιτροπή με πέρασε κανονικά και στο τέλος με είπαν κιόλας ωραίο τατου 😂
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες