Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Για ποιο λόγο κάνετε αίτηση για ΕΠΟΠ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Σεπ 23, 2011 2:07 pm

Είιμαι άνεργος και δεν βρίσκω δουλειά
48
11%
Δουλεύω κάπου, αλλά θέλω κάτι σίγουρο
91
21%
Μου αρέσει ο στρατός
254
58%
Νομίζω ότι είναι σαν το δημόσιο
15
3%
Λόγω οικονομικής κρίσης
14
3%
Άλλος λόγος (να τον αναφερέτε)
14
3%

Σύνολο ψήφων: 436

Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Marina2 »

Λοιπόν αυτη την φορα διάβασα τα περισσοτερα ποστ και μπορω να πω οτι ειμαι σε πολυ καλο δρομοΕικόνα. Αν οντως συμβαινει αυτο που περιεγραψε η κοπέλα (σεξουαλική παρενοχληση κατ εξακολουθηση και μεσα σε μια μικρη επαρχιακή πόλη) τοτε κοριτσια την εχουμε βαμμενη γιατι δεν θα στεργιώσουμε πουθενα. Κάποιου ειπώθηκαν κατι προτασούλες μονο τις οποιές δικαιολογώ μεσα στον εκνευρισμό κάποιων αλλα δεν τις ενστερνίζομαι όμως, εννοω κατι περι ωραιων γυναικων κτλ. Σιγουρα οι πολύ ωραιες γυναικες διατρέχουν υψηλό κινδυνο να πέσουν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ή και κατι χειρότερου... Βιασμού. ΑΛΛΑ αν στον κόσμο αυτο υπάρχουν ανωμαλες φύσεις δεν ευθύνονται οι ηθική ανθρωποι που προσπαθούν τίμια να βγάλουν το ψωμί τους. Θύματα Σεξουαλ. Παρενοχλ Ή αποπειρας βιασμου εχουν πέσει μεχρι και γυναικες 80 χρονων, αλλα αυτες δεν ειναι ομορφες και σιγουρα δεν προκαλουν με κανεναν τρόπο! Οποτε αυτος ο διαχωρισμος ωραιες-ασχημες εκτος οτι δεν υφίσταται για εμενα, δεν ισχυει κιόλας... Το γεγονός οτι η κοπέλα λεει οτι της την έπεφταν ολοι οι διευθυντές σε μία κλειστη κοινωνία, δεν μπορω ουτε να το πιστεψω ουτε ομως και να μην το πιστεψω... Γιατι οντως υπάρχουνε καθαρματα. Τωρα το να παραιτηθει μία κοπελα απο το στρατό διοτι κάποιος ή κάποιοι την παρενοχλ. Σεξουαλικά ουτε αυτο μπορω να το δεχθώ. Ξερω οτι προσφύγει στα καταλληλο οργανα θα πετυχει εστω εναν σωστο ανθρωπο που θα την βοηθησει να βρει το δικιο της αν και ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο. Πάντως σε μια τετοιου ειδους καταναγκαστική παραιτηση ειμαι απολυτα αντιθετη. Τωρα οτι ειναι γνωστο οτι Κάποιες μπαινουν στα στρατόπεδα και ξεσηκώνουν το ανδρικό πληθυσμό και σκοπιμα κυρίως Ειναι ευρεως γνωστό νομιζω. Και πολλες το παρατηρησαμε οταν περνάγαμε διαδικασιες για ΕΠΟΠ. Σοδωμα και Γομωρα! Αλλα ετσι ειναι και εμεις συζητάμε αυτο το θεμα σε βάση οτι προκειται για μια ηθική κοπελα που ειχε τετοιου ειδους ατυχίες στην επαγγελματική της αποκατάσταση! Τέλος, γιατι πιαστηκε το χερι μου, δεν υποτιμούμαι ποτε την αξιοπρεπη και τιμια δουλεια οποια και αν ειναι αυτη. Ο θεσμός των ΕΠΟΠ δεν ειναι σε χαμηλό επιπεδο λόγω των γραμματικών γνωσεων των στελεχων αλλα κάποιων κυβερνητικών στελεχων, που στερουν Του θεσμου καθε αξιοκρατικης Διαδικασιας και που στερούν στους ικανους υποψηφιους την εισοδο τους στο σωμα.

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από anna.nikos »

angelina25 έγραψε: Μαλλον που εγω ειμαι χαζη παρολο που ειμαι μελαχροινη γιατι εγω δεν βλεπω πουθενα να της λεει οτι ειναι γελασμενη! Εχεις σκεφτει κουκλα μου μηπως εχεις προβλημα στο γραπτο λογο; Γιατι συνεχεια αλλα θελεις να πεις αλλα οπως βλεπεις αλλα λες!

κοριτσαρα δεν φταιω εγω αν εσεις δεν καταλαβαινετε! Κ βλεπω ολοι οι καλοι σαμαρητες θελουν να υπερασπιστουν την κοπελα για να το παιξουν καλοι επειδη την προσβαλα οπως λεγετε. Οπως βλπεω και η δικη σας συμπεριφορα δεν ειναι η καλυτερη γι'αυτο σταματηστε αυτο το θεατρο γιατι αλλο χαρακτηρα δειχνετε
kastoras
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από kastoras »

Θεατρο καλη μου παιζεις εσυ και μαλιστα εισαι και κακη ηθοποιος! Δες λιγο τον εαυτο σου και μετα μιλα για τους υπολοιπους... Εγω επειδη κουραστηκα μ αυτο το θεμα σε αφηνω στα χερια των υπολοιπων... Καλη σου μερα!
angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από angelina25 »

Εμεις δεν καταλαβαινουμε ή εσυ δεν επικοινωνεις με το περιβαλλον; Ελεος καλη μου! Ελεος! Στην αρχη λες οτι η κοπελα προκαλει και τωρα λες, οτι λες ακριβως τα ιδια πραγματα με τον καστορα ενω λετε τελειως διαφορετικα πραγματα! Σε αλλα θεματα μας αποκαλεις εποπακους και οτι ενας που εχει πτυχια δεν θα καταδεχοταν να παει για εποπ αλλα εσυ εχεις κανει τα χαρτια σου για εποπ και εχεις το θρασος να μας κοροιδευεις μειωνοντας τη νοημοσυνη μας οτι δεν εχεις πει πουθενα κατι τετοιο και τωρα μας λες οτι εμεις παιζουμε θεατρο; Αντε τραβα κοριτσαρα μου σε κανενα ψυχολογο πριν περασεις απ τους ψυχολογους για να μπεις εποπ γιατι εχεις σοβαρο προβλημα και πρεπει να το διορθωσεις και συντομα μαλιστα!

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

kastoras έγραψε: Θεατρο καλη μου παιζεις εσυ και μαλιστα εισαι και κακη ηθοποιος! Δες λιγο τον εαυτο σου και μετα μιλα για τους υπολοιπους... Εγω επειδη κουραστηκα μ αυτο το θεμα σε αφηνω στα χερια των υπολοιπων... Καλη σου μερα!

επειδη βλεπω τον εαυτο μου μιλαω κ για αλλους. Παντως εγω διαδκεδαζω!
angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Διασκεδαζε καλη μου με τα ψυχολογικα σου. Καλα κανεις!

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

angelina25 έγραψε: Εμεις δεν καταλαβαινουμε ή εσυ δεν επικοινωνεις με το περιβαλλον; Ελεος καλη μου! Ελεος! Στην αρχη λες οτι η κοπελα προκαλει και τωρα λες, οτι λες ακριβως τα ιδια πραγματα με τον καστορα ενω λετε τελειως διαφορετικα πραγματα! Σε αλλα θεματα μας αποκαλεις εποπακους και οτι ενας που εχει πτυχια δεν θα καταδεχοταν να παει για εποπ αλλα εσυ εχεις κανει τα χαρτια σου για εποπ και εχεις το θρασος να μας κοροιδευεις μειωνοντας τη νοημοσυνη μας οτι δεν εχεις πει πουθενα κατι τετοιο και τωρα μας λες οτι εμεις παιζουμε θεατρο; Αντε τραβα κοριτσαρα μου σε κανενα ψυχολογο πριν περασεις απ τους ψυχολογους για να μπεις εποπ γιατι εχεις σοβαρο προβλημα και πρεπει να το διορθωσεις και συντομα μαλιστα!

αν κρινω απο δυο τρια ατομα που εχω μιλησει τις τελευταιες μερες ναι θα πω οτι υπαρχουν και εποπ με οχι κ την καλυτερη νοημοσυνη. Βεβαια οπως ξανα ειπα δεν μιλαω για ολους τους εποπ, το τονιζω γιατι δεν μπορειτε να καταλαβετε ουτε αυτο το απλο.
angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δεν παλευεσαι! Αμφιβαλλω αν εισαι 15 χρονων! Ελεος ρε. Ελεος! Ουτε για φτυσιμο δεν εισαι κακομοιρα! Ε κακομοιρα!

angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Και επειδη εισαι πολυ κουραστικη... Και με κουρασες παρα πολυ... Και επειδη σημερα ειμαι εξω, δεν θα μου χαλασεις εσυ τη μερα... Αρκετα ασχοληθηκα με την παρτη σου! Καλη σου μερα και απο μενα!

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

angelina25 έγραψε: Και επειδη εισαι πολυ κουραστικη... Και με κουρασες παρα πολυ... Και επειδη σημερα ειμαι εξω, δεν θα μου χαλασεις εσυ τη μερα... Αρκετα ασχοληθηκα με την παρτη σου! Καλη σου μερα και απο μενα!

καλη σου μερα χρυση μου και κοιτα μην νευριαζεις με το παραμικρο γιατι γρηγορα θα γερασεις σε αντιθεση με εμενα που θα ειμαι για παντα 15. Χα χα χα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

Αννα εισαι τελειως απαλευτη... Αφου λοιπον εισαι αισταιν εφοσον ολοι εμεις εχουμε iq ραδικιου, συγχαρητηρια στον ες αν θα σε επιλεξει να γινεις στελεχος! Τι ειχαν τα ερημα κ ψοφαν... Πραγματα εισαι αλλ'αντ'αλλα της παρασκευης το γαλα! Και οντως εισαι πολυ κουραστικη-με προλαβες Αντζελινα μου-, δεν γινεται να γεμισουμε το κεφαλι σου που ειναι γεματο αχυρο... Αντε γεια κ πολυ ασχοληθηκαμε
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε: Αννα εισαι τελειως απαλευτη... Αφου λοιπον εισαι αισταιν εφοσον ολοι εμεις εχουμε iq ραδικιου, συγχαρητηρια στον ες αν θα σε επιλεξει να γινεις στελεχος! Τι ειχαν τα ερημα κ ψοφαν... Πραγματα εισαι αλλ'αντ'αλλα της παρασκευης το γαλα! Και οντως εισαι πολυ κουραστικη-με προλαβες Αντζελινα μου-, δεν γινεται να γεμισουμε το κεφαλι σου που ειναι γεματο αχυρο... Αντε γεια κ πολυ ασχοληθηκαμε

γεια σου κοριτσαρα και εσυ οπως η προηγουμενη μην σπαζεσε με το παραμικρο. Γιατι οταν θα σε παρουν (σαν πολυ ικανη) εποπ θα βρεις πολλους με iq ραδικιου...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οταν κανεις συζητηση με ατομα περιορισμενης αντιληψης δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεται αυτη η παρωδια... Που τα ειδες τα νευρα; Εσυ τα παιρνεις σαν νευρα... Δεν βγαζουμε ακρη μαζι σου, οποτε το θεμα θεωρειται ληξαν... Κ να υποθεσω οτι αναφερεσαι σε σενα για το ραδικι
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Γιωργο σου οφειλουμε μια τεραστια συγνωμη που σου χαλασαμε το θεμα αλλα ετσι γινεται οταν καποιοι ειναι τελειως γκαου κ δεν μπορεις να συνεννοηθεις...
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε: Γιωργο σου οφειλουμε μια τεραστια συγνωμη που σου χαλασαμε το θεμα αλλα ετσι γινεται οταν καποιοι ειναι τελειως γκαου κ δεν μπορεις να συνεννοηθεις...

αφου ειμαι εγω γκαου κ εσεις ειστε οτι ειστε, το αφηνω κενο να βαλετε οτι χαρακτηρισμο εσεις θελετε. Γιατι βρε παιδια σαν ξυπνιοι ασχολειστε με ενα ατομο περιορισμενης ευθυνης; Ενα ατομο που δεν ειναι γκαου δεν ασχολειτε με ατομα iq ραδεκιου εδω και 2 μερες!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες