Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
gxmam
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από gxmam »

Απο οτι μας ειπαν 5 ...
gxmam
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από gxmam »

Σημερα τι εγινε στα ψυχοτεχνικα ; Μπορει να μας ενημερωσει κανενας;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά τα πράγματα είναι τραγικά. Σήμερα περίμεναν για ΠΚΕ 152 άτομα σε εμάς και ήρθαν 41. Αν κοπούν καμιά 10αρα στα αθλήματα μένουν 30 άτομα για όλους τους κλάδους. Θα τρομάξουν να καλύψουν τις θέσεις που ζητάνε. Θα δούμε επιτυχόντες με 200 μόρια. Καλά για επιλαχόντες στο πν ούτε λόγος. Και τους ξύλινους θα πάρουν
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 4:12 pm Παιδιά τα πράγματα είναι τραγικά. Σήμερα περίμεναν για ΠΚΕ 152 άτομα σε εμάς και ήρθαν 41. Αν κοπούν καμιά 10αρα στα αθλήματα μένουν 30 άτομα για όλους τους κλάδους. Θα τρομάξουν να καλύψουν τις θέσεις που ζητάνε. Θα δούμε επιτυχόντες με 200 μόρια. Καλά για επιλαχόντες στο πν ούτε λόγος. Και τους ξύλινους θα πάρουν
Τι ειδικοτητα εισαι; Για πν;
Επισκέπτης

Για Τ/Τορπιλών έκανα
Επισκέπτης

Πολυ παραξενο παντως πολυ μεγαλο ποσοστο αποχης ατομων που καλεστηκαν και δεν πηγαν! Ελαχιστοι βλεπω να ειναι οι επιλαχοντες διοτι θα κοπουν κι ατομα και καποιοι εχουν δηλωσει και στα 3 σωματα... Τι να πω ισως καλυτερα γιατι μεγαλυτερες οι πιθανοτητες (αν κι εχω δηλωσει σε ειδικοτητα της 1 θεσης οποτε δυσκολο) ... Καλη επιτυχια!
gxmam
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από gxmam »

Εσυ φιλε μου Πρωτη μερα ησουν σημερα ; Για γιατρους;
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 4:12 pm Παιδιά τα πράγματα είναι τραγικά. Σήμερα περίμεναν για ΠΚΕ 152 άτομα σε εμάς και ήρθαν 41. Αν κοπούν καμιά 10αρα στα αθλήματα μένουν 30 άτομα για όλους τους κλάδους. Θα τρομάξουν να καλύψουν τις θέσεις που ζητάνε. Θα δούμε επιτυχόντες με 200 μόρια. Καλά για επιλαχόντες στο πν ούτε λόγος. Και τους ξύλινους θα πάρουν
Που ήσουν για ΠΚΕ ΝΝΠ; Αν επιτρέπεται
elenouzz1997
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από elenouzz1997 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 4:30 pm Πολυ παραξενο παντως πολυ μεγαλο ποσοστο αποχης ατομων που καλεστηκαν και δεν πηγαν! Ελαχιστοι βλεπω να ειναι οι επιλαχοντες διοτι θα κοπουν κι ατομα και καποιοι εχουν δηλωσει και στα 3 σωματα... Τι να πω ισως καλυτερα γιατι μεγαλυτερες οι πιθανοτητες (αν κι εχω δηλωσει σε ειδικοτητα της 1 θεσης οποτε δυσκολο) ... Καλη επιτυχια!
Τι ειδικότητα αν επιτρέπεται ; Γιατί και εγώ για 1 θέση έκανα τα χαρτιά μου!
Επισκέπτης

elenouzz1997 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 9:28 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 4:30 pm Πολυ παραξενο παντως πολυ μεγαλο ποσοστο αποχης ατομων που καλεστηκαν και δεν πηγαν! Ελαχιστοι βλεπω να ειναι οι επιλαχοντες διοτι θα κοπουν κι ατομα και καποιοι εχουν δηλωσει και στα 3 σωματα... Τι να πω ισως καλυτερα γιατι μεγαλυτερες οι πιθανοτητες (αν κι εχω δηλωσει σε ειδικοτητα της 1 θεσης οποτε δυσκολο) ... Καλη επιτυχια!

Βοηθος φαρμακοποιου... Αλλα σιγουρα εχουν καλεσει πανω απο 5 ατομα για 1 θεση οποτε
elenouzz1997
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από elenouzz1997 »

Ο κατάλαβα ! Καλή επιτυχία πάντως !
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Κανείς που έχει δηλώσει για διαχειριστής υπάρχει?
Επισκέπτης

elenouzz1997 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 10:29 pm Ο κατάλαβα ! Καλή επιτυχία πάντως !
Επισης
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 9:35 pm

Βοηθος φαρμακοποιου... Αλλα σιγουρα εχουν καλεσει πανω απο 5 ατομα για 1 θεση οποτε
Πάντως να ξέρεις ότι οι περισσότεροι θα επιλέξουν αεροπορία οπότε αν έχεις καλά μόρια έχεις ποοοολλες ελπίδες και θες φυσικά ΠΝ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 01, 2023 11:16 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 9:35 pm

Πάντως να ξέρεις ότι οι περισσότεροι θα επιλέξουν αεροπορία οπότε αν έχεις καλά μόρια έχεις ποοοολλες ελπίδες και θες φυσικά ΠΝ
Μαζι με μενα προσωπικα εχω αλλα 3 ατομα, συνολο 4 που χουν καλεσει και πν και πα αλλα λεω για 1 θεση εχουν καλεσει σιγουρα πολλα ατομα... Οχι αεροπορια θελω κι εγω. Καλα μορια εχω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες