Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Leon12 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 2:49 pm
Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 2:02 pm
Leon12 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 1:19 pm Ρε παιδια τι γιατρους θα περασουμε εκει... Τον ξαδερφο μου τον εκοψε ουρολογος για μια εγχειρηση που ειχε κανει πριν 10 χρονια
Τι εγχείρηση είχε κάνει γτ αν θυμάμαι καλά είχαν πει πιο πάνω ότι εάν κάποιος άνδρας έχει αφαίρεση όρχη ότι τον κόβουν (εάν η ειδικότητα που διάλεξε είναι ι1) ή τον βάζουν ι2
Εκανε κηλη στους ορχεις κατι τετοιο νομιζω ... Περσι που περασε απο γιατρους τον περασαν κανονικα φετος τον κοψανε... Τα εκανε τεθωρακισμενα Ι1 τον εχουν

Προφανως δεν εγινε εσκεμενα. Μαλλον και περσι επρεπε να κοπει και ισως δειξαν ελαστικοτητα φετος πιθανων να τα ψαχνουν πιο πολυ ολα. Δυστυχως εφοσων το εκρινε η επιτροπη δεν γινεται ενσταση σε αυτην την περιπτωση.
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Φιλε μου για αυτό λογικά τον κόψανε φέτος γτι η ειδικότητα είναι ι1 και σύμφωνα με τον πίνακα με τα ι (δηλαδή πότε είσαι ι1 ι2 ι3 ι4 κλπ) . Εάν έχει κάνει εγχείρηση και επέλεξε πέρσι μια ειδικότητα που ήθελε και ι2 γι'αυτό τον πέρασαν αλλά φέτος διάλεξε ειδικότητα που ήθελε ι1 και επειδή αυτή η κατηγορία εγχειρήσεων θεωρείται ι2 τον κόψανε...
Νομίζω το είχαν πει και παραπάνω ένα παρόμοιο θέμα...
Leon12

Δημοσίευση από Leon12 »

Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 3:18 pm Φιλε μου για αυτό λογικά τον κόψανε φέτος γτι η ειδικότητα είναι ι1 και σύμφωνα με τον πίνακα με τα ι (δηλαδή πότε είσαι ι1 ι2 ι3 ι4 κλπ) . Εάν έχει κάνει εγχείρηση και επέλεξε πέρσι μια ειδικότητα που ήθελε και ι2 γι'αυτό τον πέρασαν αλλά φέτος διάλεξε ειδικότητα που ήθελε ι1 και επειδή αυτή η κατηγορία εγχειρήσεων θεωρείται ι2 τον κόψανε...
Νομίζω το είχαν πει και παραπάνω ένα παρόμοιο θέμα...
Περσι τα εκανε υπηρετης ολμων πεζικου Ι1 ... Αλλα διπλα σε ενα κουτακι γραφει συμφωνα με την παραγραφο 3 (Γ) της προκυρηξης... Τι σημαινει αυτο.
Papaflessas1821
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Papaflessas1821 »

Αύριο παρουσιάζομαι στην Ευελπίδων. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να παρκάρω μέσα στη σχολή ή το αφήνω απ' έξω/όπου βρω?
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Καλησπέρα! Είναι κάποιος που τον είχαν καλέσει σήμερα να μας πει την εμπειρία του; Και πως προχωράει η διαδικασία?
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα είμαι στην ομάδα 1 που παρουσιάστηκε στην Ευελπιδων από χτες καταρχάς να σας πω μην αγχώνεσται σε μας δεν κόπηκε κάνεις στα ψυχοτεχνικα χτες σήμερα είχαμε δύο κομμενους ο ένας για τα κιλά για το ΔΜΣ συγκεκριμένα και ο άλλος είχε κάνει εγχείρηση στο ποδι του και τον βγάλανε Ι4 επεισης σήμερα κοντά στα 15 άτομα πήρανε παραπεμτικο για 401 για οφθαλμιατρο συγκεκριμένα και από εκεί που ήμασταν 50 λόγω το ότι 5 άτομα δεν είχανε περάσει γιατρούς και τους είπανε να πάνε να περάσουν και θα τους ξαναβαλουν σε άλλα γκρουπ οι άλλοι κοντά στα 15 άτομα πήρανε παραμεμπτικο για 401 θα πάμε αύριο να δώσουμε 35 άτομα αθλήματα και τέλος παρατήρησα ότι χτες από 100 άτομα που κάλεσανε παρουσιαστικαν οι 55 στην Ευελπιδων σήμερα πάλι παρουσιαστικαν 57 από τους 100 πλέον δεν υπάρχει ζήτηση δυστυχώς για εποπ.
Επισκέπτης

Θέλω απο περιέργεια αύριο οποίος παρουσιαστεί να γράψει πόσα άτομα παρουσιαστικαν Ευελπιδων και κάτι τελευταίο για το προηγούμενο κείμενο που έγραψα στα ψυχοτεχνικα πρώτη μέρα Ευελπιδων θα σας βάλουν να συμπληρώσετε 78 ερώτησης τεστ προσωπικότητας λέγεται το τι σας αντιπρόσωπευει από το 1 έως το 5 και μετέπειτα 4 ερωτήσεις ανάπτυξης κειμένου και τέλος θα περάσετε μια επιτροπή της πλάκας και τελειώσατε γενικά μην περιμένετε να φύγετε πριν 2-3 το μεσημέρι είναι της υπομονής εμείς φύγαμε κοντά στις 5 μισή την Δευτέρα... Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους το θέλουν πραγματικά και υπενθυμίζω δεν έκοψαν κανέναν την πρώτη μέρα σε μας από τους 55 οπότε πηγαίνετε χωρίς άγχος.
tza
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tza »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 6:05 pm Παιδιά καλησπέρα είμαι στην ομάδα 1 που παρουσιάστηκε στην Ευελπιδων από χτες καταρχάς να σας πω μην αγχώνεσται σε μας δεν κόπηκε κάνεις στα ψυχοτεχνικα χτες σήμερα είχαμε δύο κομμενους ο ένας για τα κιλά για το ΔΜΣ συγκεκριμένα και ο άλλος είχε κάνει εγχείρηση στο ποδι του και τον βγάλανε Ι4 επεισης σήμερα κοντά στα 15 άτομα πήρανε παραπεμτικο για 401 για οφθαλμιατρο συγκεκριμένα και από εκεί που ήμασταν 50 λόγω το ότι 5 άτομα δεν είχανε περάσει γιατρούς και τους είπανε να πάνε να περάσουν και θα τους ξαναβαλουν σε άλλα γκρουπ οι άλλοι κοντά στα 15 άτομα πήρανε παραμεμπτικο για 401 θα πάμε αύριο να δώσουμε 35 άτομα αθλήματα και τέλος παρατήρησα ότι χτες από 100 άτομα που κάλεσανε παρουσιαστικαν οι 55 στην Ευελπιδων σήμερα πάλι παρουσιαστικαν 57 από τους 100 πλέον δεν υπάρχει ζήτηση δυστυχώς για εποπ.
Το παιδί που έκοψαν για ΔΜς, ήταν παχουλό; Σας μέτρησαν το ύψος και τα κιλά;
Επισκέπτης

Ως περσινη υποψηφια (και φετινη) μια λεπτομερια να χετε υποψην... Μην πολυχαιρεστε εαν περναει οποιος να ναι, αλλα αυτοι που οντως πληρουν ολες τις προυποθεσεις. Γιατι εαν και στα αθληματα περασει οποιος να ναι και πχ καποιος οντως τα περναει ολα αλλα εχει 5 μορια λιγοτερα απο καποιον που στα αθληματα πχ κοβοταν, ο αλλος θα μεινει επιλαχων... Οποτε γενικα μην πετατε τη σκουφια σας με το να περνανε ατομα ετσι... Να δουμε τι θα γινει στα αθληματα.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 6:12 pm Θέλω απο περιέργεια αύριο οποίος παρουσιαστεί να γράψει πόσα άτομα παρουσιαστικαν Ευελπιδων και κάτι τελευταίο για το προηγούμενο κείμενο που έγραψα στα ψυχοτεχνικα πρώτη μέρα Ευελπιδων θα σας βάλουν να συμπληρώσετε 78 ερώτησης τεστ προσωπικότητας λέγεται το τι σας αντιπρόσωπευει από το 1 έως το 5 και μετέπειτα 4 ερωτήσεις ανάπτυξης κειμένου και τέλος θα περάσετε μια επιτροπή της πλάκας και τελειώσατε γενικά μην περιμένετε να φύγετε πριν 2-3 το μεσημέρι είναι της υπομονής εμείς φύγαμε κοντά στις 5 μισή την Δευτέρα... Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους το θέλουν πραγματικά και υπενθυμίζω δεν έκοψαν κανέναν την πρώτη μέρα σε μας από τους 55 οπότε πηγαίνετε χωρίς άγχος.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Αν μπορείς πες μας και ποιες ήταν οι ερωτήσεις ανάπτυξης; Και τι ερωτήσεις έγιναν από την επιτροπή;
Επισκέπτης

Καλησπέρα και πάλι οι ερωτήσεις αναπτύξεις που θέλανε ήταν 4 και ζηταγε να γράψουμε ποια χαρακτηριστικά πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσουν για τις ένοπλες δυνάμεις ποια χαρακτηριστικά πιστεύεται ότι δεν θα σας βοηθήσουν και να κάνετε μια περίληψη για τον εαυτό σας και για το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα και τέλος στην επιτροπή κάνανε ερωτήσεις του τύπου γιατί θέλεις να γίνεις εποπ αν σε μεταθεσουν κάπου μακριά πως θα το διαχειριστής αν κάποιο άλλο στέλεχος σε αντιμετωπίσει με άσχημο τρόπο πως θα αντιδράσεις αυτά λίγο πολύ και τέλος ένα τιπ μην κολλήσετε στις απαντήσεις και μαλακια να είναι να την πείτε μην κολλήσετε άμα το δουν αυτό θα αρχίσουν τις ερωτήσεις και δεν θα τελειώσετε ποτέ αυτά από εμένα και ξαναλέω από τους 55 που παρουσιαστικαμε δεν κοψανε κανέναν. Οπότε καθόλου άγχος παιδιά καλή επιτυχία και παλι
Επισκέπτης

Α και κάτι τελευταίο να απαντήσω ναι το παιδί δυστυχώς το κοψανε για 1μιση παραπάνω δυστυχώς και το ήθελε πάρα πολύ είχαμε πιάσει κουβέντα μέσα στο αμφιθέατρο στο 414 σήμερα πολύ καλό παιδί δυστυχώς τον κοψανε για αυτό το λόγο και το αστείο είναι πως όταν τον ρώτησα με τα αθληματα τι πιστεύεις για αύριο πως θα τα πας μου απάντησετο μιλι θα το βγάλω στο χρόνο που πρέπει μόνο με τις ελξεις μπορεί να έχω θέμα αλλά όλα τα άλλα θα τα περάσω δυστυχώς τον κοψανε και ήθελε να πάει και πυροβολικό δηλαδή δεν ήτανε για ειδικές δυνάμεις θα μπορούσαμε πιστεύω να τον αφήσουνε να δώσει τα αθληματα αλλά δυστυχώς τον κοψανε...
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας

:o δλδ ένα γω που είμαι 1,62 και 70 κιλά αλλά είμαι αθλήτρια και είμαι τόσα κιλά λόγω της μυϊκής μάζας θα με κόψουν; Αυτό είναι άδικο 😱🥺
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας

:o δλδ γω που είμαι 1,62 και 70 κιλά αλλά είμαι αθλήτρια και είμαι τόσα κιλά λόγω της μυϊκής μάζας θα με κόψουν; Αυτό είναι άδικο 😱🥺
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 6:59 pm Α και κάτι τελευταίο να απαντήσω ναι το παιδί δυστυχώς το κοψανε για 1μιση παραπάνω δυστυχώς και το ήθελε πάρα πολύ είχαμε πιάσει κουβέντα μέσα στο αμφιθέατρο στο 414 σήμερα πολύ καλό παιδί δυστυχώς τον κοψανε για αυτό το λόγο και το αστείο είναι πως όταν τον ρώτησα με τα αθληματα τι πιστεύεις για αύριο πως θα τα πας μου απάντησετο μιλι θα το βγάλω στο χρόνο που πρέπει μόνο με τις ελξεις μπορεί να έχω θέμα αλλά όλα τα άλλα θα τα περάσω δυστυχώς τον κοψανε και ήθελε να πάει και πυροβολικό δηλαδή δεν ήτανε για ειδικές δυνάμεις θα μπορούσαμε πιστεύω να τον αφήσουνε να δώσει τα αθληματα αλλά δυστυχώς τον κοψανε...
Προφανώς είχε δηλώσει μόνο ειδικότητα για Ι1 να φανταστώ όχι και κάποια που είχε Ι2 μέσα. Ειδάλλως δεν θα τον κόβανε. Έτσι?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες