Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Tsolias

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Tsolias »

Εγώ δεν έχω καμία ελπίδα για Εμοδέ σαν πολίτης, θα τα κάνω για την πλάκα. Στους εποχικούς να αναπληρώσει με νέα προκήρυξη ελπίζω.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Politis1994 »

Δεκτό και ευπρόσδεκτη κάθε πληροφορία όμως υπάρχουν εποχικοί στα δασαρχεία;
Τα κριτήρια θα είναι ίδια με εποχικούς πυροσβέστικης ;
Τέλος πάντων εμοδε και κάποιο είδος εποχικό θα πάρει πάντως σε αυτό συμφωνούμε όλοι.
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Εγώ πιστεύω ότι 500 μόνιμες προσλήψεις για τα δασαρχεία θα δώσει σίγουρα μοριοδοτηση στους εποχικούς πυροσβέστες και τα κενά που θα δημιουργηθούν για την εμοδε σίγουρα θα αναπληρωθούν το θέμα είναι με καινούργια προκήρυξη γιατί η λίστες έχουν εξαντληθεί σε πολλές περιοχές
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

1200 εποχικούς πυροσβεστες θα πάρει παιδιά. Άλλο τα δασαρχεία. Αυτοί που θα πάνε εμοδε πως θα τους αναπληρώσει με τα περιπολικά. Εγώ αυτό ξέρω μέχρι κ πρόσφατα μίλησα. Άλλωστε το δήλωσε κιολας πριν κάνα μήνα με τα μέτρα που ανακοίνωσε. Αύξηση εποχικού προσωπικού κατά 1200 θεσεις. Μακάρι να μπείτε παιδιά ...
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Ο περισσότερος κόσμος πίστευε ότι οι 1200 είναι εποχικοί πυροσβέστες. Το υπουργείο περιβάλλοντος, είπε 1200 εποχικούς σε δασαρχεία, μάλλον δασεργατες. Τώρα τι θα γίνουν με τα κενά, από τις απορροφήσεις και όσους δεν συνεχίσουν, δεδομένο αυτό που είπε ο Τουρνάς, ότι θα καλυφθούν. Θα είναι το 24 ή πιο μετά, το ερώτημα.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Μακάρι ρε εποχικέ να πάρει 1200 να μπούμε και εμείς, να γίνει το όνειρο μου πραγματικότητα.
epoxpyr

Δημοσίευση από epoxpyr »

Έχω στο μυαλό μου κάτι που ελπίζω να είναι μόνο στο μυαλό μου, οι εποχικοί της προκήρυξης του 2019 τελειώνουν την 5ετια τους τώρα και δεν τους έχουν ενημερώσει για το αν θα τους ξαναπάρουν, μήπως οι 1200 εποχικοί που θέλει να πάρει είναι για αυτές τις θέσεις;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

epoxpyr έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 10:19 pm Έχω στο μυαλό μου κάτι που ελπίζω να είναι μόνο στο μυαλό μου, οι εποχικοί της προκήρυξης του 2019 τελειώνουν την 5ετια τους τώρα και δεν τους έχουν ενημερώσει για το αν θα τους ξαναπάρουν, μήπως οι 1200 εποχικοί που θέλει να πάρει είναι για αυτές τις θέσεις;
Λογικά, οι εποχικοί του 19 θα τους ζητηθεί να ανανεώσουν, όσοι επιθυμούν. Οι 1200, είναι εποχικοί του υπ. Περιβάλλοντος. Δείτε τις ανακοινώσεις Σκυλακάκη. Για εποχ. Πυροσβέστες, τα έχει πει ο Τουρνάς. Θα καλύψει τα κενά, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες. Υπάρχει και σχετικό βίντεο στο νήμα των εποχικών.
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Οι εποχικοί του 19 θα ανανεώσουν άλλη 1 χρόνια ... Μετά θα να ανανεώσουν μαζί με του 20 μέχρι το 26 η 27 δε θυμάμαι τι έλεγε η συλλογική. Για τους 1200 που λέει ο νιασιμας υπάρχει φωτο με τα μέτρα στο προφίλ του κικιλια. Καμία σχέση τα 2 υπουργεία.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

epoxikosbmk έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 11:29 pm Οι εποχικοί του 19 θα ανανεώσουν άλλη 1 χρόνια ... Μετά θα να ανανεώσουν μαζί με του 20 μέχρι το 26 η 27 δε θυμάμαι τι έλεγε η συλλογική. Για τους 1200 που λέει ο νιασιμας υπάρχει φωτο με τα μέτρα στο προφίλ του κικιλια. Καμία σχέση τα 2 υπουργεία.
Για τη φωτο ισχύει. Και στο προφίλ του πρωθυπουργού. Τώρα τι ακριβώς θα ισχύει, το ξέρουν μόνο αυτοί. Θα πάρουν εποχικούς, αλλά 1200 μου φαίνονται πολλοί, ειδικά με την γενικότερη απροθυμία των κυβερνώντων, για προσλήψεις στην πυροσβεστική.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ο ΔΥΚ ας μας πει την γνώμη του.
Εγώ πιστεύω ότι στα δασαρχεία ξυνονται δε δασεργατες λέγονται με κριτήρια ΑΣΕΠ κλπ.
Εδώ μιλάμε για εποχικούς πυροσβέστες που είναι ήρωες και όχι γραφίαδες και τέτοιους θα πάρει!
Grader335

Δημοσίευση από Grader335 »

Ελπίζω όλοι εποχικοί άνω των 31 να κάναν για δικαστική αστυνομία, γτ όπως βλέπετε μάγκες πέφτει δούλεμα κοιτάξτε το μέλλον σας φιλικα παντα
Roniemac

Δημοσίευση από Roniemac »

Λογια εκπροσωπου της πυροσβεσικης σημερα στην τηλεοραση <μα πως θα μπορουν να συμετεχουν στην προκυρηξη οι εποχικοι πυροσβεστες αφου οι περισοτεροι ειναι πανω απο 40 ετων) ρωταει ο δημοσιογραφος και απανταει ο εκπροσωπος της πυροσβρστικης (υπαρχουν και ανθρωποι 30-35 ετων)

Τι μπορει να σημαινει αυτο;
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Αυτο που παει να γινει ξανα για 2η φορα εις βαρος των εποχικων, των ανθρωπων που εχουν αποδειξει στην πραξη αν αξιζουν να ειναι στο σωμα…δεν εχει προηγουμενο.

Μπηκαμε ολοι με κριτηρια και ειναι αν μη τι αλλο αδικο να μενουμε (απ οτι φαινεται κ δευτερη) φορα απ εξω ατομα με μεγαλυτερη εργασιακη εμπειρια και να μπαινουν ατομα με λιγοτερη εμπειρια.

Δεν μιλαμε για απορροφηση. Προσωπικα ποτε δν ζητησα κ ουτε ηλπιζα οτι μπορει να γινει κτ τετοιο. Ηξερα εξαρχης οτι ως εποχικος παιρνω καποια μορια λογω εργασιακης εμπειριας + οτι αλλο μορια-προσοντα εχω σε μια ενδεχομενη προκ.
Ακομα και οι εθελοντες ειχαν ανεκαθεν προσαυξηση ηλικιας εως τα 33 ετη.
Και αυτη η κυβερνηση για τους εποχικους λεει εως 31.
Δεν ειδα κανεναν πρωην εποχικο νυν ππυ να ειπε κτ γι αυτο το θεμα.
Να επισημανει δημοσια την απιστευτη αυτη αδικια.
Οταν περυσι μπαινανε ππυ και 70 χρονων.
Οταν αυτοι μπηκανε με οριο ηλικιας ακουσον ακουσον 56 ετη.
Και μη γυρισει να μου πει καποιος οτι ειχαν και ποσα χρονια εποχικοι.
Γιατι οι περισσοτεροι δεν ηξεραν ουτε το ονομα τους να γραψουν.
Θες γιωταδες απο στρατο; Θες με δημοτικο; Θες προβληματα με διπλωματα;
Προβληματα υγειας; Παντου προβλημα κ κολληματα ειχαν.

Δεν ειδα ομως κανεναν απ αυτους να νοιαζεται για τους εποχικους του σημερα που πληρουν απαντες τα κριτηρια.

Δεν ειδα καποιον μονιμο να αναφερει κτ γι αυτη την απιστευτη αδικια που να γινει για 2η φορα.
Το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα παντελονιασουν τα περισσοτερα και μπροστα να το παιζουν καλοι κ απο πισω να ανοιγουν το λακο.

Αλλα…. Το να μην μπορουμε να κανουμε ΚΑΝ αιτηση ειναι τελειως αντιδημοκρατικο δικτατορικο και κυριως ανηθικο.
Απεναντι σ εκεινους που παιζουν την ζωη τους κορόνα γραμματα.

Σε ολοκληρη την αντιπυρικη εποχικους κ ππυ βλεπεις.

Λενε οτι πριμοδοτούνται οι εποχικοι. Ανεκαθεν η εργασιακη εμπειρια επαιρνε μορια.

Γιατι δεν λενε οτι απ τους 2500 εποχικους δεν θα μπορουν να κανουν αιτηση ΚΑΝ οι 1800 +-;.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Roniemac έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 2:33 pm Λογια εκπροσωπου της πυροσβεσικης σημερα στην τηλεοραση <μα πως θα μπορουν να συμετεχουν στην προκυρηξη οι εποχικοι πυροσβεστες αφου οι περισοτεροι ειναι πανω απο 40 ετων) ρωταει ο δημοσιογραφος και απανταει ο εκπροσωπος της πυροσβρστικης (υπαρχουν και ανθρωποι 30-35 ετων)

Τι μπορει να σημαινει αυτο;
https://www.ethnos.gr/watch/188470/epox ... dMg2M6VBAE

Εγώ 2 εχω να σχολιάσω με βάση αυτά που είπε δημόσια σημερα στο ΟΠΕΝ TV...

1) Δεν εχω καταλάβει πώς απο αυτό που είπε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου του Π. Σ. Βγάζετε συμπέρασμα οτι θανε 31 το όριο ηλικίας; Κάποιοι. Ανέφερε συγκεκριμένα για 30-35 προφανώς μη κατανοώντας κ εγω τι ακριβώς όριο ηλικίας θα έχει, κ επίσης αν θα διαχωρίζει τις ηλικίες μάχιμοι οδηγοί όπως την τελευταία προκήρυξη των εποχικών του 2020 που είχε όρια ηλικίας 40 για τους μάχιμους και 45 για τους οδηγούς.

2) Δεν ειπε το ΠΌΤΕ έαν θα ειναι το 2023 ή το 2024 γιατί με την αλλαγή του χρόνου άπαντες ειναι χαμένοι κατα ένα χρόνο είτε ιδιώτες είτε εποχικοί (ηλικιακά.)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες