Εγώ πάντως που έψαξα δεν βρήκα κάποιο επίσημο σάιτ με πληροφορίες. Αν έχεις εσύ κάποιο μπορείς να μας το παραθέσεις.
ΕΠΟΠ Βοηθός Φαρμακείου
Re: ΕΠΟΠ Βοηθός Φαρμακείου
Εσυ τελικα βφαρμ εισαι γιατι δεν αναφερεις πουθενα τι ειδικοτητα εισαι... Προφανως υπαρχουν πληροφοριες για ευνοητους λογους δεν θα αναφερω οποιος ψαχνει βρισκει
Καλησπερα σας και καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους, προσφατα ανακαλυψα το φορουμ αυτο. Σκεφτομαι να δηλωσω την ειδικοτητα αυτη μιας κι εχω προυπηρεσια αλλα απο οτι ειδα οι θεσεις ειναι ελαχιστες. Κυριως ενδιαφερομαι για πολ. Ναυτικο. Ποιες πιστευετε οτι ειναι οι βασεις;700 μορια ειναι καλα; Ευχαριστω
Κοίταξε δεν υπάρχουν βάσεις. Ούτε μπορείς να το πάρεις συγκριτικά με άλλες χρονιές για να δεις αν είσαι καλά ή όχι στα μόρια! Με βάση τα περσινά θα σου έλεγα ότι είσαι αρκετά καλά!Kostant00 έγραψε: Κυρ Αύγ 20, 2023 2:16 pm Καλησπερα σας και καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους, προσφατα ανακαλυψα το φορουμ αυτο. Σκεφτομαι να δηλωσω την ειδικοτητα αυτη μιας κι εχω προυπηρεσια αλλα απο οτι ειδα οι θεσεις ειναι ελαχιστες. Κυριως ενδιαφερομαι για πολ. Ναυτικο. Ποιες πιστευετε οτι ειναι οι βασεις;700 μορια ειναι καλα; Ευχαριστω
Γι αυτο το φοβαμαι,700 μορια θεωρητικα καλα ειναι αλλα ειναι ελαχιστες οι θεσεις και σιγουρα δεν θα ειμαι ο μονος με τοσα.
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει.
Εμένα το πτυχίο μου γράφει τεχνικός φαρμάκων καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων.
Πιάνεται κανονικά ; Η όχι ;
Από το ΙΕΚ λένε ότι είναι η επίσημη ονομασία του βοηθού φαρμακείου.
Εμένα το πτυχίο μου γράφει τεχνικός φαρμάκων καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων.
Εμένα πάντως γράφει κανονικά βοηθός φαρμακείου. Κάνε ένα τηλέφωνο καλύτερα να ρωτήσεις για σίγουρα.Aggel22 έγραψε: Κυρ Αύγ 27, 2023 11:11 pm Καλησπέρα σας.
Κανατε τα χαρτια σας στην ειδικοτητα; Τι παιζει απο μορια
Ι[qαuote=EleonooraFr post_id=520021 time=1693205670]
[/quote]
Θα φανεί όταν βγουν τα αποτελέσματα
[/quote]
Θα φανεί όταν βγουν τα αποτελέσματα
Καλημερα σας και καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους. Καλεστηκα για πκε για πρωτη χρονια που εκανα τα χαρτια με 450 μορια στα δυο σωματα επιλογης, πολεμικη αεροπορια και πολεμικο ναυτικο. Υπαρχει καποιος αλλος/η υποψηφια που εχει καλεστει για Π. Κ. Ε στην ειδικοτητα αυτη; Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Καλησπέρα. Και εγώ έχω καλεστεί!kiriaki έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 11:46 am Καλημερα σας και καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους. Καλεστηκα για πκε για πρωτη χρονια που εκανα τα χαρτια με 450 μορια στα δυο σωματα επιλογης, πολεμικη αεροπορια και πολεμικο ναυτικο. Υπαρχει καποιος αλλος/η υποψηφια που εχει καλεστει για Π. Κ. Ε στην ειδικοτητα αυτη; Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Με ποσα μορια εαν επιτρεπεται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες