Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Episkepths

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Episkepths »

Κανείς που γνωρίζει για την ειδικότητα τεχνικός όπλων πυροβόλων ας δώσει τα φώτα του!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για τεχνίτες πυροβόλων είστε μέσα σχεδόν όλοι να ξέρετε έχει μεγάλη έλλειψη σε τέτοιες ειδικότητες. Ουσιαστικά έχετε αντικαταστήσει τη παλιά ειδικότητα του πυροβολητή δηλαδή συντήρηση και βολές πυροβόλου. Βέβαια να ξέρετε ότι καράβι θα φάτε μπόλικο δηλαδή τουλάχιστον 10-20 χρόνια. Γενικά στο ΠΝ όσοι έχετε δηλώσει ειδικότητες όπως ΜΗΧ, ΕΕ, ΗΝ, Τ/ΠΒ, Τ/Τ, Τ/ΗΛ θα μπείτε όλοι αφού δεν υπάρχει κόσμος στα πλοία. Απλά να ξέρετε ότι φρεγάτες αρματαγωγά και ΤΠΚ θα είναι η μισή τουλάχιστον ζωή σας από εδώ και πέρα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 5:37 pm Για τεχνίτες πυροβόλων είστε μέσα σχεδόν όλοι να ξέρετε έχει μεγάλη έλλειψη σε τέτοιες ειδικότητες. Ουσιαστικά έχετε αντικαταστήσει τη παλιά ειδικότητα του πυροβολητή δηλαδή συντήρηση και βολές πυροβόλου. Βέβαια να ξέρετε ότι καράβι θα φάτε μπόλικο δηλαδή τουλάχιστον 10-20 χρόνια. Γενικά στο ΠΝ όσοι έχετε δηλώσει ειδικότητες όπως ΜΗΧ, ΕΕ, ΗΝ, Τ/ΠΒ, Τ/Τ, Τ/ΗΛ θα μπείτε όλοι αφού δεν υπάρχει κόσμος στα πλοία. Απλά να ξέρετε ότι φρεγάτες αρματαγωγά και ΤΠΚ θα είναι η μισή τουλάχιστον ζωή σας από εδώ και πέρα.
Η βάση τους είναι μόνο στο ναύσταθμο Σαλαμίνας;
Enjoy

Δημοσίευση από Enjoy »

Καλησπέρα μια ερώτηση για την ειδικότητα του ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗ θεωρείτε από τις καλές; Έχει ναύσταθμο λογικά γι αυτό;
elenouzz1997
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από elenouzz1997 »

Παιδιά καλησπέρα!
Όταν κάνουμε τις εξετάσεις αίματος, μετά πάμε σε παθολόγο για τη σφραγίδα και τη γνωμάτευση;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Eleonora »

elenouzz1997 έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 9:36 pm Παιδιά καλησπέρα!
Όταν κάνουμε τις εξετάσεις αίματος, μετά πάμε σε παθολόγο για τη σφραγίδα και τη γνωμάτευση;
Εκεί, που κάνεις τις εξετάσεις, μπορείς να ζητήσεις γνωμάτευση και σφραγίδα.
Styga
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Καλησπέρα παιδια. Να ρωτήσω βάση που έχει η ειδικότητα επιχειρήσεων επικοινωνιών ραδιοεντοπιστης.
Lef96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lef96 »

Καλημέρα στο φόρουμ αυριο καλούμαι για υγειονομικά στο ννπ 7 το πρωί το θέμα όμως είναι ότι σμτ έχω βαρδια ως σηματωρος στη γέφυρα και δε μπορούν να με αλλάξουν πριν τις 8 και δεν μπορούσαν να μου αλλάξουν βαρδια λόγω αποσπάσεων, τι μπορώ να κάνω για να μην αποκλειστω από το διαγωνισμό για εποπ είμαι 3 χρόνια οβα στο πν. Μπορώ να ενημερώσω το ννπ
Επισκέπτης

Lef96 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 12:01 pm Καλημέρα στο φόρουμ αυριο καλούμαι για υγειονομικά στο ννπ 7 το πρωί το θέμα όμως είναι ότι σμτ έχω βαρδια ως σηματωρος στη γέφυρα και δε μπορούν να με αλλάξουν πριν τις 8 και δεν μπορούσαν να μου αλλάξουν βαρδια λόγω αποσπάσεων, τι μπορώ να κάνω για να μην αποκλειστω από το διαγωνισμό για εποπ είμαι 3 χρόνια οβα στο πν. Μπορώ να ενημερώσω το ννπ

Καλημερα, λογικα με μια βεβαιωση που μπορεις να στειλεις στο μειλ που αναγραφει το φεκ περι κωλυματων κατα την διαρκεια των πκε θα σου αλλαξουν την ημερομηνια. Για σιγουρα ομως μιλησε με το help desk αυριο, μην λαμβανεις υποψην πληροφοριες του φορουμ...
Επισκέπτης

Ξέρει κάποιος αν στην ακτινογραφία θέλουν την πλάκα ή το cd με καλύπτει;
Gorgina

Δημοσίευση από Gorgina »

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω έβαλα ειδικότητα στο Π. Ν Διαχειριστής υλικού Διαχειριστής Λογιστικού έβαλα αυτά γιατί πήγαινα επαλ και έχω πτυχίο ειδικότητας έχω προχωρήσει στην επόμενη φάση 8/11 θα πάω για ψυχοτεχνικα έχει βάλει κάποιος αυτή την ειδικότητα να μου πει τα μόρια του γιατί τα μόρια μου βγήκαν 290... Και θεωρώ πως είναι πολύ λιγα
Επισκέπτης

Καλησπέρα. Έχω κάνει καισαρική τομή καθώς γέννησα πριν ένα χρόνο. Αν δουν την τομή υπάρχει περίπτωση να με κόψουν γι'αυτό το λόγο;
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Gorgina έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 1:30 pm Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω έβαλα ειδικότητα στο Π. Ν Διαχειριστής υλικού Διαχειριστής Λογιστικού έβαλα αυτά γιατί πήγαινα επαλ και έχω πτυχίο ειδικότητας έχω προχωρήσει στην επόμενη φάση 8/11 θα πάω για ψυχοτεχνικα έχει βάλει κάποιος αυτή την ειδικότητα να μου πει τα μόρια του γιατί τα μόρια μου βγήκαν 290... Και θεωρώ πως είναι πολύ λιγα
Το ίδιο έβαλα και εγώ από ΕΠΑΛ για διαχειριστής λογιστικού μου βγείκαν 602 τα μόρια περίεργο που σου έβγαλαν τόσο λίγα μόρια
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 12:58 pm Ξέρει κάποιος αν στην ακτινογραφία θέλουν την πλάκα ή το cd με καλύπτει;
Αυτό που σου έδωσαν, αυτό θα πας. Έγκυρα είναι και τα δύο. Αν έχεις και τα δύο, πάρτα μαζί σου.
Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 1:42 pm Καλησπέρα. Έχω κάνει καισαρική τομή καθώς γέννησα πριν ένα χρόνο. Αν δουν την τομή υπάρχει περίπτωση να με κόψουν γι'αυτό το λόγο;
Όχι βέβαια, τι ερώτηση είναι αυτή;
Styga
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες