Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μάγκες καλημέρα σε όλους. Πήρα ασεπ και μου είπε ότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν μπορεί κανείς να κάνει αίτηση και αν έκανε θα αποριφθει αν δεν έχει περάσει 5ετια από τον διορισμό του. Και μου είπαν καλύτερα να στείλω Mail κσι να μην συνεχίσω στην διαδικασία για τα δικαιολογητικά. Αυτά από εμένα. Καλή τύχη. Ααα μου είπαν μόνο για ανώτερη κατηγορία μπορώ να κάνω ΤΕ και ΠΕ.
Επισκέπτης

Αυτό το γνωρίζαμε πρέπει να έχεις παραιτηθεί για να κάνεις αίτηση.
Δηλαδή κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης σου να μην κατέχεις θέση δημοσίου.
Giannis456

Δημοσίευση από Giannis456 »

Την αλλη βδομαδα κατα 90% θα ερθει ειδοποιηση για φακελο δικαιολογητικων!
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Venom94 »

Giannis456 έγραψε: Πέμ Οκτ 26, 2023 12:17 pm Την αλλη βδομαδα κατα 90% θα ερθει ειδοποιηση για φακελο δικαιολογητικων!
Έγκυρη η πληροφορία σου ή θεωρείς ότι θα έρθει τότε ;
Giannis456

Δημοσίευση από Giannis456 »

Venom94 έγραψε: Πέμ Οκτ 26, 2023 12:21 pm
Giannis456 έγραψε: Πέμ Οκτ 26, 2023 12:17 pm Την αλλη βδομαδα κατα 90% θα ερθει ειδοποιηση για φακελο δικαιολογητικων!
Έγκυρη η πληροφορία σου ή θεωρείς ότι θα έρθει τότε ;
Ετσι μου ειπαν, δε φερω καποια ευθυνη, θα φανει αν ισχυει!
Tzak12

Δημοσίευση από Tzak12 »

Dhmos33 έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 7:26 pm Εγώ ΤΕ 705 χωρίς εμπειρία, αν μετρήσει η προϋπηρεσία ως σωφρον π είμαι και οβα και σεκουριτι αν μετρήσει 1293.
Και εγώ Τε είμαι, τι χαρτιά έχεις που έχεις τόσα μόρια;
Για Αθήνα είσαι;
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Tzak12 έγραψε: Πέμ Οκτ 26, 2023 12:26 pm
Dhmos33 έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 7:26 pm Εγώ ΤΕ 705 χωρίς εμπειρία, αν μετρήσει η προϋπηρεσία ως σωφρον π είμαι και οβα και σεκουριτι αν μετρήσει 1293.
Για Αθήνα είσαι;
9 πτυχίο c2 αγγλικά ειδικές δυνάμεις. Και 84 μήνες εμπειρία που δεν ξέρω αν μετρήσουν για ΠΕ αθηνα ναι.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Dhmos33 έγραψε: Πέμ Οκτ 26, 2023 2:59 pm
Tzak12 έγραψε: Πέμ Οκτ 26, 2023 12:26 pm
Για Αθήνα είσαι;
9 πτυχίο c2 αγγλικά ειδικές δυνάμεις. Και 84 μήνες εμπειρία που δεν ξέρω αν μετρήσουν για ΠΕ αθηνα ναι.

ΤΕ*
Taakson12

Δημοσίευση από Taakson12 »

84 μήνες σεκιούριτι;
Επισκέπτης

Τελικά έχει δηλώσει κανείς ως ΠΕ πέρα από 2-3 άτομα εδώ μέσα που διάβασα;
Και αν ναι πόσα μόρια στο περίπου με τι εμπειρία κτλπ; Στους ΠΕ/ΤΕ η εμπειρία σεκιούριτι λέτε να μετράει ή μόνο νομική?
Tzak12

Δημοσίευση από Tzak12 »

Και βέβαια μετράει η εμπειρία σεκιούριτι στους τεκαιπε.
οι τε και οι πε δεν διαφερουν απο τους δε.
μονο μισθολόγιο.
απλα επειδή θέλουν να βοηθησουν και τα πτυχια γιαυτο δίνεται η δυνατοτητα να πας με πτυχιο.
Επισκέπτης

Μακάρι να μετράει φιλαράκι γιατί έχω κάμποσα χρόνια! Γενικά και η ΠΕ/ΤΕ κατηγορία έχει αρκετό ανταγωνισμό ειδικά η ΠΕ μιλάμε για 30 θέσεις μόνο αν εξαιρέσουμε τις 8 που είναι ειδικές κατηγορίες πάμε στις 22. Καλή επιτυχία φίλε μου σε σένα και σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα. Προς το παρών υπομονή μόνο και θα δείξει!
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Tzak12 έγραψε: Πέμ Οκτ 26, 2023 9:55 pm Και βέβαια μετράει η εμπειρία σεκιούριτι στους τεκαιπε.
οι τε και οι πε δεν διαφερουν απο τους δε.
μονο μισθολόγιο.
απλα επειδή θέλουν να βοηθησουν και τα πτυχια γιαυτο δίνεται η δυνατοτητα να πας με πτυχιο.
Εγώ δεν πιστεύω ότι η διαφορά τους θα είναι μόνο στο μισθολόγιο αλλά και στα καθήκοντα. Τα καθήκοντα είναι η φύλαξη δικαστικών καταστημάτων, η επίδοση δικογράφων και η εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων. Η φύλαξη θα ανατεθεί λογικά στους ΔΕ με εμπειρία σε καθήκοντα φύλαξης. Τα υπόλοιπα σε ΤΕ και ΠΕ. Ειδικά οι ΠΕ θα γίνουν γρήγορα προϊστάμενοι οργανικών τμημάτων όπως απαιτείται εκ του νόμου σε κάθε τομέα του Δημοσίου. Άλλο ο Γενικώς Διευθύνων, εισαγγελέας εν προκειμένω, άλλο προϊστάμενος οργανικού τμήματος. Δεν θα αφήσει ο Εισαγγελέας τα λειτουργικά του καθήκοντα για να οργανώνει τη δικαστική αστυνομία. Η λογική λέει ότι οι ΠΕ θα είναι της νομικής, εφόσον βρεθούν 30 της νομικής που μάλλον θα βρεθούν, αυτό προϊδεάζει και η ξεχωριστή μνεία για την εμπειρία των νομικών στην προκήρυξη.
Επισκέπτης

Δηλαδή εγώ που είμαι εποχικός πυροσβέστης και έκανα χαρτιά θα απορριφθεί ; Τι λέτε μωρέ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες