Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Για ποιο λόγο κάνετε αίτηση για ΕΠΟΠ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Σεπ 23, 2011 2:07 pm

Είιμαι άνεργος και δεν βρίσκω δουλειά
48
11%
Δουλεύω κάπου, αλλά θέλω κάτι σίγουρο
91
21%
Μου αρέσει ο στρατός
254
58%
Νομίζω ότι είναι σαν το δημόσιο
15
3%
Λόγω οικονομικής κρίσης
14
3%
Άλλος λόγος (να τον αναφερέτε)
14
3%

Σύνολο ψήφων: 436

Στρατός και θητεία
kastoras
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από kastoras »

anna.nikos έγραψε:
Δ. Υ. Κ έγραψε: Αφού υποτιμάει τόσο πολύ τον θεσμό των ΕΠ. ΟΠ ας μας εξηγήσει τότε η ίδια γιατί μπήκε στον κόπο να κάνει και αυτή τα χαρτιά της για ΕΠ. ΟΠ και ενώ είναι τόσο μορφωμένη η κοπέλα να ρίξει τόσο πολύ το επίπεδό της. Πρίν ανοίξετε το στόμα σας λέω εγώ βουτήξτε το πρώτα στο μυαλουδάκι σας μερικοί/ες (άν φυσικά θεωρήσουμε πρώτα ότι υπάρχει).

βρες που υποτιμαω τον θεσμο επειδη δεν μπορω να θυμαμαι ολα οσα λεμε για να μπορεσω να σχολιασω οτι δεν καταλαβατε

Μας δουλευεις ετσι; Που υποτιμας τον θεσμο; Τι να σου πω ρε κοπελα μου. Τσαμπα χανουμε την ωρα μας που σου απανταμε.3 ατομα σου εχουμε κανει την ιδια ερωτηση και δεν εχεις απαντησει σε κανεναν απ τους 3 μας... Κριμα για την πατριδα ετσι και σε παρουν. Ειλικρινα κριμα!
Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rania_23 »

Μαρίνα1 έγραψε: Εγω σε καμία περιπτωση δεν λεω οτι λεει ψεμματα... Γιατι ουτε μας ξερει ουτε θα την μαθουμε, λεω ομως οτι ειναι πολυ περιεργο και λεω μονο τις αμφιβολίες τις δικές μου... Εσεις μπορει να την γνωρίζετε καλυτερα την κοπέλα, εγω δεν ηθικολογω γιατι κανενας δεν ειναι πιο ηθικος απο τον άλλο. Εκφραζω μονο αμφιβολίες για τον τροπο που εισέπραξε κάποια πραγματα, οπως ενα κοπλιμέντο κααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Ρανια ωραιο αυτο που ειπες με την  Ουρα μονο αυτο δεν εχουν βρει σαν αφορμή να μς κόψουν μεχρι τωρα... Γελασα πολυ! Χαχαχα

Απλα ζω σε επαρχιακη πολη και οι αντρες εδω δεν βρισκουν ευκολα... Και προσπαθουν οσοι εχουν τον τροπο μεσα απο τη δουλεια τους να εκμεταλευτουν την κατασταση. Αν εισαι απο Αθηνα λογικο 1 στα 10 αφεντικα να σου την πεσει, εδω που ειμαι εγω ομως ειναι καπως αλλιως τα πραγματα. Και ψαχνω μια διεξοδο. Δεν παρεξηγω οσους δεν καταλαβαινουν. Ολα καλα.Εικόνα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από anna.nikos »

kastoras έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
Δ. Υ. Κ έγραψε: Αφού υποτιμάει τόσο πολύ τον θεσμό των ΕΠ. ΟΠ ας μας εξηγήσει τότε η ίδια γιατί μπήκε στον κόπο να κάνει και αυτή τα χαρτιά της για ΕΠ. ΟΠ και ενώ είναι τόσο μορφωμένη η κοπέλα να ρίξει τόσο πολύ το επίπεδό της. Πρίν ανοίξετε το στόμα σας λέω εγώ βουτήξτε το πρώτα στο μυαλουδάκι σας μερικοί/ες (άν φυσικά θεωρήσουμε πρώτα ότι υπάρχει).

βρες που υποτιμαω τον θεσμο επειδη δεν μπορω να θυμαμαι ολα οσα λεμε για να μπορεσω να σχολιασω οτι δεν καταλαβατε

Μας δουλευεις ετσι; Που υποτιμας τον θεσμο; Τι να σου πω ρε κοπελα μου. Τσαμπα χανουμε την ωρα μας που σου απανταμε.3 ατομα σου εχουμε κανει την ιδια ερωτηση και δεν εχεις απαντησει σε κανεναν απ τους 3 μας... Κριμα για την πατριδα ετσι και σε παρουν. Ειλικρινα κριμα!

απαντησα στον δυκ πιο πανω αν δεν το ειδες. Οτι πες τε μου ακριβως τι ειπα που να φαινετε οτι υποτιμαω τον θεσμο γιατι δεν μπορω να ξερω σε τι αναφερεστε.
kastoras
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Πηγαινε σε αλλο θεμα και διαβασε τις απαντησεις σου! Ελεος! Αυτη τη στιγμη υποτιμας τη νοημοσυνη μας! Δεν ειμαστε ηλιθιοι. Και μια χαρα διαβαζουμε και οι 3 μας. Δοξα το Θεο... Εγω προσωπικα μπορει να μην εχω πτυχιο πανεπιστημιου αλλα να διαβαζω ξερω γι αυτο σταματα να μας κοροιδευεις μπροστα στα μουτρα μας!
angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από angelina25 »

Εχω σαλταρει μ αυτα που διαβαζω! Εγω δεν ειχα δουλεψει ποτε στη ζωη μου! Η πρωτη μου δουλεια ηταν στο σωμα. Δεν εχω δωσει ποτε μα ποτε σε κανεναν δικαιωμα και μου την εχει πεσει εδω μεσα και η κουτση μαρια! Πατε καλα μωρε; Πατε καλα; Αν ανηκετε στην κατηγορια των γυναικων που δεν βλεπονται λυπαμαι αλλα δεν σας φταιει Η Ρανια Και καμια αλλη Ρανια... Και εσυ Αννα πριν ανοιξεις το στοματακι σου στα αλλα θεματα που μας αποκαλεις εποπακους να σκεφτεσαι καλη μου! Το ξερω οτι θες να μπεις για τα λεφτα και γι αυτο δεν προκειται να μπεις και ποτε σου! Γιατι το 90% εδω μεσα εχουν μπει για τα λεφτα αλλα αγαπανε και το στρατο καλη μου! Κατι που εσυ δεν μπορεις να νιωσεις και αμα εισαι τοσο εξυπνη τραβα δωσε εξετασεις και μπες και σταματα να μας πρηζεις με τους εποπακους και εποπακους! Τιμη μου που ειμαι απο λυκειο και υπηρετω την πατριδα!

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

angelina25 έγραψε: Εχω σαλταρει μ αυτα που διαβαζω! Εγω δεν ειχα δουλεψει ποτε στη ζωη μου! Η πρωτη μου δουλεια ηταν στο σωμα. Δεν εχω δωσει ποτε μα ποτε σε κανεναν δικαιωμα και μου την εχει πεσει εδω μεσα και η κουτση μαρια! Πατε καλα μωρε; Πατε καλα; Αν ανηκετε στην κατηγορια των γυναικων που δεν βλεπονται λυπαμαι αλλα δεν σας φταιει  Η Ρανια  Και καμια αλλη  Ρανια... Και εσυ Αννα πριν ανοιξεις το στοματακι σου στα αλλα θεματα που μας αποκαλεις εποπακους να σκεφτεσαι καλη μου! Το ξερω οτι θες να μπεις για τα λεφτα και γι αυτο δεν προκειται να μπεις και ποτε σου! Γιατι το 90% εδω μεσα εχουν μπει για τα λεφτα αλλα αγαπανε και το στρατο καλη μου! Κατι που εσυ δεν μπορεις να νιωσεις και αμα εισαι τοσο εξυπνη τραβα δωσε εξετασεις και μπες και σταματα να μας πρηζεις με τους εποπακους και εποπακους! Τιμη μου που ειμαι απο λυκειο και υπηρετω την πατριδα!

αγαπητη μου μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω. Λεω οτι ενω εξω μπορει να σου την πεσει ενας αντρας στο στρατο θα την πεσουν 1000. Αμφισβητησα τον λογω που θελει να μπει κοπελα μου οχι την ιδια την κοπελα...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

angelina25 έγραψε: Εχω σαλταρει μ αυτα που διαβαζω! Εγω δεν ειχα δουλεψει ποτε στη ζωη μου! Η πρωτη μου δουλεια ηταν στο σωμα. Δεν εχω δωσει ποτε μα ποτε σε κανεναν δικαιωμα και μου την εχει πεσει εδω μεσα και η κουτση μαρια! Πατε καλα μωρε; Πατε καλα; Αν ανηκετε στην κατηγορια των γυναικων που δεν βλεπονται λυπαμαι αλλα δεν σας φταιει  Η Ρανια  Και καμια αλλη  Ρανια... Και εσυ Αννα πριν ανοιξεις το στοματακι σου στα αλλα θεματα που μας αποκαλεις εποπακους να σκεφτεσαι καλη μου! Το ξερω οτι θες να μπεις για τα λεφτα και γι αυτο δεν προκειται να μπεις και ποτε σου! Γιατι το 90% εδω μεσα εχουν μπει για τα λεφτα αλλα αγαπανε και το στρατο καλη μου! Κατι που εσυ δεν μπορεις να νιωσεις και αμα εισαι τοσο εξυπνη τραβα δωσε εξετασεις και μπες και σταματα να μας πρηζεις με τους εποπακους και εποπακους! Τιμη μου που ειμαι απο λυκειο και υπηρετω την πατριδα!

οι περισσοτεροι για τα λεφτα μπαινουν, και ειναι λιγοι αυτοι που ξερουν τι ειναι στρατος για να το αγαπησουν κιολασ... Συγνωμη που δεν ειμαι τοσο "ομορφη" για να μου την πεφτουν ολοι οι συναδελφοι και διευθυντες αγαπητη μου...
kastoras
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Αστο γιατι δεν το σωνεις καλη μου και μας κουρασες κιολας! Τελος το θεμα!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

anna.nikos έγραψε:
Αμφισβητησα τον λογω που θελει να μπει κοπελα μου οχι την ιδια την κοπελα...
εσυ δεν καταλαβες τον λογο καλη μου! Ξαναδιαβασε τα ποστ της κ οταν καταλαβεις πες μας! Ειπε οτι θελει να μπει στο "δημοσιο" διοτι οπως κ να το κανουμε ο στρατος ειναι δημοσιο που σημαινει πως αν της ξανασυμβει κατι παρομοιο δεν θα υπαρχει λογος να βρει αλλου δουλεια διοτι δεν θα υπαρχει λογος να παραιτηθει αφου θα εχει τη μονιμη δουλεια... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Dum spiro spero
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από insomniacgr »

Σωστή η παρατήρηση σου illy.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι σχέση έχει το πόσοι θα την πέσουν σε μια κοπέλα, με τη δουλειά αυτή καθ' εαυτή;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

Κοιταξε να δεις... Στον ιδιωτικο τομεα αν αντιμετωπιζεις κατι τετοιο σηκωνεις μπαιρακι κ φευγεις... Οταν ομως εισαι στο δημοσιο κ εχεις τη σιγουρη τη δουλεια, αν αντιμετωπιζεις κατι τετοιο κανεις υπομονη διοτι δυσκολα θα αφησεις τη μονιμη δουλεια επειδη αντιμετωπιζεις προβληματα συμπεριφορας απο συναδερφους σου... Θεωρω πως κατι τετοιο θα εχεις στο μυαλο της η κοπελα... Παντως ειναι μειζον θεμα η σεξουαλικη παρενοχληση στον εργασιακο χωρο κ ειναι κατι που το αντιμετωπιζουν κ τα δυο φυλα
Dum spiro spero
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε:
anna.nikos έγραψε:  Αμφισβητησα τον λογω που θελει να μπει κοπελα μου οχι την ιδια την κοπελα...
εσυ δεν καταλαβες τον λογο καλη μου! Ξαναδιαβασε τα ποστ της κ οταν καταλαβεις πες μας! Ειπε οτι θελει να μπει στο  "δημοσιο" διοτι οπως κ να το κανουμε ο στρατος ειναι δημοσιο που σημαινει πως αν της ξανασυμβει κατι παρομοιο δεν θα υπαρχει λογος να βρει αλλου δουλεια διοτι δεν θα υπαρχει λογος να παραιτηθει αφου θα εχει τη μονιμη δουλεια... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

με δουλευεις; Το μονο προβλημα ειναι η μονιμη δουλεια ή η κοπελα να βρει δουλεια που να μην γινετε αυτο; Μαλλον βρισκεστε σε αλλη διασταση!
angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Βλεπεις καλη μου που δεν ς αρεσε επειδη ειπα οτι μπορει να μην ανηκεις στην κατηγορια των ωραιων γυναικων; Ετσι και εμενα δεν μ αρεσει και σε καμια αλλη δεν αρεσει να της λενε οτι προκαλει και γι αυτο της την πεφτουν!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά θέλω με αφορμή αυτό που είπε η illy και για τα 2 φύλα να σας πώ τον πόνο μου. Έχω αλλάξει 642,5 δουλειές και παντού μα παντού μου την πέφτανε οι αφεντικίνες μου. Τι να κάνω; Που να απευθυνθώ; Εικόνα Εικόνα
angelina25
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Τοσο ωραιος εισαι; Ελα καλε απ τη μοναδα μου μια βολτα! Χαχαχαχαχα. Πλακα κανω! Μη παρεξηγηθω!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες