Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lass

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Lass »

Παιδιά μη βρίσετε αλλά μόνο του Πίνακα Α. Θέλει τις εξετάσεις πριν τα αθλήματα έτσι;

Με έχουν καλέσει 14-11.7 ώρα το πρωί στη Στρατιωτική σχολή αξιωματικών σωμάτων στη Θεσσαλονίκη.
Χειριστή οργάνων ελέγχου πυρόςΑ/Α Κ/Β στο ΠΒ
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Eirini_k »

Episkeptis έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 1:19 pm
Aggel22 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 11:05 am
Episkeptis έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 11:06 pm

Καλησπέρα. Εμένα 9 του μηνός. Εσένα για πότε; Πόσα μόρια εχεις;
Εμένα 1 του μηνός και έχω 400 μόρια.
Εσυ ;
481
και εμενα 448 μορια
Paulossk

Δημοσίευση από Paulossk »

2/11 στην ΣΣΑΣ στην Θεσσαλονίκη υπάρχει κανεις;(ομάδα 4)
Aggel22
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Aggel22 »

Eirini_k έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 1:53 pm
Episkeptis έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 1:19 pm
Aggel22 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 11:05 am
Εμένα 1 του μηνός και έχω 400 μόρια.
Εσυ ;
481
και εμενα 448 μορια
Μια χαρα! Καλη επιτυχία σε όλους
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Lass έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 1:31 pm Παιδιά μη βρίσετε αλλά μόνο του Πίνακα Α. Θέλει τις εξετάσεις πριν τα αθλήματα έτσι;

Με έχουν καλέσει 14-11.7 ώρα το πρωί στη Στρατιωτική σχολή αξιωματικών σωμάτων στη Θεσσαλονίκη.
Δεν βρίζουμε εδώ κανένα, αλλά δεν μπορεί, μάλλον τρολλάρετε όσοι ακόμη κάνετε αυτή την ερώτηση, την χιλιοαπαντημένη, ναι λοιπόν, του Πίνακα Α πρέπει να έχεις μαζί σου.
Styga
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Για όσους έχουν καλεστεί σε δύο ή τρία όπλα πήρα τηλέφωνο στο help desk και μου είπαν ότι δίνουμε μια φορά για όλα. Αν κάποιος έχει καλεστεί στις ειδικές δυνάμεις (το λέω γιατί είναι λίγο πιο δύσκολα τα αθλήματα) δίνει μόνο αυτά και είναι εντάξει.
Lass

Δημοσίευση από Lass »

Eleonora έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 2:45 pm
Lass έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 1:31 pm Παιδιά μη βρίσετε αλλά μόνο του Πίνακα Α. Θέλει τις εξετάσεις πριν τα αθλήματα έτσι;

Δεν βρίζουμε εδώ κανένα, αλλά δεν μπορεί, μάλλον τρολλάρετε όσοι ακόμη κάνετε αυτή την ερώτηση, την χιλιοαπαντημένη, ναι λοιπόν, του Πίνακα Α πρέπει να έχεις μαζί σου.
Δε τα προλαβαίνω όλα να τα διαβάσω, εδώ καλά καλά το φεκ δε διαβάζουμε... Απλά απόρησα γιατί είχε και του Β από κάτω, μήπως ηθελε και Πίνακα Β.

Σ ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδεία μια ερώτηση, έχω κάνει εξετάσεις τέλει Αυγούστου και περνάω επιτροπή τώρα Νοεμβρίου υπάρχει θέμα η θέλει ποιο πρόσφατες;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 4:00 pm Παιδεία μια ερώτηση, έχω κάνει εξετάσεις τέλει Αυγούστου και περνάω επιτροπή τώρα Νοεμβρίου υπάρχει θέμα η θέλει ποιο πρόσφατες;
Άλλη μια χιλιοαπαντημένη απάντηση, όχι, δεν υπάρχει θέμα
εφόσον, έχουν γίνει μετά την ημερομηνία έκδοσης της προκύρηξης δλδ από τέλος Ιουλίου και μετά.
Styga
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

Μάγκες κάτι επείγον. Ενας συνάδελφος μου ΟΒΑ ήταν στην θητεία του και τρ σαν ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων οπλίτης μαχητής. Έκανε στην αίτηση του δήλωση για ειδικότητα πολυβολητής ειδικών δυνάμεων καθώς είχε ενημερωθεί απο τα υπόλοιπα στελέχη της μονάδος πως η ειδικότητα αυτή εχει συγχωνευτεί με την δική του αρα δικαιούται κανονικά τα μόρια προϋπηρεσίας. Εχθές που βγήκαν τα μόρια δεν του είχαν μετρήσει προϋπηρεσία και σήμερα έστειλε email για προσφυγή. Τελικά τι ισχύει; Τα δικαιούται κανονικά ή του έλεγαν λάθος πληροφορίες τα υπόλοιπα στελέχη;
Επισκέπτης

Panagiotisvrg έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 4:22 pm Μάγκες κάτι επείγον. Ενας συνάδελφος μου ΟΒΑ ήταν στην θητεία του και τρ σαν ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων οπλίτης μαχητής. Έκανε στην αίτηση του δήλωση για ειδικότητα πολυβολητής ειδικών δυνάμεων καθώς είχε ενημερωθεί απο τα υπόλοιπα στελέχη της μονάδος πως η ειδικότητα αυτή εχει συγχωνευτεί με την δική του αρα δικαιούται κανονικά τα μόρια προϋπηρεσίας. Εχθές που βγήκαν τα μόρια δεν του είχαν μετρήσει προϋπηρεσία και σήμερα έστειλε email για προσφυγή. Τελικά τι ισχύει; Τα δικαιούται κανονικά ή του έλεγαν λάθος πληροφορίες τα υπόλοιπα στελέχη;
Ο οπλιτης μαχητης δεν συγχωνευεται με καμια αλλη ειδικοτητα απλως καποιοι πανε να το παιξουν εξυπνοι. Οποιος εχει οπλιτη μαχητη ΔΕΝ παιρνει μορια προυπηρεσιας
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Αντί να ρωτήσει το helpdesk εμπιστεύτηκε λάθος άτομα, αυτό συμβαίνει όταν στηρίζεις το μέλλον σου σε λόγια και δεν το ψάχνεις μόνος σου για να είσαι σίγουρος.
Επισκέπτης

Edwwww έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 5:22 pm Αντί να ρωτήσει το helpdesk εμπιστεύτηκε λάθος άτομα, αυτό συμβαίνει όταν στηρίζεις το μέλλον σου σε λόγια και δεν το ψάχνεις μόνος σου για να είσαι σίγουρος.

Το πε καποιος επιτελους... Εχει γεμισει το φορουμ και το καθε φορουμ ερωτησεις που εσκεμενα μπορει να απαντηθουν λαθος γιατι καποιοι τα αφησαν ολα για τελευταια στιγμη η απλα τα περιμενουν ολα πιατο... Τουλαχιστον να ξερουν που βασιζουν το μελλον τους
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

Τι να πω! Τέλος πάντων ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως παρα τα χαμηλά μόρια του λόγω του οτι δεν του αναγνώρισαν προϋπηρεσία τον κάλεσαν κανονικά για ΠΚΕ. Εγώ προσωπικά έβαλα για ΔΒ ειδικών δυνάμεων και εχω 970 μόρια. Είναι κάνεις άλλος εδώ για την ίδια ειδικότητα;
Lass

Δημοσίευση από Lass »

Panagiotisvrg έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 6:51 pm Τι να πω! Τέλος πάντων ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως παρα τα χαμηλά μόρια του λόγω του οτι δεν του αναγνώρισαν προϋπηρεσία τον κάλεσαν κανονικά για ΠΚΕ. Εγώ προσωπικά έβαλα για ΔΒ ειδικών δυνάμεων και εχω 970 μόρια. Είναι κάνεις άλλος εδώ για την ίδια ειδικότητα;

Με τόσες θέσεις που έχει μη σε νοιάζει. Βγάλε τα αθλήματα και είσαι μέσα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες