Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Ναι το γνωρίζω ότι όπου σε χρειαστεί ο στρατός πας απλά λόγω το ότι είναι πολύ περίεργη ειδικότητα εφόσον είσαι μόνο γαζωτης σε στρατιωτικό εργοστάσιο θεωρητικα πας 90% στο 700ΣΕ έτσι μου είπανε οι πιο πολλοι.
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 1:29 am Ναι το γνωρίζω ότι όπου σε χρειαστεί ο στρατός πας απλά λόγω το ότι είναι πολύ περίεργη ειδικότητα εφόσον είσαι μόνο γαζωτης σε στρατιωτικό εργοστάσιο θεωρητικα πας 90% στο 700ΣΕ έτσι μου είπανε οι πιο πολλοι.
[/quote
Ναι αλλά και πάλι δεν μπορείς να το ξέρεις. Μην περιμένεις με σιγουριά να μείνεις Αθήνα αν έχεις δηλώσει την ειδικότητα αυτή μόνο γιαυτον τον λόγο. Υπάρχουν πολλές μονάδες στην Ελλάδα που ασχολούνται με είδη ρουχισμού και έχουν αρκετές ανάγκες από εργάτες. Όπου έχουν ανάγκη αυτοί σε βάζουν και ας λένε οι πολλοί ότι θελουν
Στην προκήρυξη πάντως δεν λέει κάτι για ραπιντ… από που είναι αυτο το κομμάτι; Μήπως είναι παλιό;
Το λέει η ανακοίνωση που έβγαλε το γεςRim4 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 7:40 am Στην προκήρυξη πάντως δεν λέει κάτι για ραπιντ… από που είναι αυτο το κομμάτι; Μήπως είναι παλιό;
Καλημέρα με έχουν πάρει πλήρωμα σκάφους παρουσιαζομαι 7/11 στους ευέλπιδες ξέρεις κάνεις τι ακριβώς κάνει αυτή η ειδικότητα; Με τι ασχολείται;
Πληρωμα σκαφους ; ΙστιοπλοΪα θα ειναι στα νησιά ...
Καλημέρα!
Ο παθολόγος μου συμπλήρωσε κατάλαθος το πίνακα β. Λετε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα;
Ο παθολόγος μου συμπλήρωσε κατάλαθος το πίνακα β. Λετε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα;
Παιδιά να ξέρετε πήρα τηλέφωνο και είπαν χωρίς ραπιντ… τώρα ο καθένας ας κρίνει τι θα κάνει
Επίσης ρώτησα πόσες ημέρες θα είναι οι πκε. Εγώ ξέρω 4 αλλοι λέτε 5. Αυτοί μου είπαν θα μάθουμε όταν παμε να παρουσιαστούμε. Και για το πρόγραμμα τότε θα μάθουμε είπαν
Εμένα 1 του μηνός και έχω 400 μόρια.Episkeptis έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 11:06 pmΚαλησπέρα. Εμένα 9 του μηνός. Εσένα για πότε; Πόσα μόρια εχεις;Aggel22 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:37 pm Καλησπέρα, είναι κανείς εδώ τεχνικός βοηθός παρατηρητή που τον έχουν καλέσει για πκε ;
Εσυ ;
Ποιος άλλος για 16 του μήνα Θεσσαλονίκη?
Ηλεκτρονικου πολεμου νεκρα απο οτι βλεπω...
Πήγα σε οφθαλμίατρο, στο χαρτί ζητάει αριθμό και ημερομηνία αριθμός μου είπε δεν υπάρχει μόνο αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο ισχύει αυτό; Μου εβαλε αριθμό απόδειξης
481Aggel22 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 11:05 amΕμένα 1 του μηνός και έχω 400 μόρια.Episkeptis έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 11:06 pmΚαλησπέρα. Εμένα 9 του μηνός. Εσένα για πότε; Πόσα μόρια εχεις;Aggel22 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:37 pm Καλησπέρα, είναι κανείς εδώ τεχνικός βοηθός παρατηρητή που τον έχουν καλέσει για πκε ;
Εσυ ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες