Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Aggel22
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 22

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Aggel22 »

BigBeng έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 8:04 pm Κάλεσαν κανέναν άλλον στην ευελπίδων;
Ναι εμένα στις 1 του μηνός
voice
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από voice »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Μια απορία έχω, πως γίνεται να έχω διαφορετικά μόρια στο ΣΞ από την ΠΑ; Όλα ίδια είναι στις αιτήσεις
Aggel22
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Aggel22 »

Καλησπέρα, είναι κανείς εδώ τεχνικός βοηθός παρατηρητή που τον έχουν καλέσει για πκε ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πρέπει να προσκομίσουμε και το τεστ Παπ; Η φτάνει μόνο η γνωμάτευση του γυναικολόγου;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Aggel22 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:37 pm Καλησπέρα, είναι κανείς εδώ τεχνικός βοηθός παρατηρητή που τον έχουν καλέσει για πκε ;
Καλησπέρα. Εμένα 9 του μηνός. Εσένα για πότε; Πόσα μόρια εχεις;
Επισκέπτης

voice έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:29 pm Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Μια απορία έχω, πως γίνεται να έχω διαφορετικά μόρια στο ΣΞ από την ΠΑ; Όλα ίδια είναι στις αιτήσεις
Κ εγώ 50 μόρια διαφορά
Papaflessas1821
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Papaflessas1821 »

Καλησπέρα και καλή βραδιά!1/11 παρουσιάζεται κανείς άλλος στην Ευελπίδων?
RangerTony

Δημοσίευση από RangerTony »

Καλησπέρα σας παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζετε καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετάσχω σε προκήρυξη ΕΠΟΠ και δεν γνωρίζω. Έχω καλεστεί στα ΠΚΕ στην Ευελπίδων στις 31/10 και στα τρία όπλα καί σξ ειδικές δυνάμεις και ΠΝ αλλά και ΠΑ. Λογικά θα περάσω πρώτη μέρα ψυχοτεχνικα σε αεροπορία καί πολεμικό ναυτικό και αθλήματα στον στρατό ξηράς που δεν τι διευκρινίζει στο εποπ αρμι; Καθώς τα αθλήματα τών ειδικών δυνάμεων είναι διαφορετικά από αυτά του σξ και των άλλων όπλων.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

Leon12 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 9:39 pm Βρε παιδια εγω τις εξετασεις τις εκανα εδω και ενα μηνα πειραζει!
Οχι δεν πειράζει, οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν από την ημερομηνία που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη, και μετά. Είναι απολύτως έγκυρες.
Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Rim4 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 8:55 pm Rapid test γιατί ;
Οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί για να παρουσιαστούν στις Επιτροπές υποχρεούνται κατά την προσέλευσή τουςνα φέρουν απαραίτητα μαζί τους, τα παρακάτω:

Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο.
Το Αντίγραφο της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης συμμετοχής στονδιαγωνισμό πρόσληψης ΕΠ. ΟΠ.
Αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο RAPIDtest έως και σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την πρώτη ημέρα έναρξης των εξετάσεων, το οποίο θα έχουν καθημερινά μαζί τους.
Το Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου ΕΠ. ΟΠ., που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του Πίνακα «Α» αυτού.(Υπόδειγμα «8» της Προσθήκης «8» του Παραρτήματος «Β» των Προκηρύξεων).
Γραφική Ύλη (2 μπλε στυλό, μολύβι, γόμα, ξύστρα)
Αθλητική περιβολή – περιβολή κολύμβησης (μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά κολύμβησης, πετσέτα, σαγιονάρες)
Η διαδικασία για κάθε υποψήφιο θα διαρκέσει έως πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Με την ολοκλήρωση της κάθε επιμέρους εξέτασης-δοκιμασίας θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για όσους συνεχίζουν ή όχι τη διαδικασία.
Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 11:22 pm
voice έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:29 pm Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Μια απορία έχω, πως γίνεται να έχω διαφορετικά μόρια στο ΣΞ από την ΠΑ; Όλα ίδια είναι στις αιτήσεις
Κ εγώ 50 μόρια διαφορά
Δεν είναι ασύνηθες φαινόμενο. Αυτό συμβαίνει γιατί η Επιτροπή Ελέγχου των δικαιολογητικών, στο Σ. Ξ αξιολόγησε διαφορετικά τα δικαιολογητικά σου από την Επιτροπή της ΠΑ. Δεν συνεννοούνται μεταξύ τους, ωστόσο, μπορείς να κάνεις ένσταση στην Επιτροπή από την οποία λαμβάνεις τα λιγότερα μόρια.
Styga
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Θέλει και rapid δεν το γράφει πουθενά
Επισκέπτης

Καλησπέρα μια ερωτηση παρακαλώ οποίος γνωρίζει ειδικότητα γαζωτης ενδυματων στρατιωτικου εργοστασιου ΥΠ είναι αμεταθετο στο στρατιωτικό εργοστάσιο στη Δραπετσώνα η υπάρχει πιθανότητα με τέτοια ειδικότητα να πάει και σε άλλη μονάδα εκτός Αθήνας ευχαριστώ πολύ.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Καλησπέρα, μια ερώτηση για τις έλξεις. Κυρίως γιαυτους που έχουν ξαναδώσει. Το μονόζυγο μπορούμε να το φτάσουμε με τα χέρια μας ή είναι ψηλό; Να φανταστώ θα υπάρχουν επιλογές στο ύψος του κάθε μονοζυγου;
Maria12

Δημοσίευση από Maria12 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 12:40 am Καλησπέρα μια ερωτηση παρακαλώ οποίος γνωρίζει ειδικότητα γαζωτης ενδυματων στρατιωτικου εργοστασιου ΥΠ είναι αμεταθετο στο στρατιωτικό εργοστάσιο στη Δραπετσώνα η υπάρχει πιθανότητα με τέτοια ειδικότητα να πάει και σε άλλη μονάδα εκτός Αθήνας ευχαριστώ πολύ.
Αν χρειαστούν άτομα και αλλού μπορούν να σε στείλουν και σε διαφορετική περιοχή
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες