Ναι εμένα στις 1 του μηνός
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Μια απορία έχω, πως γίνεται να έχω διαφορετικά μόρια στο ΣΞ από την ΠΑ; Όλα ίδια είναι στις αιτήσεις
Καλησπέρα, είναι κανείς εδώ τεχνικός βοηθός παρατηρητή που τον έχουν καλέσει για πκε ;
Πρέπει να προσκομίσουμε και το τεστ Παπ; Η φτάνει μόνο η γνωμάτευση του γυναικολόγου;
Καλησπέρα. Εμένα 9 του μηνός. Εσένα για πότε; Πόσα μόρια εχεις;Aggel22 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:37 pm Καλησπέρα, είναι κανείς εδώ τεχνικός βοηθός παρατηρητή που τον έχουν καλέσει για πκε ;
Κ εγώ 50 μόρια διαφοράvoice έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:29 pm Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Μια απορία έχω, πως γίνεται να έχω διαφορετικά μόρια στο ΣΞ από την ΠΑ; Όλα ίδια είναι στις αιτήσεις
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα και καλή βραδιά!1/11 παρουσιάζεται κανείς άλλος στην Ευελπίδων?
Καλησπέρα σας παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζετε καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετάσχω σε προκήρυξη ΕΠΟΠ και δεν γνωρίζω. Έχω καλεστεί στα ΠΚΕ στην Ευελπίδων στις 31/10 και στα τρία όπλα καί σξ ειδικές δυνάμεις και ΠΝ αλλά και ΠΑ. Λογικά θα περάσω πρώτη μέρα ψυχοτεχνικα σε αεροπορία καί πολεμικό ναυτικό και αθλήματα στον στρατό ξηράς που δεν τι διευκρινίζει στο εποπ αρμι; Καθώς τα αθλήματα τών ειδικών δυνάμεων είναι διαφορετικά από αυτά του σξ και των άλλων όπλων.
Οχι δεν πειράζει, οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν από την ημερομηνία που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη, και μετά. Είναι απολύτως έγκυρες.
Styga
Οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί για να παρουσιαστούν στις Επιτροπές υποχρεούνται κατά την προσέλευσή τουςνα φέρουν απαραίτητα μαζί τους, τα παρακάτω:
Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο.
Το Αντίγραφο της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης συμμετοχής στονδιαγωνισμό πρόσληψης ΕΠ. ΟΠ.
Αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο RAPIDtest έως και σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την πρώτη ημέρα έναρξης των εξετάσεων, το οποίο θα έχουν καθημερινά μαζί τους.
Το Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου ΕΠ. ΟΠ., που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του Πίνακα «Α» αυτού.(Υπόδειγμα «8» της Προσθήκης «8» του Παραρτήματος «Β» των Προκηρύξεων).
Γραφική Ύλη (2 μπλε στυλό, μολύβι, γόμα, ξύστρα)
Αθλητική περιβολή – περιβολή κολύμβησης (μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά κολύμβησης, πετσέτα, σαγιονάρες)
Η διαδικασία για κάθε υποψήφιο θα διαρκέσει έως πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Με την ολοκλήρωση της κάθε επιμέρους εξέτασης-δοκιμασίας θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για όσους συνεχίζουν ή όχι τη διαδικασία.
Styga
Δεν είναι ασύνηθες φαινόμενο. Αυτό συμβαίνει γιατί η Επιτροπή Ελέγχου των δικαιολογητικών, στο Σ. Ξ αξιολόγησε διαφορετικά τα δικαιολογητικά σου από την Επιτροπή της ΠΑ. Δεν συνεννοούνται μεταξύ τους, ωστόσο, μπορείς να κάνεις ένσταση στην Επιτροπή από την οποία λαμβάνεις τα λιγότερα μόρια.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 11:22 pmΚ εγώ 50 μόρια διαφοράvoice έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 10:29 pm Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Μια απορία έχω, πως γίνεται να έχω διαφορετικά μόρια στο ΣΞ από την ΠΑ; Όλα ίδια είναι στις αιτήσεις
Styga
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 30
Θέλει και rapid δεν το γράφει πουθενά
Καλησπέρα μια ερωτηση παρακαλώ οποίος γνωρίζει ειδικότητα γαζωτης ενδυματων στρατιωτικου εργοστασιου ΥΠ είναι αμεταθετο στο στρατιωτικό εργοστάσιο στη Δραπετσώνα η υπάρχει πιθανότητα με τέτοια ειδικότητα να πάει και σε άλλη μονάδα εκτός Αθήνας ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα, μια ερώτηση για τις έλξεις. Κυρίως γιαυτους που έχουν ξαναδώσει. Το μονόζυγο μπορούμε να το φτάσουμε με τα χέρια μας ή είναι ψηλό; Να φανταστώ θα υπάρχουν επιλογές στο ύψος του κάθε μονοζυγου;
Αν χρειαστούν άτομα και αλλού μπορούν να σε στείλουν και σε διαφορετική περιοχήΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 12:40 am Καλησπέρα μια ερωτηση παρακαλώ οποίος γνωρίζει ειδικότητα γαζωτης ενδυματων στρατιωτικου εργοστασιου ΥΠ είναι αμεταθετο στο στρατιωτικό εργοστάσιο στη Δραπετσώνα η υπάρχει πιθανότητα με τέτοια ειδικότητα να πάει και σε άλλη μονάδα εκτός Αθήνας ευχαριστώ πολύ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες