Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Καλησπέρα παιδιά. Είναι κάποιος για Ξάνθη;
Καλησπέρα για Τ/ΣΥΝ γνωρίζει κανένας τι παίζει έχω 500 μόρια και παίρνω πκε 2/11 ευχαριστώ πολυ.
Καλημέρα σε όλους! Με καλούν σε ΠΚΕ μόνο στο Ναυτικό στις 13/11/2023 στη Θεσσαλονίκη (ΣΣΑΣ). Λίγο κουφό μιας και μένω Πειραιά. Οι εξετάσεις παιδιά μπορούν να γίνουν στο Ναυτικό Νος. Πειραιά; Επίσης κανένας άλλος για Θεσ/νίκη?
Καλημέρα σε όλους. Έκανα αίτηση και στα 3 σώματα με προτίμηση στο ΣΞ και στην ΠΑ. Έκανα και στο ΠΝ απλά για να κάνω. Δυστυχώς, κλήθηκα μόνο στο ΠΝ και γι αυτό δεν πρόκειται να παρουσιαστώ. Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίσουν και καλή υπομονή!
Πάντως παιδιά βλέπω όλοι έχουμε κληθεί τέλη αυτου του μήνα αρχές του άλλου. Θα μπούμε αρχές Δεκεμβρίου απ' ότι φαίνεται.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
Καλημέρα παίδες. Με κάλεσαν στις 10/11 για ΠΚΕ στο Καβούρι Αττικής στο 128 ΣΕΤΗ. Είναι κάποιος/ κάποια να παρουσιαστεί τότε;.
Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ...
Για όσους έχουν καλεστεί σε δύο ή τρία όπλα πήρα τηλέφωνο στο help desk και μου είπαν ότι δίνουμε μια φορά για όλα. Αν κάποιος έχει καλεστεί στις ειδικές δυνάμεις (το λέω γιατί είναι λίγο πιο δύσκολα τα αθλήματα) δίνει μόνο αυτά και είναι εντάξει.
Εγώ γιατί ρωτάς συνέχεια?Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 12:06 pm Καλημέρα παίδες. Με κάλεσαν στις 10/11 για ΠΚΕ στο Καβούρι Αττικής στο 128 ΣΕΤΗ. Είναι κάποιος/ κάποια να παρουσιαστεί τότε;.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
Μια φορά ρώτησα. Εάν σε πείραξε σόρρυ.Nikosgr22 έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 3:39 pmΕγώ γιατί ρωτάς συνέχεια;Euaggelia123mcs έγραψε: Τρί Οκτ 24, 2023 12:06 pm Καλημέρα παίδες. Με κάλεσαν στις 10/11 για ΠΚΕ στο Καβούρι Αττικής στο 128 ΣΕΤΗ. Είναι κάποιος/ κάποια να παρουσιαστεί τότε;.
Υπάρχει ελαστικότητα στα αθλήματα γνωρίζει κανείς;
Καμια ελαστικοτητα να μην υπαρξει, να ευχεστε να ειναι δικαιοι οχι ελαστικοι... Τωρα αν καποιοι θυμηθηκαν να βγαλουν τα αθληματα μια βδομαδα πριν αλλο κομματι υπαρχουν κι ατομα που προσπαθουν τα αθληματα τοσο καιρο... Ειναι απαραδεκτο να ζηταμε και να ζητιανευουμε να ειναι ελαστικοι! Οποιος ηθελε πραγματικα ειχε αρκετο καιρο να τα δουλεψει και να βγουν ανετοτατα
Στο ΝΑυτικό, επειδή τα άτομα θα είναι λίγα, μπορεί, αν δουν ότι δεν βγαίνουν, τα τελευταία γκρουπ, να τα πάνε λίγο πιο ελαστικά. Στα άλλα σώματα, θα είναι όπως πρέπει. Το να είναι ελαστικοί, δεν είναι πρόβλημα. Να είναι δίκαιοι, με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Καλημέρα σας
Θέλω να κάνω μια ερώτηση αναφορικά με το υγειονομικό για λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και φυσικοθεραπευτές. Γνωρίσει κάποιος να μου πει που τους τοποθετούν ; Έχω μιλήσει με άτομα που μπήκαν πέρυσι και τους τοποθέτησαν στο ναυτικο νοσοκομείο Πειραιά και της Αθήνας αντίστοιχα. Σήμερα πήρα στο πολεμικό ναυτικο και μου είπε ένας κύριος που μάλλον δεν είχε γνώση των πραγμάτων, ότι τους τοποθετούν ανάλογα με τις ανάγκες, ίσως ακόμη και σε καράβι. Αν ξέρει κάποιος επι του θέματος θα με βοηθούσε αρκετά.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση αναφορικά με το υγειονομικό για λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και φυσικοθεραπευτές. Γνωρίσει κάποιος να μου πει που τους τοποθετούν ; Έχω μιλήσει με άτομα που μπήκαν πέρυσι και τους τοποθέτησαν στο ναυτικο νοσοκομείο Πειραιά και της Αθήνας αντίστοιχα. Σήμερα πήρα στο πολεμικό ναυτικο και μου είπε ένας κύριος που μάλλον δεν είχε γνώση των πραγμάτων, ότι τους τοποθετούν ανάλογα με τις ανάγκες, ίσως ακόμη και σε καράβι. Αν ξέρει κάποιος επι του θέματος θα με βοηθούσε αρκετά.
Σωστά φίλε μου σου απάντησε έχω τον αδερφό μου μέσα κι αυτός το ίδιο θέμα είχε αυτή την στιγμή τον έχουν σε καράβι. Πράγματι όπου έχουν ανάγκη σε στέλνουν δεν απαραίτητο να σε στείλουν ΝΝΠ, δυστυχώς υπάρχει κι το καράβι! Καλή δύναμη κι σε εσένα. Ο αδερφός είναι ήδη 4 χρόνια σε καράβι ενώ ήθελε να πάει ΝΝΠ... Και έχουμε ακόμα.elenouzz1997 έγραψε: Τετ Οκτ 25, 2023 10:40 am Καλημέρα σας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες