Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Ρε παιδιά πόσες μέρες διαρκούν αυτά... Με φώναξαν για 8 Νοεμβρίου Τετάρτη... Θα προλάβω να έχω τελειώσει μέχρι τέλος εκείνης της βδομάδας ή θα παω και από Δευτέρα της επόμενης γτινθελω να κλείσω ξενοδοχείο
Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους... Ξέρετε αν θέλει covid test; Και εμένα 8/11για ψυχοτεχνικα σχολή ναυτικόν δόκιμος... Ξέρετε η έχετε ακούσει σχετικά με τα τεστ;
Για ο/χαμ τα 590 μορια ειναι λιγα ; Με εχουν καλεσει για πκε στις 30 του μηνα ννπ!
Κανένας στο 128 Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (128ΣΕΤΗ) (Λητούς και Ακτής 1, Καβούρι Βουλιαγμένης Τ. Κ.16671).
Το Ναυτικό με στέλνει εκεί υπάρχει κι άλλος?
Το Ναυτικό με στέλνει εκεί υπάρχει κι άλλος?
Και εμένα καβούρι Βουλιαγμένης. Μαζί είμαστε
Αεροπορία πέρασες προσπαθώ να καταλάβω το λόγο που με στείλανε εκεί, είσαι γυναίκα; Αεροπορία δε με πήρανε μόνο ναυτικό κι στρατό με πρώτη επιλογή ναυτικό.
Τι ημερομηνία σε έχουν;
Εγω Ξανθη 2/11 για βοηθος φαρμακοποιου
Γυναίκα είμαι, υγειονομικό. Εχω δηλωσει ξηράς και ναυτικό. Εξίσου αεροπορία δε με πηρανε.30/10 θα είμαι εκεί.
Μπορείς να μου στείλεις αίτημα φιλίας στο fb Aggelos KontoSylvGreek έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 7:56 pm
Γυναίκα είμαι, υγειονομικό. Εχω δηλωσει ξηράς και ναυτικό. Εξίσου αεροπορία δε με πηρανε.30/10 θα είμαι εκεί.
(Γυναίκα είμαι) έχει μια εκκλησία το προφίλ στο φβ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες