Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Ρε παιδιά πόσες μέρες διαρκούν αυτά... Με φώναξαν για 8 Νοεμβρίου Τετάρτη... Θα προλάβω να έχω τελειώσει μέχρι τέλος εκείνης της βδομάδας ή θα παω και από Δευτέρα της επόμενης γτινθελω να κλείσω ξενοδοχείο
Eirini_k έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 6:37 pmΚαι εμενα εκεί
[/quo]
Εμένα με πήραν ναυτικό κι στρατό. Πρώτη επιλογή έχω ναυτικό.
Αλλά γιατί να μην με στείλουν ΣΝΔ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 51
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 6:58 pmΔεν έχει σχέση με την πρωτη σου επιλογήEirini_k έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 6:37 pmΚαι εμενα εκεί
[/quo]
Εμένα με πήραν ναυτικό κι στρατό. Πρώτη επιλογή έχω ναυτικό.
Αλλά γιατί να μην με στείλουν ΣΝΔ
Όχι, δεν θα προλάβεις, Τετάρτη ψυχοτεχνικά, Πέμπτη ή ενδεχομένως Παρασκευή υγειονομικά, ΣΚ κενό, Δευτέρα και Τρίτη αθλητικά
Styga
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Παιδιά μια ερώτηση για αρχή που κληθήκαμε για ψυχοτεχνικα τι ακριβως πρέπει να έχω μαζί μου χρειάζεται να έχω μαζί μου εξετάσεις ; Παρακαλώ ας απαντήσει οποιος γνωρίζει!
Παιδιά άμυνας αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων έχω 730 μόρια γνωρίζει κανείς περσινά μόρια για τη συγκεκριμένη ειδικότητα; Ευχαριστώ
gepapage
Κάλεσαν κανέναν άλλον στην ευελπίδων;
Στην γυναικολογική εξέταση που λέει στον πίνακα Α εμενα δεν μου έδωσε κάποιο άλλο χαρτί παρά μόνο υπέγραψε. Θα έπρεπε να μου δώσει κάτι ακόμα;
Εμένα με κάλεσαν Θεσσαλονίκη και με πήρανε στρατό ξηράς πλήρωμα σκάφους ΕΔ. Η ειδικότητα είναι τόσο ενδιαφέρον όσο φαίνεται;
Είπαμε, ναι, τις εξετάσεις του Πίνακα Α, και rapid test, στυλό, μολύβι, καμμιά γόμαAlexS3 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 7:16 pm Παιδιά μια ερώτηση για αρχή που κληθήκαμε για ψυχοτεχνικα τι ακριβως πρέπει να έχω μαζί μου χρειάζεται να έχω μαζί μου εξετάσεις ; Παρακαλώ ας απαντήσει οποιος γνωρίζει!
Styga
Rapid test γιατί ;
Δεν λέει κάτι τέτοιο η προκήρυξη
Eleonora έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 8:49 pmΕίπαμε, ναι, τις εξετάσεις του Πίνακα Α, και rapid test, στυλό, μολύβι, καμμιά γόμαAlexS3 έγραψε: Δευ Οκτ 23, 2023 7:16 pm Παιδιά μια ερώτηση για αρχή που κληθήκαμε για ψυχοτεχνικα τι ακριβως πρέπει να έχω μαζί μου χρειάζεται να έχω μαζί μου εξετάσεις ; Παρακαλώ ας απαντήσει οποιος γνωρίζει!
Πρώτον δεν λέει κάτι για ραπίντ κ δεύτερον στο χρονοδιάγραμμα πκε λεει πρώτη μερα ψυχοτεχνικα δεύτερη μέρα υγειονομικά. Στο έντυπο με τα υγειονομικά λέει να το προσκομίσουμε στις υγειονομικές εξετάσεις.
Βρε παιδια εγω τις εξετασεις τις εκανα εδω και ενα μηνα πειραζει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες