Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Δεν είχε καποιο πρόγραμμα στη σελίδα
Σε ευχαριστώ παρόλα αυτά
Σε ευχαριστώ παρόλα αυτά
Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν οι πίνακες θα βγουν σήμερα;
Ναι έχεις δίκιο το γράφει μόνο στην ΠΑ. Πάντως έτσι γράφει αυτό που σου είπα!
Χεριστης μεσων ηλεκτρονικου πολεμου (δβ) που παει για πκε κανεις;
Λοιπόν τόχουμε πει, ας το ξαναπούμε. Πρώτη ημέρα, ψυχοτεχνικά, περνάς; Ακολουθούν οι εξετάσεις του Πίνακα Β στα στρατιωτικά Νοσοκομεία, περνάς; Πας για 2 ημέρες στις αθλητικές δοκιμασίες. Την πρώτη ημέρα, έχεις μαζί σου, τις εξετάσεις του Πίνακα Α.
Styga
Οποιον καλεσαν για ΠΚΕ, ειναι σε καλη θεση για διορισμο (αν περασει τις εξετασεις) ή καλουν πολυ κοσμο ετσι κι αλλιως; Με καλεσαν για ΠΚΕ, ειμαι Χειριστής μέσων επιτήρησης ΔΒ (I1-Ι2) με 345 μορια.
Γνωριζει κανενας αν η μοριοδοτηση ειναι ιδια με αυτην απο την προκυρηξη του 2021; Η αν αλλαξε κατι
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος... Εκανα δοκιμος υλικου πολεμου και εκανα τα χαρτια μου για αποθηκαριος υλικου πολεμου και δε μου μετρησανε τα μορια του δοκιμου ετυχε σε καποιον αλλο
Καλούν σύμφωνα με την προκήρυξη τουλάχιστον τον τριπλάσιο αριθμό, ανά ειδικότητα, ωστόσο στην πράξη, μπορεί να καλέσουν ακόμη πιο πολλούς. Τώρα όσον αφορά στα μόριά σου, σε αυτή τη φάση, δεν μπορείς να οδηγηθείς σε ασφαλές συμπέρασμα, γιατί ούτε γνωρίζεις τα μόρια των άλλων, ούτε έχουν γίνει οι ΠΚΕ, που γίνεται το ξεκαθάρισμα. Π. Χ ένας μπορεί να έχει πολλά μόρια, αλλά να μην περάσει τις ΠΚΕ.
Styga
Παιδιά με έστειλαν στο 128 Σμηναρχία Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (128ΣΕΤΗ) (Λητούς και Ακτής 1, Καβούρι Βουλιαγμένης Τ. Κ.16671).
Εσάς;
Εσάς;
Δεν περιλαμβάνεστε στους αρχικά κληθέντες … Αυτό το σημαίνει; Ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα;
Έμενα με κάλεσαν και στα τρία σώματα και λέει στο πολεμικο ναυτικο με καλούν για ψυχοτεχνικα στις 30 Οκτωβρίου 7:00 ενώ για ξηρά αεροπορία στις 17 Νοεμβρίου 7:00. Για αθλήματα δεν γράφει κάτι εγώ τι κάνω σε αυτην την περίπτωση; Εγώ δεν είμαι και από Αθήνα είμαι πολύ μακρυά από Αθήνα αλλά αυτό εντάξει θα πάω το θέμα είναι όμως τι γίνεται που είναι άλλες ημερομηνίες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες