Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 13
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Εγώ ήθελα να ρωτήσω εγώ είμαι περίπου 68 κιλά και 1,62 ύψος αλλά αυτά τα κιλά είναι από μυική μάζα και όχι από λίπος, γιατί γυμνάζομαι κάθε μέρα και κάνω καλή διατροφή δεν μπορώ να χάσω μυϊκή μάζα για να μπορέσω να έχω το κατάλληλο δείκτη μάζας σώματος. Πόσο ξέρω ότι θα περάσω ας πούμε ή θα κοπώ από αυτό
Υπολόγισε πότε περίπου πέφτουν οι εξετάσεις και κοίτα να ιδρώσεις πιο πολύ, ώστε να χάσεις κυρίως υγρά, πριν πας για ιατρικά. Δεν είσαι και πολύ εκτός. Αν φαίνεσαι και σε φόρμα, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλιώς, όσο γίνεται λόγω καιρού, ίδρωσε όσο μπορείς.
Περνας. Πέρα από τον μαθηματικό τυπο που υπολογιζει ΔΜς, υπάρχουν και άλλοι τυποι που υπολογίζουν αναλογίες σχετικά με την μυϊκή μάζα η και το λιπος. Ένας που είναι 1.70,90 κιλά ντουκι, δεν θα κοπεί αν είναι μυϊκή μάζα αυτά τα έξτρα κιλά. Θα κοπεί αν είναι από λιπος. Δεν σε υπολογίζουν μόνο με βάση τον ΔΜΣ αλλά λαμβάνουν υπόψιν και το σωματότυπο σου.Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Οκτ 13, 2023 10:35 pm Εγώ ήθελα να ρωτήσω εγώ είμαι περίπου 68 κιλά και 1,62 ύψος αλλά αυτά τα κιλά είναι από μυική μάζα και όχι από λίπος, γιατί γυμνάζομαι κάθε μέρα και κάνω καλή διατροφή δεν μπορώ να χάσω μυϊκή μάζα για να μπορέσω να έχω το κατάλληλο δείκτη μάζας σώματος. Πόσο ξέρω ότι θα περάσω ας πούμε ή θα κοπώ από αυτό
-
- Επιλοχίας

Αχ τέλεια. Γτ το είχα άγχος. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου
Ένα φίλο μου τον έκοψαν παρότι ήταν Ντουκι όπως λες επειδή ήταν εκτός ΔΜΣLabros98 έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 12:02 amΠερνας. Πέρα από τον μαθηματικό τυπο που υπολογιζει ΔΜς, υπάρχουν και άλλοι τυποι που υπολογίζουν αναλογίες σχετικά με την μυϊκή μάζα η και το λιπος. Ένας που είναι 1.70,90 κιλά ντουκι, δεν θα κοπεί αν είναι μυϊκή μάζα αυτά τα έξτρα κιλά. Θα κοπεί αν είναι από λιπος. Δεν σε υπολογίζουν μόνο με βάση τον ΔΜΣ αλλά λαμβάνουν υπόψιν και το σωματότυπο σου.Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Οκτ 13, 2023 10:35 pm Εγώ ήθελα να ρωτήσω εγώ είμαι περίπου 68 κιλά και 1,62 ύψος αλλά αυτά τα κιλά είναι από μυική μάζα και όχι από λίπος, γιατί γυμνάζομαι κάθε μέρα και κάνω καλή διατροφή δεν μπορώ να χάσω μυϊκή μάζα για να μπορέσω να έχω το κατάλληλο δείκτη μάζας σώματος. Πόσο ξέρω ότι θα περάσω ας πούμε ή θα κοπώ από αυτό
Τοτε αυτοί που τον έκοψαν δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Αν ήταν τόσο απλό θα έγραφε στα κριτήρια του ΦΕΚ : ΔΜΣ 19 με 27 για άντρες και 18 με 25 για γυναίκες.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 10:45 amΈνα φίλο μου τον έκοψαν παρότι ήταν Ντουκι όπως λες επειδή ήταν εκτός ΔΜΣLabros98 έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 12:02 amΠερνας. Πέρα από τον μαθηματικό τυπο που υπολογιζει ΔΜς, υπάρχουν και άλλοι τυποι που υπολογίζουν αναλογίες σχετικά με την μυϊκή μάζα η και το λιπος. Ένας που είναι 1.70,90 κιλά ντουκι, δεν θα κοπεί αν είναι μυϊκή μάζα αυτά τα έξτρα κιλά. Θα κοπεί αν είναι από λιπος. Δεν σε υπολογίζουν μόνο με βάση τον ΔΜΣ αλλά λαμβάνουν υπόψιν και το σωματότυπο σου.Euaggelia123mcs έγραψε: Παρ Οκτ 13, 2023 10:35 pm Εγώ ήθελα να ρωτήσω εγώ είμαι περίπου 68 κιλά και 1,62 ύψος αλλά αυτά τα κιλά είναι από μυική μάζα και όχι από λίπος, γιατί γυμνάζομαι κάθε μέρα και κάνω καλή διατροφή δεν μπορώ να χάσω μυϊκή μάζα για να μπορέσω να έχω το κατάλληλο δείκτη μάζας σώματος. Πόσο ξέρω ότι θα περάσω ας πούμε ή θα κοπώ από αυτό
Πολλά δεν γράφει το ΦΕΚ. Ούτε για μυωπία γράφει ούτε για έλλειψη ενζύμου γράφει ούτε για ένα όρχη. Κατέβασε το ΦΕΚ με τους λόγους που μπορεί να βγείς Γιώτα άοπλο και θα καταλάβειςLabros98 έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 11:05 amΤοτε αυτοί που τον έκοψαν δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Αν ήταν τόσο απλό θα έγραφε στα κριτήρια του ΦΕΚ : ΔΜΣ 19 με 27 για άντρες και 18 με 25 για γυναίκες.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 10:45 amΈνα φίλο μου τον έκοψαν παρότι ήταν Ντουκι όπως λες επειδή ήταν εκτός ΔΜΣLabros98 έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 12:02 am
Περνας. Πέρα από τον μαθηματικό τυπο που υπολογιζει ΔΜς, υπάρχουν και άλλοι τυποι που υπολογίζουν αναλογίες σχετικά με την μυϊκή μάζα η και το λιπος. Ένας που είναι 1.70,90 κιλά ντουκι, δεν θα κοπεί αν είναι μυϊκή μάζα αυτά τα έξτρα κιλά. Θα κοπεί αν είναι από λιπος. Δεν σε υπολογίζουν μόνο με βάση τον ΔΜΣ αλλά λαμβάνουν υπόψιν και το σωματότυπο σου.
Σαυτο ακριβώς το ΦΕΚ με τα γιώτα έχω διαβάσει αυτό που είπα για το λίπος και την μυϊκή μάζα.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 12:55 pmΠολλά δεν γράφει το ΦΕΚ. Ούτε για μυωπία γράφει ούτε για έλλειψη ενζύμου γράφει ούτε για ένα όρχη. Κατέβασε το ΦΕΚ με τους λόγους που μπορεί να βγείς Γιώτα άοπλο και θα καταλάβειςLabros98 έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 11:05 amΤοτε αυτοί που τον έκοψαν δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Αν ήταν τόσο απλό θα έγραφε στα κριτήρια του ΦΕΚ : ΔΜΣ 19 με 27 για άντρες και 18 με 25 για γυναίκες.
Ι2:Labros98 έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 6:10 pmΣαυτο ακριβώς το ΦΕΚ με τα γιώτα έχω διαβάσει αυτό που είπα για το λίπος και την μυϊκή μάζα.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 12:55 pmΠολλά δεν γράφει το ΦΕΚ. Ούτε για μυωπία γράφει ούτε για έλλειψη ενζύμου γράφει ούτε για ένα όρχη. Κατέβασε το ΦΕΚ με τους λόγους που μπορεί να βγείς Γιώτα άοπλο και θα καταλάβειςLabros98 έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 11:05 am
Τοτε αυτοί που τον έκοψαν δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Αν ήταν τόσο απλό θα έγραφε στα κριτήρια του ΦΕΚ : ΔΜΣ 19 με 27 για άντρες και 18 με 25 για γυναίκες.
Η παχυσαρκία με δείκτη μάζας σώματος από 27,1 έως 35 Kg/m2 για τους άνδρες και 25,1 έως 35 Kg/m2 για τις γυναίκες, που δεν προκαλεί κώλυμα στη βάδιση και στις υποχρεώσεις του στρατιωτικού βίου, εφόσον η περίμετρος της μέσης (οριζόντια περίμετρος σώματος στο σημείο μεταξύ του πλευρικού τόξου και της λαγονίου ακρολοφίας) υπερβαίνει τα 102 εκατοστά για τους άνδρες και τα 88 εκατοστά για τις γυναίκες. Αν η περίμετρος μέσης είναι μικρότερη ή ίση αυτών των ορίων κρίνονται I/1. Όποτε Ευαγγελία μην ανησυχείς περνας ι1.
Αν μπορούμε να κουβαλήσουνε το βάρος μας και να το σηκώσουμε, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι γιατροί είναι έμπειροι και καταλαβαίνουν, πότε μπορείς και πότε όχι. Τώρα, αν ψάχνουν λόγο για να κόβουν κόσμο, τότε πάμε σε άλλη ιστορία.
-
- Επιλοχίας
Πραγματικά ευχαριστώ πολύ εσένα αλλά και όλους για τις απαντήσεις που μου δώσατε άμεσα. Είναι τι μόνο πλέον που με αγχωνει...Labros98 έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 6:21 pmΙ2:Labros98 έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 6:10 pmΣαυτο ακριβώς το ΦΕΚ με τα γιώτα έχω διαβάσει αυτό που είπα για το λίπος και την μυϊκή μάζα.
Η παχυσαρκία με δείκτη μάζας σώματος από 27,1 έως 35 Kg/m2 για τους άνδρες και 25,1 έως 35 Kg/m2 για τις γυναίκες, που δεν προκαλεί κώλυμα στη βάδιση και στις υποχρεώσεις του στρατιωτικού βίου, εφόσον η περίμετρος της μέσης (οριζόντια περίμετρος σώματος στο σημείο μεταξύ του πλευρικού τόξου και της λαγονίου ακρολοφίας) υπερβαίνει τα 102 εκατοστά για τους άνδρες και τα 88 εκατοστά για τις γυναίκες. Αν η περίμετρος μέσης είναι μικρότερη ή ίση αυτών των ορίων κρίνονται I/1. Όποτε Ευαγγελία μην ανησυχείς περνας ι1.
Βγήκαν τα μόρια αλλά όχι στα άλλα σώματα ακόμα.
Παιδιά καλησπέρα με επέλεξαν και στρατό ξηράς και πολεμική αεροπορία ίδια ώρα και μέρα στην στρατιωτική σχολή Ευελπίδων τα αθλήματα που θα δώσω και οι εξετάσεις θα είναι και για τα δύο και εν συνεχεία επιλέγω που θα πάω εάν και εφόσον είμαι επιτυχών και στα δύο ή θα πρέπει να διαλέξω εξαρχής;
Με έχουν καλέσει 2/11 στο Τατοϊ έχω ακούσει τα χειρότερα. Είναι κανείς που έχει καταστεί εκεί; Επίσης η ημερομηνία παιζει ρόλο με το αν είσαι επιτυχών ή επιλαχών;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες