Δύσκολα φίλε, γιατί μπήκαν και πολλοί στις προηγούμενες προκυρηξεις των φυλακών.
Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Παιδιά καλησπέρα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να υπολογίσω τα μόρια μου και τ μετράει τελικά και τι όχι, από ότι άκουσα δε μετράει η προϋπηρεσία του σεκιουριτι ούτε τη χαρτί αυτό παρά μόνο πιστοποίηση από ΙΕΚ και επικυρωμένο μετά από εκτάσεις ΕΟΠΠΕΠ
Τα μόρια μου είναι τα εξής
Απολυτήριο 12.8 για επικουρικό πάντα
Προφισιενσι
Διπλώματα δε τα μετράω καθώς είναι προαπαιτούμενα αλλά έχω φορτηγό και μηχανής
ECDL που και αυτό δε μετράει
Ήμουν ΟΒΑ και είμαι ΕΠΟΠ παίρνω μόρια και απ τα 2;
Και επίσης μήνες προϋπηρεσίας 17 λόγω της υπηρεσίας επίσης έχω δηλώσει και σαν πρώτη επιλογή εντοπιότητα καθώς κατάγομαι και από περιοχή βόρεια της ελλαδος
Υπάρχουν πιθανότητες λέτε ; Όσο αναφορά τ μόρια μου είναι καλά ; Αν και ποσα έχω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προφισιενσι
Και επίσης μήνες προϋπηρεσίας 17 λόγω της υπηρεσίας επίσης έχω δηλώσει και σαν πρώτη επιλογή εντοπιότητα καθώς κατάγομαι και από περιοχή βόρεια της ελλαδος
Υπάρχουν πιθανότητες λέτε ; Όσο αναφορά τ μόρια μου είναι καλά ; Αν και ποσα έχω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Αφού είσαι διορισμένος θα φας ακύρωση από την προκήρυξηmixalis27 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 8:59 pm Παιδιά καλησπέρα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να υπολογίσω τα μόρια μου και τ μετράει τελικά και τι όχι, από ότι άκουσα δε μετράει η προϋπηρεσία του σεκιουριτι ούτε τη χαρτί αυτό παρά μόνο πιστοποίηση από ΙΕΚ και επικυρωμένο μετά από εκτάσεις ΕΟΠΠΕΠ
Προφισιενσι
Όχι ρε μπορείς να κανεις τα χαρτιά σου κανονικά ένα αυτό, και δεύτερον έχω δηλώσει ήδη παραίτηση με Ι3 μπαίνεις κανονικά
Η προυπηρεσια security πιστεύω θα μετρήσει. Το χαρτί του κεμεα δεν μέτρα. Η προκήρυξη μέσα αναγραφει: Η εμπειρια θα μετρήσει που είναι συναφής με την προκυρησσομενη θέση μετά την απόκτηση του πτυχίου που συμμετέχει είτε αυτό είναι απολυτήριο ή άλλο πτυχιο. Δεν λέει ότι μετράει μόνο μετά την απόκτηση του πτυχίου ΙΕΚ.mixalis27 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 8:59 pm Παιδιά καλησπέρα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να υπολογίσω τα μόρια μου και τ μετράει τελικά και τι όχι, από ότι άκουσα δε μετράει η προϋπηρεσία του σεκιουριτι ούτε τη χαρτί αυτό παρά μόνο πιστοποίηση από ΙΕΚ και επικυρωμένο μετά από εκτάσεις ΕΟΠΠΕΠ
Προφισιενσι
Θα απορριφθεί η αίτηση σου αν είσαι τώρα εποπ διορισμένος
Με στρατιωτική ταυτότητα θα σε απορριψουν λογικά. Εκτός και αν παραιτήθηκες πρώτα και μετά έκανες.
Μην λέτε ο, τι να ναι και μην απογοητεύετε άδικα τον κόσμο. Θέλω να μου βρεις που το λέει αυτό; Πετάτε εξυπνάδες χωρίς ντοκουμέντα.
Ρε μάγκες πραγματικά λέτε ότι νάνε, αρχικά για να καταθέσεις τα χαρτιά σου μέσα σου λέει τι τύπου ταυτότητα έχεις και τη βάζεις άλλο στρατός άλλο αστυνομία δε σου απαγορεύει κανεις να κανεις αίτηση και προφανως και εγκρίνεται απλά σε περίπτωση που σε πάρουν πρέπει να έχεις ξεμπερδέψει με το στρατό, επίσης έχω γνωστό αστυνομικό στη Δίας που έκανε κανονικά τ χαρτιά του γιατί το παιδί κατάγεται από Έβρο και έβαλε εντοπιότητα για να πάει εκεί
Εκτός αυτό εγώ ρώτησα για μόρια και μερικά άτομα είναι αλλου για αλλου χωρίς γνώσεις, αν δε γνωρίζεται κάτι σίγουρα να μην λέτε πράγματα, επίσης έχω καλέσει και στον ΑΣΕΠ και μου είπαν πως μπορώ να κάνω τ χαρτιά μ κανονικά
Εκτός αυτό εγώ ρώτησα για μόρια και μερικά άτομα είναι αλλου για αλλου χωρίς γνώσεις, αν δε γνωρίζεται κάτι σίγουρα να μην λέτε πράγματα, επίσης έχω καλέσει και στον ΑΣΕΠ και μου είπαν πως μπορώ να κάνω τ χαρτιά μ κανονικά
Δύσκολα. Καλή επιτυχία όπως κ να έχει!
Που τους βρήκατε αυτούς τους δικηγόρους που σας ενθαρρύνουν; Έχω πάει σε δύο επίσης ο ένας είναι και νονικος σύμβουλος στον ασεπ, άμα περνάτε και ρωτάτε αν μπορώ να κάνω αίτηση στον ασεπ, να αναφέρετε ότι λέει στην παράγραφο γτ δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί. Όπως και να έχει εμένα μ είπαν όχι και επειδή δεν το ήξερα ο νομικός σύμβουλος μου το είπε μπορώ να κάνω ως ΤΕ κανονικά και έκανα ως ΤΕ έχω καλό βαθμό πτυχίου και ξένες γλώσσες και ειδικές δυνάμεις η εμπειρία δεν ξέρω αν μετρήσει εγώ την έβαλα πάντως.
Άρα από που μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους; Από εποπ, ειδικούς φρουρους, και 9κ μπορούν;Dhmos33 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 10:37 pm Που τους βρήκατε αυτούς τους δικηγόρους που σας ενθαρρύνουν; Έχω πάει σε δύο επίσης ο ένας είναι και νονικος σύμβουλος στον ασεπ, άμα περνάτε και ρωτάτε αν μπορώ να κάνω αίτηση στον ασεπ, να αναφέρετε ότι λέει στην παράγραφο γτ δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί. Όπως και να έχει εμένα μ είπαν όχι και επειδή δεν το ήξερα ο νομικός σύμβουλος μου το είπε μπορώ να κάνω ως ΤΕ κανονικά και έκανα ως ΤΕ έχω καλό βαθμό πτυχίου και ξένες γλώσσες και ειδικές δυνάμεις η εμπειρία δεν ξέρω αν μετρήσει εγώ την έβαλα πάντως.
Δεν ξέρω φίλε μου εγώ για τον εαυτό μου μίλησα για την 6κ ο καθενας να κοιτάξει το τομάρι του.vaglok έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 11:31 pmΆρα από που μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους; Από εποπ, ειδικούς φρουρους, και 9κ μπορούν;Dhmos33 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 10:37 pm Που τους βρήκατε αυτούς τους δικηγόρους που σας ενθαρρύνουν; Έχω πάει σε δύο επίσης ο ένας είναι και νονικος σύμβουλος στον ασεπ, άμα περνάτε και ρωτάτε αν μπορώ να κάνω αίτηση στον ασεπ, να αναφέρετε ότι λέει στην παράγραφο γτ δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί. Όπως και να έχει εμένα μ είπαν όχι και επειδή δεν το ήξερα ο νομικός σύμβουλος μου το είπε μπορώ να κάνω ως ΤΕ κανονικά και έκανα ως ΤΕ έχω καλό βαθμό πτυχίου και ξένες γλώσσες και ειδικές δυνάμεις η εμπειρία δεν ξέρω αν μετρήσει εγώ την έβαλα πάντως.
Λογικά θα επιτρέπεται γιατί τώρα θα τα έκανες σε άλλη κατηγορία ΤΕ. Ενώ στην 6κ συμμετείχες ως ΔΕ. Μόνο με αυτή την λογική θα επιτρέπεται να τα κάνεις σε άλλη προκυρηξη ενω υπηρετεις κάπου ταυτόχρονα.Dhmos33 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 11:39 pmΔεν ξέρω φίλε μου εγώ για τον εαυτό μου μίλησα για την 6κ ο καθενας να κοιτάξει το τομάρι του.vaglok έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 11:31 pmΆρα από που μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους; Από εποπ, ειδικούς φρουρους, και 9κ μπορούν;Dhmos33 έγραψε: Παρ Οκτ 20, 2023 10:37 pm Που τους βρήκατε αυτούς τους δικηγόρους που σας ενθαρρύνουν; Έχω πάει σε δύο επίσης ο ένας είναι και νονικος σύμβουλος στον ασεπ, άμα περνάτε και ρωτάτε αν μπορώ να κάνω αίτηση στον ασεπ, να αναφέρετε ότι λέει στην παράγραφο γτ δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί. Όπως και να έχει εμένα μ είπαν όχι και επειδή δεν το ήξερα ο νομικός σύμβουλος μου το είπε μπορώ να κάνω ως ΤΕ κανονικά και έκανα ως ΤΕ έχω καλό βαθμό πτυχίου και ξένες γλώσσες και ειδικές δυνάμεις η εμπειρία δεν ξέρω αν μετρήσει εγώ την έβαλα πάντως.
Ναι ναι φίλε το λέει και κάπου στην προκήρυξη από τι μ είπε. Δεν το είδα με τα μάτια μου αλλά για να το λέει θα ξέρει τα έκανα. Νταξει λίγες οι πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ελπίζω στην δημοτική μην μας πετάξουν έτσι πάλι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες