Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Όχι δεν θα μας πάρουν καν παιδιά, για πλάκα τη βγάλανε τη προκυρηξη να γελάσουμε...
Ζούμε σε Μάτριξ το φανταστηκαμε ότι βγήκε η προκήρυξη κ ότι δηλωθήκαμε
Είμαστε άλλοι ζούμε σε παράνοια τις προκηρύξεις βλέπουμε σπάνια
Εχετε χρονο και για ειρωνειες; Θα δειξει ο χρονος ποιος εχει δικιο. Στην Ελλαδα ζουμε, ηρεμηστε λιγο. Η γραφειοκρατια καλπαζει.
Το ΑΣΕΠ, συνήθως, μετά τις αιτήσεις, στέλνει έναν πίνακα, με απορριπτέους. Όσοι δεν έχουν πληρώσει παράβολο, όσοι έχουν κάνει λάθη σε αιτήσεις και έχουν απορριφθεί κ. Α. Αυτό σίγουρα θα ακολουθήσει. Μετά τα υπόλοιπα.
Η συμβαση της ΕΛΑΣ με τα δικαστηρια ειναι μεχρι τελος Ιουνιου του 2024. Αυτο σημαινει οτι μεχρι τοτε πρεπει να πιασει δουλεια η Δικαστικη!FF24 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 7:57 pm Εχετε χρονο και για ειρωνειες; Θα δειξει ο χρονος ποιος εχει δικιο. Στην Ελλαδα ζουμε, ηρεμηστε λιγο. Η γραφειοκρατια καλπαζει.
Οι διαδικασιες θα κινηθουν οπως και στους ειδκους φρουρους, γρηγορα δηλαδη!
Πάντως παίδες και εγώ πιστεύω ότι θα δώσουν επίδομα στη δικαστική αστυνομία. Δεν έχω κάποια πληροφορία το τονίζω είναι προσωπική εκτίμηση αλλά δε πρόκειται να την αφήσουν στο έλεος του Θεού
Γριά πείτε ρε μορτιδες πια πιστεύετε θα είναι η βάση μιας που τελείωσαν όλα. Με εμπειρία και χώρις?
Ο. Τι μορια και να έχεις προηγούνται οι τριτεκνοι πολύτεκνος. Τσαμπα το παιδευτείς με τις βάσεις.
Περίμενα περισσότερες αιτήσεις πάντως. Δεδομένων των εποχών αλλά και του διευρυμένου ορίου ηλικίας και στους ΠΕ που δέχονται όλα τα πτυχία. Αν και νομίζω στους ΠΕ από εμπειρία θα δώσουν προτεραιότητα στους νομικούς που στην προκήρυξη γίνεται ειδική μνεία για την απόδειξη της εμπειρίας τους και αντικειμενικά πιο συναφές πτυχίο δεν υπάρχει.
Βέβαια στην επαρχία θα μας φάνε οι της εντοπιότητας κι ας έχουν 100 μόρια μόνο. Τέλος πάντων.
Τώρα ξέρει κανείς πόσους περίπου καλούν σε τέτοιες προκηρύξεις; Δεδομένου ότι λέει ότι υποχρεούνται να καλέσουν τον αριθμό των προκηρυσσόμενων θέσεων συν τουλάχιστον επιπλέον 50% των θέσεων. Δηλαδή τουλάχιστον 500+50% = 750, έως όσους θέλουν. Αλλά συνήθως πόσους καλούν?
Βέβαια στην επαρχία θα μας φάνε οι της εντοπιότητας κι ας έχουν 100 μόρια μόνο. Τέλος πάντων.
Τώρα ξέρει κανείς πόσους περίπου καλούν σε τέτοιες προκηρύξεις; Δεδομένου ότι λέει ότι υποχρεούνται να καλέσουν τον αριθμό των προκηρυσσόμενων θέσεων συν τουλάχιστον επιπλέον 50% των θέσεων. Δηλαδή τουλάχιστον 500+50% = 750, έως όσους θέλουν. Αλλά συνήθως πόσους καλούν?
Καλημέρα σε όλους!
Αρχικά να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους όσους έχουν κατάθεση αίτηση και καλά αποτελέσματα.
Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αναφορά η αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τις μισθολογικές απολαβές της θέσης της δικαστικής αστυνομίας ΔΕ διότι δεν μπορώ να βρω κάπου να αναγράφετε!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αρχικά να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους όσους έχουν κατάθεση αίτηση και καλά αποτελέσματα.
Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αναφορά η αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τις μισθολογικές απολαβές της θέσης της δικαστικής αστυνομίας ΔΕ διότι δεν μπορώ να βρω κάπου να αναγράφετε!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κατα τη γνωμη μ θα ηταν πιο δικαιο να βαθμολογουνταν τα αθληματα και επειτα να υπηρχαν και καποιες τυπικες γραπτες εξετασεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες