Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
ΕΠΟΠ στο πυροβολικό να πας είσαι και το πρώτο βλήμα !
Οι υπάλληλοι που θα διοριστούν στις παραπάνω θέσεις (υπό ενότητες Α και Β) δεν
αποσπώνται ούτε μετατάσσονται σε άλλους φορείς, πλην από την περίπτωση της
απόσπασης για ένα (1) έτος, με δυνατότητα παράτασης για ένα (1) ακόμα έτος σε άλλη
περιφερειακή υπηρεσία ή στην Διεύθυνση Δικαστικής Αστυνομίας του αστυνομικού τομέα
του Υπουργείου Δικαιοσύνης με απόφαση του Υπηρεσιακού Γραμματέα του Υπουργείου
Δικαιοσύνης μετά από σύμφωνη γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου
Δικαιοσύνης και για τους λόγους που αναφέρονται στο άρθρο 40 του ν.4963/2022 (Α΄149).
Αυτό γράφει η προκήρυξη. Επίσης Οι διοριζόμενοι υποχρεούνται να υπηρετήσουν στην Υπηρεσία Δικαστικής
Αστυνομίας για πέντε (5) τουλάχιστον χρόνια. Αν παραιτηθούν προτού συμπληρωθεί η
πενταετία, επιστρέφουν τις αποδοχές που εισέπραξαν κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής
εκπαίδευσης.
Τελευταίες ώρες λοιπόν άρα δε παίρνει κάποια παράταση αλλιώς θα είχε βγει ανακοίνωση σωστά;
Πότε να περιμένουμε αθλήματα πιστεύετε;
Εγώ πιστεύω σε ένα μήνα από τώρα μαξ
Εγώ πιστεύω σε ένα μήνα από τώρα μαξ
1000% μαζί σου! Απλά μη γίνει σαν τους εποπ ας πούμε.Venom94 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 10:20 amΠαραταση γιατι να παρει θα παει σε πεναλτι; Δεκα μερες ειχαμε. Καλυτερα να τελειωνει να ξεμπερδευουμε να δουμε τα προσωρινα καποια στιγμη.
Έχουν γίνει περίπου 12.000 αιτήσεις μέχρι τώρα διάβασα. Αν αφαιρέσουμε και αυτές που θα απορριφθούν … μια υπόθεση κάνω γύρω στις 8.000 θα είναι οι καθαρές
Ερώτηση μπορεί και χαζή αν ξέρει κάποιος το επόμενο σταδιο ποιο είναι; Αποστέλλουμε δικαιολογητικά όσους καλέσουν και μετά αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες ή το αντίστροφο ;
Μιας και τελειωσαν οι αιτησεις ας κανουμε προβλεψεις!
Με ΙΕΚ κυριο προσον με βαθμο 15, ειδικες δυναμεις, προφισενσι και 25 μηνες εμπειρια πως το βλεπετε για Αθηνα?
Με ΙΕΚ κυριο προσον με βαθμο 15, ειδικες δυναμεις, προφισενσι και 25 μηνες εμπειρια πως το βλεπετε για Αθηνα?
Στο άλλο νήμα αυτά τα περνάω δεν περνάω
Όταν κάνεις οριστικοποίηση στην αίτηση σου έρχεται ένα e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έβαλες στην αίτηση. Εκεί σου λέει να αναμένεις το β' στάδιο και μόνο εφόσον κληθείς θα καταθέσεις δικαιολογητικά... Εάν πατήσεις πάνω στο 'β στάδιο " που το έχει με μπλέ γράμματα, σε κατευθύνει δε σελίδα του ΑΣΕΠ που σε ενημερώνει ότι πρέπει να φτιάξεις μητρώο στον ΑΣΕΠ και να καταχωρήσεις όλα σου τα δικαιολογητικά εκεί στα ανάλογα πεδία. Τώρα δεν ξέρω. Στην προκήρυξη έλεγε απλά ότι στο γ' στάδιο θα πρέπει να τα αποστέλλεις σφραγισμένα όλα σου τα δικαιολογητικά στο υπουργείο δικαιοσύνης, για το β' στάδιο δεν έγραφε κάτι στην προκήρυξη.Venom94 έγραψε: Πέμ Οκτ 19, 2023 1:20 pm Ερώτηση μπορεί και χαζή αν ξέρει κάποιος το επόμενο σταδιο ποιο είναι; Αποστέλλουμε δικαιολογητικά όσους καλέσουν και μετά αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες ή το αντίστροφο ;
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση καλά αποτελέσματα!
Απλα θα στειλουμε φακελο οταν και αν μας ειδοποιησουν.
Απο το μητρωο ασεπ δε θα παρουν κατι απο τι εχω καταλαβει!
Απο το μητρωο ασεπ δε θα παρουν κατι απο τι εχω καταλαβει!
Αύριο η από βδομάδα θα ανεβάσει ο ΑΣΕΠ τα στατιστικά της συγκεκριμένης προκήρυξης και θα ξέρουμε ακριβώς των αριθμό των αιτήσεων, εγώ πιστεύω 25.000 σίγουρα έχουν γίνει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 9 επισκέπτες