Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Justice2023

Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Justice2023 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 6:32 pm Μόρια έχω, και τα αθληματα κυρίως έχω δόξα τον θεο όπως κ οι περισσότεροι απλά δεν πετάω σε σύννεφα. Είπα ότι δεν είναι ελληνική αστυνομία αλλά διοικητικό προσωπικό του υπουργείου δικαιοσύνης.
Υποτιμάς ήδη το επάγγελμα που πας να κανεις.
Αστυνομικός θα είσαι με συγκεκριμένα καθήκοντα, πόσο να στο εξηγήσουμε ακόμα;
Ο υπάλληλος της Δικαστικής Αστυνομίας πως λέγεται; Δικαστικός αστυνομικός σωστά;
Ένοπλο και ενστόλο πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Δικαιοσύνης θα είσαι με αστυνομικα καθήκοντα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας σου.
Hlt

Re: Υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Hlt »

:!:
Venom94 έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 8:36 am
Hlt έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 7:03 am Καλημέρα : Παιδιά έχω απολυτήριο Λυκείου 18 και τα τα βασικά για την προκύρηξη... Δεν έχω μόρια από στρατό. Να κάνω αίτηση;
Άμα εμείς δηλαδή σου πούμε να μην κάνεις αίτηση δεν θα κάνεις; Τι ρωτάτε ρε παιδιά... Εννοείται να κάνεις δεν έχεις να χάσεις τίποτα τώρα το αν μπεις ή όχι δεν μπορεί να το εγγυηθεί κάνεις. Κάνε τη προσπάθεια σου και ο, τι γίνει! Έλα καλημέρα
Έχεις δίκιο σ ευχαριστώ. Καλή επιτυχία σε όλους!
Papanik7

Δημοσίευση από Papanik7 »

Καλησπέρα σε όλους!

Αρχικά να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους όσους έχουν κατάθεση αίτηση και καλά αποτελέσματα.
Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια αναφορά η αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τις μισθολογικές απολαβές της θέσης της δικαστικής αστυνομίας ΔΕ διότι δεν μπορώ να βρω κάπου να αναγράφετε!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Firebow

Δημοσίευση από Firebow »

:evil: Παιδιά κάτι σημαντικό οποίος γνωρίζει. Όλοι οι άνδρες έχουμε εμπειρία; Αφου ο στρατός πιανεται για εμπειρία τότε όλοι έχουμε εμπειρία; Και επίσης μια γυναίκα πχ που δεν έχει εμπειρία βρίσκετε σε άλλη κατηγορία; Δηλαδή όσοι έχουν εμπειρία ανταγωνίζονται αυτους που έχουν εμπειρία και όσοι δεν έχουν αυτους που δεν έχουν;
Please Ας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
Pavlina32

Δημοσίευση από Pavlina32 »

Παιδιά οι βάρδιες θα είναι 24 ωρες, θα έχουμε νυκτερινά και αργίες;
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Firebow έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 10:50 pm :evil: Παιδιά κάτι σημαντικό οποίος γνωρίζει. Όλοι οι άνδρες έχουμε εμπειρία; Αφου ο στρατός πιανεται για εμπειρία τότε όλοι έχουμε εμπειρία; Και επίσης μια γυναίκα πχ που δεν έχει εμπειρία βρίσκετε σε άλλη κατηγορία; Δηλαδή όσοι έχουν εμπειρία ανταγωνίζονται αυτους που έχουν εμπειρία και όσοι δεν έχουν αυτους που δεν έχουν;
Please Ας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
Δεν πιάνετε η εμπειρία από τον στρατό πλιν συγκεκριμένες ειδικότητες. Φύλαξη ευπαθών, και κάποιες ειδικότητες χειριστές όπλων αν δεν κάνω λάθος. Πχ οδηγούς, μαγειρας. Όλοι διαγωνιζομαστε με ολους στις γενικής κατηγορίας εμπειρία και χωρίς,
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Οδηγοί μαγειρες δεν μετράει εννοώ*
Firebow

Δημοσίευση από Firebow »

Yang εγώ δηλαδή :evil: Που ήμουν διαβιβάσεις και έβαλα ότι έχω έμπειρια 9 μήνες έκανα βλακεία; Πρέπει ν το σβήσω η να το αφήσω έτσι και θα μου το σβήσουν αυτοί?
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Firebow έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 11:38 pm Yang εγώ δηλαδή :evil: Που ήμουν διαβιβάσεις και έβαλα ότι έχω έμπειρια 9 μήνες έκανα βλακεία; Πρέπει ν το σβήσω η να το αφήσω έτσι και θα μου το σβήσουν αυτοί;
Όχι ρε γιατί να το σβήσεις αν δεν το μετρήσουν δεν το μέτρησαν δεν χάνεις κάτι δεν την απορρίπτουν την αίτηση. Από το όνομα καταλαβαίνω ότι είσαι πυροσβεστης λογικά εποχικος. Γιατί κ εγώ εποχικος είμαι 😅
Firebow

Δημοσίευση από Firebow »

Οχι δεν είμαι εποχικος τυχαίο το όνομα δε νομίζω να δήλωνα ποτε δε μαρεσει η πυροσβεστικη ουτε ο στρατός. Μόνο αστυνομία γουστάρω
Juspol

Δημοσίευση από Juspol »

Επισκέπτη, πραγματικά δεν ξέρω αν πετάς στα σύννεφα, πάντως στη γη δε πατάς σίγουρα. Κανονικοτατη αστυνομία θα είναι με τις ευλογίες του υπουργού της. Η κάθε αστυνομία είτε είναι τροχαία, είτε είναι διας, είτε είναι οπκε είτε εκαμ είτε είναι υπηρεσίες γραφείου έχουν δικά τους αστυνομικά καθήκοντα! Κάθε υπηρεσία εν ολίγοις έχει τα δικά της καθήκοντα. Όπως ένας αστυνομικος χειριστής σκύλου δεν μπορεί να κόψει κλήση σε έναν που πέρασε με κόκκινο! Έλεος! Μην υποτιμάτε τη δουλειά που πάτε να κάνετε!
P1pat1997
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από P1pat1997 »

Καλησπέρα έχω κάνει την αίτηση και θέλω μια διευκρίνηση αν γνωρίζει κάποιος εμείς που δηλώνουμε εντοπιότητα προηγουμαστε όλων των υπολοίπων που δεν έχουνε στην περιοχή μας και επίσης μπαίνουμε σε κύριο πίνακα με εντοπιότητα ή σε επικουρικό?
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

P1pat1997 έγραψε: Τετ Οκτ 18, 2023 12:12 pm Καλησπέρα έχω κάνει την αίτηση και θέλω μια διευκρίνηση αν γνωρίζει κάποιος εμείς που δηλώνουμε εντοπιότητα προηγουμαστε όλων των υπολοίπων που δεν έχουνε στην περιοχή μας και επίσης μπαίνουμε σε κύριο πίνακα με εντοπιότητα ή σε επικουρικό;
Περνάς όλους τους ξένους ανεξάρτητος μορίων π έχουν αλλά μπαίνεις επικουρικό
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Εγώ θα το ξαναπώ οποίος έχω εμπειρία λίγων μηνών είναι δίκοπο μαχαίρι με μεν ανεβάζεις μόρια αλλά μπαίνεις σε άλλη κατηγορία συναγωνισμού
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εσείς μάλλον πετάτε στα ροζ συννεφάκια σας. Δεν υποτιμάει τη δουλειά, την πραγματικότητα σας λέει και δεν θέλετε να την αντιληφθείτε και να τη δεχτείτε. Όποιος επιτύγχει, δεν θα ειναι αστυνομικός. Υπάλληλος του υπουργείου δικαιοσύνης θα είναι, απο το οποίο βγαίνει και η προκύρηξη. Το όνομα είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Τώρα εαν εσείς θέλετε να λέτε στους γύρω σας οτι είστε αστυνομικοί με αυτό το επάγγελμα, γιατί δεν καταφέρατε να είστε με το πραγματικό, είναι μόνο δικό σας θέμα και όχι των άλλων.
Το έχουμε εξηγήσει τουλάχιστον 50 φορές στο προηγούμενο νήμα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες