Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Το χουμε πει 800 φορες οτι η προκηρυξη δεν ειναι ΑΣΕΠ αλλα του υπουργειου και καποιοι επιμενουν και λενε τα δικα τους
Η προκηρυξη ειναι του Δικαιοσυνης, απλα χρησιμοποιηθηκε η πλατφορμα του ΑΣΕΠ για τις ηλεκτρονικες αιτησεις!
Ειναι με εποπτεια ασεπ οπως των ειδικων φρουρων και οι διαδικασιες θα ειναι συντομες!
Η συμβαση της ΕΛΑΣ με τα δικαστηρια ειναι μεχρι τις 30 Ιουνιου του 24, αυτο σημαινει οτι μεχρι τοτε θα εχουν πιασει δουλεια οι Δικαστικοι Φρουροι!
Ειναι με εποπτεια ασεπ οπως των ειδικων φρουρων και οι διαδικασιες θα ειναι συντομες!
Η συμβαση της ΕΛΑΣ με τα δικαστηρια ειναι μεχρι τις 30 Ιουνιου του 24, αυτο σημαινει οτι μεχρι τοτε θα εχουν πιασει δουλεια οι Δικαστικοι Φρουροι!
Παιδιά στην προϋπηρεσία βάζω πχ 20 μήνες. Όταν ζητηθούν τα δικαιολογητικά θα μου έχουν περαστεί κι άλλοι πχ 21 μήνες. Αυτόν τον έναν έξτρα θα τον μετρήσουν στα μόρια ή επειδή δεν τον είχα βάλει στην αίτηση δεν θα μετρηθεί;
Επίσης γίνεται να ακυρωθεί μια αίτηση και να την ξανακάνω; Γιατί σήμερα μου περάστηκε ένας επιπλέον μήνας στον εφκα στα ένσημα και κρίμα να τον χάσω...
Επίσης γίνεται να ακυρωθεί μια αίτηση και να την ξανακάνω; Γιατί σήμερα μου περάστηκε ένας επιπλέον μήνας στον εφκα στα ένσημα και κρίμα να τον χάσω...
Δικαστικοί Αστυνομικοί*Logikos2023 έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 12:50 pm Η προκηρυξη ειναι του Δικαιοσυνης, απλα χρησιμοποιηθηκε η πλατφορμα του ΑΣΕΠ για τις ηλεκτρονικες αιτησεις!
JusPol το έχεις πιστέψει μάλλον. Προσωπικό διοικητικού που φέρει αστυνομικό χαρακτήρα. Δεν είσαι ελ. Ας !
Εσυ για να απαντας με τετοιο υφος, κατι σε σπαζει και σε εκνευριζει. Μαλλον δεν εχεις μορια για να μπεις!
Και η αστυνομια πολεων παλια πολιτικο σωμα ηταν. Οι αρμοδιοτητες που εχει μια υπηρεσια δεν εχει να κανει με το αν ειναι Σωμα Ασφαλειας ή πολιτικο προσωπικο!
Και η Δημοτικη Ασυυνομια πολιτικο προσωπικο ειναι, αλλα θα αναλαβει και αρμοδιοτητες τροχαιας, αλλα και συλληψεις!
Re: Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Φιλε μου στο χωρο των Δικαστηριων αλλα και οταν θα κανουν επιδοση δικογραφων ή εκτελεση καταδικαστικων αποφασεων, θα ειναι κανονικη Αστυνομια! Τι παει να πει δεν ειναι ελας; Πανω στον δικο της τομεα, κανονικη αστυνομια θα ειναι με συγκεκριμενα καθηκοντα, οπως και η Δημοτικη Αστυνομια.
Οπως και η Εξωτερικη Φρουρα την ωρα της υπηρεσιας και σε συγκεκριμενο τομεα, εχει αστυνομικα καθηκοντα σαν αυτα της ελας!
Δικαστικη Αστυνομια υπαρχει και σε αλλες χωρες και εχει αυξημενες αρμοιδοτητες!
Δες λιγο τι ειναι η US Marshall στην Αμερικη!
Οπως και η Εξωτερικη Φρουρα την ωρα της υπηρεσιας και σε συγκεκριμενο τομεα, εχει αστυνομικα καθηκοντα σαν αυτα της ελας!
Δικαστικη Αστυνομια υπαρχει και σε αλλες χωρες και εχει αυξημενες αρμοιδοτητες!
Δες λιγο τι ειναι η US Marshall στην Αμερικη!
Μόρια έχω, και τα αθληματα κυρίως έχω δόξα τον θεο όπως κ οι περισσότεροι απλά δεν πετάω σε σύννεφα. Είπα ότι δεν είναι ελληνική αστυνομία αλλά διοικητικό προσωπικό του υπουργείου δικαιοσύνης.
Για 500 θέσεις θα γίνουν 25.000 αιτήσεις, ποιος να πρώτο μπει! Ειδικές κατηγορίες μόνο, εντοπιότητα και ΙΕΚ είναι υπερ καλυμμενες οι θέσεις με τόσο μεγάλο αριθμό αιτήσεων που θα δούμε! Στα αθλήματα οποίος κόβεται θα υπάρχει μια ελπίδα για τους επόμενους αλλά πόσο να κατέβει πια και αυτή η σειρά κατάταξης
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, οταν στειλουμε τα δικαιολογητικα πρεπει να στειλουμε φωτοτυπιες η τα αυθεντικα εγγραφα;
Πάρε τηλ την πυροσβεστική σε παρακαλωVenom94 έγραψε: Τρί Οκτ 17, 2023 6:54 pmΠροφανώς φωτοτυπίες, αν στείλεις τα αυθεντικά σε αυτή, σε άλλη προκυρηξη που θα στα ζητήσουν τι θα τους στείλεις;!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες