Εϊτε το όριο είναι 15, είτε 45, για πολίτες και εθελοντές, είμαστε τελευταίοι, γιατί προηγούνται οι εποχικοί. Άντε να περισσέψουν καμία 100 θέσεις. Αν μπει μεγάλο όριο για εποχικούς, τότε ούτε τόσες!
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Αυτό το άρθρο βρήκα τώρα αλλά δεν λέει κάτι συγκεκριμένο πέρα από αυτά που λέτε και εσείς https://www.google.com/amp/s/www.onairn ... osves/amp/
Εμοδε θα πάρει το ξέρουμε και το όριο το ξέρουμε όπως πέρσυ το θέμα είναι πότε θα βγει και που θα τοποθετηθούν
Ας περιμένουμε για τα όρια, κυρίως για τους εποχικούς, μήπως καταφέρουν κάτι.
Τα π@@ρια μας θα καταφέρουμε... Εγώ έχω πάψει να ασχολουμέ.
Τα κριτήρια πέρα από την ηλικία θα είναι τα ίδια; Αλεξίπτωτα δηλαδή; Να πάψω και εγώ να ασχολούμαι. Αν πούμε πχ ότι μπουν κάνα 100 πολίτες δεν έχω καμιά πιθανότητα.
[quote=Tsolias post_id=524633 time=1697449919]
Τα κριτήρια πέρα από την ηλικία θα είναι τα ίδια; Αλεξίπτωτα δηλαδή; Να πάψω και εγώ να ασχολούμαι. Αν πούμε πχ ότι μπουν κάνα 100 πολίτες δεν έχω καμιά πιθανότητα.
[/quote]
Πολιτες θα μπουν μονο επιστημονικο προσωπικο αν δεν εχεις καποιο πτυχιο δασολογιας η κατι τετοιο δεν εχεις καμια ελπιδια, απορω τι δε καταλαβαινετε απ αυτο, ειναι τοσο απλο
[/quote]
Πολιτες θα μπουν μονο επιστημονικο προσωπικο αν δεν εχεις καποιο πτυχιο δασολογιας η κατι τετοιο δεν εχεις καμια ελπιδια, απορω τι δε καταλαβαινετε απ αυτο, ειναι τοσο απλο
Εδώ κάνεις λάθος. Αν ισχύουν τα όρια που λένε θα μπούνε και πολίτες μέσα με αλεξίπτωτα, επαγγελματικά, πολύτεκνοι κλπ... Πολύ εποχικοί που έχουν μπει τα τελευταία 1-2 χρόνια επιλαχόντες είχαν 0 μόρια ή ανεργία μόνο άρα έχουν μόνο αντιπυρικές. Αλεξίπτωτα και ένα επαγγελματικό και τον τρώει τον άλλον ο πολίτης.
Τον τρωει μονο αν ο εποχικος εχει μια αντιπυρικη, μη ξεχνας οτι οι εποχικοι που μπηκαν να καλυψουν τα κενα της προηγουμενης ΕΜΟΔΕ εχουν δυο αντιπυρικες, οχι μια, και οι παλιοι εχουν 4 και 5, αν η προκυρηξη εβγαινε περισυ τετοιο καιρο θα ισχυε αυτο που λες γιατι 600 εποχικοι ειχαν μονο μια αντιπυρικη
5 μόρια ειδικές + 5 μόρια αλεξίπτωτα = 10.2 αντιπυρικές 4+4. Πως θα τον περάσει ένας με 2 αντιπυρικές χωρίς κάποιο άλλο προσόν. Εγώ προσωπικά και χωρίς αλεξίπτωτα θα τα κάνω, τσάμπα είναι.
Ξεχνας οτι αυτος που εχει 4+4 αντιπυρικες εχει και 5 απο ειδικες, το 95 % των εποχικων εχει ειδικες δυναμεις
Αρα παμε αναλυτικα μπας και το καταλαβεις
Εποχικος:4+4+5=13
Πολιτης με αλεξίτωτα=5+5+2 το διπλωμα παμε στα 12
Πρεπει να εχει και αλεξιπτωτα για διπλωματα και πολυτεκνα ο πολιτης για να περασει τον εποχικο με τις 2 αντιπυρικες
Απλα σου ξανα λεω μη ξεχνας οτι 2 αντιπυρικες εχουν γυρω στους 700
Γυρω στους 50-60 εχουν μια
Και οι υπολοιποι 1.700 εχουν 4 και 5 αντιπυρικες
Αρα παμε αναλυτικα μπας και το καταλαβεις
Εποχικος:4+4+5=13
Πολιτης με αλεξίτωτα=5+5+2 το διπλωμα παμε στα 12
Πρεπει να εχει και αλεξιπτωτα για διπλωματα και πολυτεκνα ο πολιτης για να περασει τον εποχικο με τις 2 αντιπυρικες
Απλα σου ξανα λεω μη ξεχνας οτι 2 αντιπυρικες εχουν γυρω στους 700
Γυρω στους 50-60 εχουν μια
Και οι υπολοιποι 1.700 εχουν 4 και 5 αντιπυρικες
Και δε σου ειπε κανενας να μη τα κανεις, ολοι να τα τα κανετε εννοειται, απλα συζηταμε για το πως ειναι τα πραγματα να μην εχετε ψευδαισθησεις οτι θα χτυπησετε εποχικο στα μορια
Παντως ολοι οι πολιτες με ειδικες εχετε τεραστια ελπιδα του. Χρονου να ειστε πυροσβεστες εστω κ εποχικοι γιατι θα παρει 1200 ατομα την ανοιξη
Παντως ολοι οι πολιτες με ειδικες εχετε τεραστια ελπιδα του. Χρονου να ειστε πυροσβεστες εστω κ εποχικοι γιατι θα παρει 1200 ατομα την ανοιξη
Τα 1200 άτομα, αφορούν το υπουργείο περιβάλλοντος. Έτσι νομίζαμε και εμείς, αλλά το είπε ο Τουρνάς, στην Βουλή. Θα πάρει εποχικούς, για να καλύψει τα κενά από αυτούς που θα μπουν στους 700.Ronniemac έγραψε: Δευ Οκτ 16, 2023 10:04 pm Και δε σου ειπε κανενας να μη τα κανεις, ολοι να τα τα κανετε εννοειται, απλα συζηταμε για το πως ειναι τα πραγματα να μην εχετε ψευδαισθησεις οτι θα χτυπησετε εποχικο στα μορια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες