Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Καλημερα! Καμια ενημερωση ακομα για το ποτε θα βγει ουτε στον ΑΣΕΠ, ουτε στο υπουργειο. Ας ελπισουμε τωρα που τελειωσαν και οι δημοτικες εκλογες να παρει μπρος σιγα σιγα...
Θα έχει αυτή η προκήρυξη υποχρεωτικά καλή γνώση αγγλικών και δίπλωμα οδήγησης ή μηχανάκι;
Για όλους τους κλάδους του ειδικού ένστολου προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας, ως πρόσθετα προσόντα διορισμού ορίζονται τα εξής:
α. Γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ) στα αντικείμενα:(αα) επεξεργασίας κειμένων,(αβ) υπολογιστικών φύλλων και (αγ) υπηρεσιών διαδικτύου,
β. Η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου Β΄ κατηγορίας ή δίκυκλης μηχανής, πενήντα (50) τουλάχιστον κυβικών εκατοστών,
γ. Η καλή τουλάχιστον γνώση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.
α. Γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ) στα αντικείμενα:(αα) επεξεργασίας κειμένων,(αβ) υπολογιστικών φύλλων και (αγ) υπηρεσιών διαδικτύου,
β. Η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου Β΄ κατηγορίας ή δίκυκλης μηχανής, πενήντα (50) τουλάχιστον κυβικών εκατοστών,
γ. Η καλή τουλάχιστον γνώση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.
Με τα τατουαζ στην δημοτικη αστυνομια τι παιζει ξερουμε?
Ότι και στις υπόλοιπες προκηρυξεις. Να μην είναι σε εμφανές σημείο με θερινή και χειμερινή στολή
Φίλε μου αυτά ξέρω αυτά λεω … κόβουν μετά στα υγειονομικα! Μου έχει τύχει να το δω Γιαυτο το λεω. Μόνο στους ειδ φρ του 2019 πέρασαν κάποιον με τατου κ δεν ξέρω τι άκρη είχε γιατί άλλο παιδί με τατουάζ σε εμφανές σημείο το έκοψαν.
η δημοτικη δεν ειναι σωμα ασφαλειας για να κοψουν ατομα με τατου
Και η δικαστική δεν είναι σώμα ασφαλείας, αλλά έχει περιορισμό ως προς τατουάζ.mrhabuya έγραψε: Δευ Οκτ 16, 2023 8:49 pmη δημοτικη δεν ειναι σωμα ασφαλειας για να κοψουν ατομα με τατου
Μια ερώτηση
Ο υπουργός βγήκε τις προάλλες και είπε τέλος οι προκηρύξεις για ειδικούς φρουρούς τι απόψει έχετε λέτε να το είπε μόνο για να το πει ή κάτι άλλο... ;
Ο υπουργός βγήκε τις προάλλες και είπε τέλος οι προκηρύξεις για ειδικούς φρουρούς τι απόψει έχετε λέτε να το είπε μόνο για να το πει ή κάτι άλλο... ;
Άσχετο με το νήμα αυτό. Υπάρχει νήμα αποκλειστικά για τους ειδικούς φρουρούς.
Έχω πτυχίο πε οικονομικο
δίπλωμα για αμαξι μηχανη επαγγελματικό δίπλωμα
lower
έχω κάνει την θητεία μου
έχω προϋπηρεσία 4 μηνών στα οδηγόσ
έχω ελπίδες για δε;
δίπλωμα για αμαξι μηχανη επαγγελματικό δίπλωμα
lower
έχω κάνει την θητεία μου
έχω προϋπηρεσία 4 μηνών στα οδηγόσ
έχω ελπίδες για δε;
Γεια σας. Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Το ταμείο ανεργίας παιρνει μόρια στη προκυρηξη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες