εσένα αδελφέ μου τι να σε απορρίψουν για το αν θα βάλεις 16 κενό κενό ή αν θα βάλεις 16 00 00; Εχει καμία διαφορά; Πάς να εξαπατήσεις κανέναν για να απορριφθείς; Προχώρα...Lefteris333 έγραψε: Δευ Οκτ 16, 2023 9:16 amΕ ναι και γω αυτό λέω, απλα είπα να ρωτήσω. Και κάποιος ειρωνευτηκε και είπε "θα απορριφθουν πολλές αιτήσεις τελικα".Pyr έγραψε: Δευ Οκτ 16, 2023 8:27 amβάλε μονο το 16 στο ακέραιο μέρος βαθμού και δεν εχεις πρόβλημα, άλλωστε οταν πατήσεις έλεγχος της αίτησης δεν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα, και στην τελική 16 ακριβώς έχεις τι να βάλεις 00 00 σε αριθμητή παρανομαστείς τι να μη βάλεις ...
Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία
Re: Υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Εγώ που έχω βγάλει 15 και 2 δέκατα έβαλα πρωτα το 15 μετά το δυο και μετά το 10
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Καλημέρα παιδιά. Για πτυχίο επαλ πιο πεδίο πατάμε στην αίτηση 103 η 104;
Μάγκες να ρωτήσω κατι, στις ξένες γλώσσες βάζουμε 1 όταν έχουμε γ2 κ; Ινμετα στα πρόσθετα βάζουμε το 003?
Καλημερα παιδια, ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε, αν μπορει καποιος να συμμετεχει με απολυτηριο απο επας μαθητειας οαεδ στους επικουρικους; γιατι δεν το αναγραφει στα πτυχια του πινακα. ειναι αλλος με παρομοιο χαρτι; γνωριζει καποιος συγκεκριμενα; ευχαριστω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Με πτυχίο επαλ ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων δηλώνω στον κύριο η στον επικουρικό πίνακα ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ. Ευχαριστώ!
Χριστο δεν έχετε καταλάβει. Βάλτε ότι σας φωτίσει ο θεός
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δε θελει να σου απαντησει φιλε, τον συμφερει να κανεις λαθος επιλογη για να εχει ελπιδες αυτος!
Σταματηστε να κανετε σαν γκομενες μερικοι, οποιος μπορει ας απανταει για να βοηθαει τον κοσμο. οσοι εκνευριζεστε με ερωτησεις πηγαινετε καντε την αιτηση σας και αντε στο καλο κ καλη επιτυχια. αφηστε οποιον θελει να βοηθαει. μιλαμε για ερωτησεις που εχουν αποριες εχοντας διαβασει το φεκ.
Για θέση προτίμησης διαμένω τα τελευταία 5 χρόνια Αθήνα είμαι όμως από Θεσσαλονίκη. Μπορώ να επιλέξω και θα δύο; Και μέχρι πόσες επιλογές; Η κάθε επιλογή πρέπει να συνοδεύεται από εντοπιότητα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Και όλες μπορείς να τις βάλεις. Με δική σου σειρά προτεραιότητας. Για εμένα βάλε πρώτα εκεί που έχεις εντοπιότητα
Κάπου διάβασα ότι θα πάρει 2-3 χρόνια να βγουν αποτελέσματα. Ισχύει αυτό;
Εφόσον η προκήρυξη είναι του υπουργείου δικαιοσύνης και υπό εποπτεία ΑΣΕΠ, δεν νομίζω να αργήσει τόσο ρε παιδιά
Εφόσον η προκήρυξη είναι του υπουργείου δικαιοσύνης και υπό εποπτεία ΑΣΕΠ, δεν νομίζω να αργήσει τόσο ρε παιδιά
Σε ευχαριστώ πολύ!shootmann1992 έγραψε: Δευ Οκτ 16, 2023 2:48 pm Και όλες μπορείς να τις βάλεις. Με δική σου σειρά προτεραιότητας. Για εμένα βάλε πρώτα εκεί που έχεις εντοπιότητα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες