Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SOKRATISS

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από SOKRATISS »

Καλη επιτυχια σε ολους. το να λεμε τι γραφει ο καθενας δεν λεει κατι, παλι γεμιζει η σελιδα με μυμηματα αδιαφορα... η τα αγνοουμε η απλα απανταμε. υπαρχει καπου poll μοριοδοτησης να δουμε που κυμαινομαστε;695 βγαζω εγω.
Alonewarrior

Δημοσίευση από Alonewarrior »

Υπάρχει κανείς εδώ για κρητη?
35MKGESSO

Δημοσίευση από 35MKGESSO »

Λυπάμαι που κάποιοι από εδώ είστε τέρμα κομπλεξικοί και τοξικοί που υποτίθεται αυτό το φορουμ είναι για την αλληλοβοήθεια όλων μας έτσι ώστε να μην υπόπεσουμε σε λάθη, δεν θα σας φάμε την θέση στο δημόσιο μάγκες χαλαρώστε. Αν δεν γουστάρετε μην απαντάτε και μην μπαίνετε καν στον κόπο να διαβάζετε το φορουμ εφόσον τα γνωρίζετε όλα, δεν χρειάζεστε πληροφορίες, είστε εγκυκλοπαίδεια από μόνοι σας ! Συγγνώμη για το ξέσπασμα αλλά αυτή η ειρωνεία και η τοξικότητα έχει κουράσει. Καλή επιτυχία σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη και το θέλουν πραγματικά γιατί κακά τα ψέμματα αυτές οι προκηρύξεις είναι γιατρια στον άρρωστο!
Levise

Δημοσίευση από Levise »

Καλημέρα εγώ για Αθήνα 925 μόρια με εμπειρία χωρίς αφήστε το 😅 507. Αν κάνω κάτι μόνο με με την εμπειρία αλλά χλομό. Την προσπάθεια θα την κάνω όμως καλή επιτυχία σε όλους.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Με την λήξη υποβολής τον αιτήσεων 19 Οκτωβρίου. Ποτε περίπου να υπολογίζουμε θα βγούν τα αποτελέσματα με σχετικό πίνακα μορίων κατα φθήνουσα σειρά; Θα μας δώσουν κάποιο μικρό περιθώριο να μαζέψουμε δικαιολογητικά και μεταφράσεις κτλ; Ή θα μας πουν σε 5 εργάσιμες προσκομίστε τα και θα τρέχουν όλοι πανικόβλητοι?
Alemao77

Δημοσίευση από Alemao77 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 5:18 pm Με την λήξη υποβολής τον αιτήσεων 19 Οκτωβρίου. Ποτε περίπου να υπολογίζουμε θα βγούν τα αποτελέσματα με σχετικό πίνακα μορίων κατα φθήνουσα σειρά; Θα μας δώσουν κάποιο μικρό περιθώριο να μαζέψουμε δικαιολογητικά και μεταφράσεις κτλ; Ή θα μας πουν σε 5 εργάσιμες προσκομίστε τα και θα τρέχουν όλοι πανικόβλητοι;
Ήδη έπρεπε να έχεις έτοιμο τον φάκελο σου νε τα χαρτια που θα χρειαστείς... Γιατί ν τρέχουν πανικοβλητοι. Όποιος έχεις μυαλό, είναι προνοητικός. Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν.

Μόλις βγουν τα αποτελέσματα έχεις 5 εργάσιμες ν στειλεις φάκελο αλλιως εισαι εκπρόθεσμος.
Mpika

Δημοσίευση από Mpika »

Εγώ έχω 1500 μόρια ++ λέτε αξίζει;
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Mpika έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 8:04 pm Εγώ έχω 1500 μόρια ++ λέτε αξίζει;
Από που προκύπτουν τόσα; Αν δεν κανεις πλάκα, το "αξιζει" ακούγεται πολυ “λιγο” μπροστά τους.
Mpika

Δημοσίευση από Mpika »

84 μήνες εμπειρίας και δόκιμος στις ειδικές Δυνάμεις
lolos100

Δημοσίευση από lolos100 »

Mpika έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 8:30 pm 84 μήνες εμπειρίας και δόκιμος στις ειδικές Δυνάμεις
Και εγώ τα ίδια με εσένα έχω... Μέχρι 1453 πάει το ανώτερο στον επικουρικό... Άρα δεν έχεις τόσο
lolos100

Δημοσίευση από lolos100 »

Mpika έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 8:30 pm 84 μήνες εμπειρίας και δόκιμος στις ειδικές Δυνάμεις
Εκτός και αν έχεις 2 ή 3 ξένες γλώσσες
dimimits1

Δημοσίευση από dimimits1 »

οχι φιλε ουτε για αστειο, απο 2000 και ανω αλλιως μην κανεις καν... :roll::roll::roll::roll:

πραγματικα καποιοι εδω μεσα λετε :

εχω 2 πτυχια,1 μεταπτυχιακο,2-3 C2 προφισενσι ξενες γλωσσες, ιεκ σεκιουριτι,284 μηνες εμπειρια ως υπαλληλος φυλαξης, δεα ειδικων δυναμεων,navy seal,oβα, εποχικος πυροσβεστης και εποπ, διπλωματα,ecdl... Κλπ

και ρωτατε αν εχετε ελπιδες... Και λετε κατι πραγματα τυπου, ε λογικα τελευταιος επιλαχων εχω 0,00001% ελπιδα... Ειστε αξιολυπητοι, τι θελετε δηλαδη την φορουμιακη επιβεβαιωση;

καντε τα χαρτια σας και μια χαρα θα παει, και δεν χρειαζεται να γραφεται τι εχετε και τι δεν εχετε, αν μετρησουν εμπειρια θα την μετρησουν αν οχι δεν την μετρησαν.

βαλτε τα ολα αρκει να ειναι αληθης
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

dimimits1 έγραψε: Σάβ Οκτ 14, 2023 9:12 pm
οχι φιλε ουτε για αστειο, απο 2000 και ανω αλλιως μην κανεις καν... :roll:roll:roll:roll:

πραγματικα καποιοι εδω μεσα λετε :

εχω 2 πτυχια,1 μεταπτυχιακο,2-3 C2 προφισενσι ξενες γλωσσες, ιεκ σεκιουριτι,284 μηνες εμπειρια ως υπαλληλος φυλαξης, δεα ειδικων δυναμεων,navy seal,oβα, εποχικος πυροσβεστης και εποπ, διπλωματα,ecdl... Κλπ

και ρωτατε αν εχετε ελπιδες... Και λετε κατι πραγματα τυπου, ε λογικα τελευταιος επιλαχων εχω 0,00001% ελπιδα... Ειστε αξιολυπητοι, τι θελετε δηλαδη την φορουμιακη επιβεβαιωση;

καντε τα χαρτια σας και μια χαρα θα παει, και δεν χρειαζεται να γραφεται τι εχετε και τι δεν εχετε, αν μετρησουν εμπειρια θα την μετρησουν αν οχι δεν την μετρησαν.

βαλτε τα ολα αρκει να ειναι αληθης

Σσσσς θα σε πουν "είρωνα" και "κομπλεξικό"🤫
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες