Μάλλον δεν έχεις διαβάσει την προκήρυξη
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Παρακαλώ τα φώτα σας. Εάν το όριο δείκτη μάζας σώματος είναι 19-27 και είμαι 18.7-18.9 κοβομαι;
Περατώθηκε κι αυτή η φάση, άντε πάμε για μόρια λίγο
Η φάση του "κατάλληλος-ακατάλληλος", και η προθεσμία των τυχόν ενστάσεων, που λήγει σήμερα, εννοεί.
Styga
Το καλύτερο σενάριο θα ήταν να βγάλουν αυτήν την εβδομάδα μόρια παιδια
Δεν νομίζω να ισχύσει αυτό. Πέρυσι, δόθηκαν οι ΠΚΕ, χωρίς να γνωρίζει κανένας μόρια. Βγήκαν μετά την ολοκλήρωση των αθλημάτων.
Styga
Τα ατομικά μόρια του καθενός εννοώ όχι τα αποτελέσματαEleonora έγραψε: Κυρ Οκτ 15, 2023 1:21 pmΔεν νομίζω να ισχύσει αυτό. Πέρυσι, δόθηκαν οι ΠΚΕ, χωρίς να γνωρίζει κανένας μόρια. Βγήκαν μετά την ολοκλήρωση των αθλημάτων.
Τα ατομικά αποτέλεσματα δεν μας λένε και κάτι το ιδιαίτερο καθώς πάλι θα είναι προσωπική πληροφόρηση και θα γνωρίζουμε μόνο τα δικά μας και όχι των ανταγωνιστών μας ας το πούμε κ έτσι. Απλά θα δούμε αν τα έχουμε υπολογίσει σωστά και θα έχουμε περιθώριο και πάλι για προσφυγή. Και μετά περιμένουμε να δούμε αν μας καλέσουν για πκε. Το λέω για όποιον δεν γνωρίζει την διαδικασία.
Θεωρείτε ότι θα έχουμε κάτι νεότερο μέσα στην εβδομάδα;
Όχι δεν έγινε έτσι πέρυσι πρώτα μόρια και μετά ΠΚΕEleonora έγραψε: Κυρ Οκτ 15, 2023 1:21 pmΔεν νομίζω να ισχύσει αυτό. Πέρυσι, δόθηκαν οι ΠΚΕ, χωρίς να γνωρίζει κανένας μόρια. Βγήκαν μετά την ολοκλήρωση των αθλημάτων.
gepapage
Πιστεύω μέσα Νοέμβρη να μας καλέσουν για αθλήματα... Τέλη Νοέμβρη θεωρώ και θέλω να πιστεύω θα έχουν τελειώσει όλα.
Αν μας καλέσουν μέσα Νοεμβρίου για αθλήματα δύσκολο τέλη να έχουν τελειώσει όλα. Δεκέμβριο θα πάρει. Γιατί 1 μήνα να δώσουμε όλοι αθλήματα και έπειτα κάνα 2 εβδομάδες για τελικά αποτελέσματα;
Καλά, ναι. Πρόκειται κ για ελληνικό δημόσιο... Μη ξεχνιόμαστε. Τι να πω ... Να πάρει πιο μετά από μέσα Νοέμβρη, πάντως για αθλήματα, δε το νομίζω. Εκεί γύρω πιστεύω... Έχει ο Θεός
Καλησπέρα, κάποιες ερωτησεις. Αν έχουμε τελειώσει με τον πίνακα Α τις εξετάσεις που περιείχε και μικροβιολογικό, την δεύτερη μετά στις εξετάσεις του ζω’ μινακα που θα κάνουμε θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε ουρία και αίμα; Επίσης θα χρειαστεί να φέρουμε και τις εξετάσεις αίματος ή απλά να έχει την σφραγίδα και την ημερομηνία το χαρτί με τις εξετάσεις; Αν μια απο τις αιματολογικές έχει αυξημένη τιμή πχ το συκώτι, υπάρχει θέμα; Αλλά στο χαρτο γράφει φυσιολογικές
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες