Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία
Ρε παιδια οι του επαλ τι να δηλωσουμε; Τον βαθμο του πτυχιου η τον βαθμου του απολυτηριου
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Τα στέλνεις ταχυδρομικά, αν σε καλέσουν.35MKGESSO έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 4:56 pm Καλησπέρα παιδιά σχετικά με την αίτηση, τα δικαιολογητικά σε άλλες προκηρύξεις που γίνονταν ηλεκτρονικά τα μετατρεπαμε σε pdf, στην προκειμένη περίπτωση δεν είδα να ζητάει κάτι τέτοιο, γνωριζει κανεις αν πρέπει να τα προσκομίσουμε μετά το πέρας των αποτελεσμάτων η τα στέλνουμε κάπου ταυτόχρονα με την αίτηση ;
Γειά χαρά... Λοιπόν είμαι ΕΠΟΠ εδώ και δύο χρόνια και, τον Αυγούστο θα μπορώ να φύγω που είναι τα 3 χρόνια υποχρεωτικα για την παραίτηση.!
Το ότι είναι μέσο του ΑΣΕΠ μπορεί να κρατήσει η διαδικασία από 2 μήνες μέχρι και δύο χρόνια και με βάζει υπό σκέψεις.
Έχω μιλήσει με την στρατολογία και με διάφορες άλλες υπηρεσίες και μου είπαν ότι μπορώ κανονικά να συμμετέχω σε αυτή την φάση.
Είναι κάποιος πού γνωρίζει κάτι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα;
Το ότι είναι μέσο του ΑΣΕΠ μπορεί να κρατήσει η διαδικασία από 2 μήνες μέχρι και δύο χρόνια και με βάζει υπό σκέψεις.
Έχω μιλήσει με την στρατολογία και με διάφορες άλλες υπηρεσίες και μου είπαν ότι μπορώ κανονικά να συμμετέχω σε αυτή την φάση.
Είναι κάποιος πού γνωρίζει κάτι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 8
Η διαδικασία δεν είναι ΑΣΕΠ, είναι υπουργείου.
Η κατάταξη στην σχολή και η πρόσληψη θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα, βαριά μέχρι τον Μάρτιο.
Η κατάταξη στην σχολή και η πρόσληψη θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα, βαριά μέχρι τον Μάρτιο.
Παιδιά στην σειρά προτεραιότητας για το που θέλουμε να μας παρουν αν βάλουμε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πχ και δεν περασουμε θα μας πανε σε κάτι που δεν έχουμε δηλώσει η θα μας αποκλείσουν?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Εποχικος πυροσβεστης
Τέλεια διασώστη. Ένα πράγμα σαν τους ειδικούς φρουρούς να υποθέσω.Diasostis31 έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 8:02 pm Η διαδικασία δεν είναι ΑΣΕΠ, είναι υπουργείου.
Διάσωστη γνωρίζεις μήπως επειδή ασχολείσαι φυσικά, πόσα είναι τα ΙΕΚ της καινούριας φουρνιας που θα μπορούν να κάνουν την αίτηση?Diasostis31 έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 8:02 pm Η διαδικασία δεν είναι ΑΣΕΠ, είναι υπουργείου.
Θα σε αποκλείσουν απλά θα πρέπει να σκεφτείς καλά τις θέσεις που θα βάλεις γιατί μέσα η προκήρυξη λέει καθαρά ότι στον νομό που θα προσληφθείς δεν μπορείς να μετατεθείς σε άλλον παρά μόνο με απόσπαση 1 χρόνο και ανανέωση άλλο ένα οπότε αν περάσει κάπου εκτός του τόπου σου να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι θα μείνει εκεί.
Θα σε αποκλείσουν απλά θα πρέπει να σκεφτείς καλά τις θέσεις που θα βάλεις γιατί μέσα η προκήρυξη λέει καθαρά ότι στον νομό που θα προσληφθείς δεν μπορείς να μετατεθείς σε άλλον παρά μόνο με απόσπαση 1 χρόνο και ανανέωση άλλο ένα οπότε αν περάσει κάπου εκτός του τόπου σου να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι θα μείνει εκεί.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 8
Δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι πήραν πιστοποίηση φέτος.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 8:59 pmΔιάσωστη γνωρίζεις μήπως επειδή ασχολείσαι φυσικά, πόσα είναι τα ΙΕΚ της καινούριας φουρνιας που θα μπορούν να κάνουν την αίτηση;Diasostis31 έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 8:02 pm Η διαδικασία δεν είναι ΑΣΕΠ, είναι υπουργείου.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Ποσά άτομα λέτε να έχουν ΙΕΚ ; Γύρω στα 100 πιστεύω εγώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες