Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dimis2023

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από Dimis2023 »

Το ecdl χρειάζεται επικύρωση όταν μας το ζητήσουν η το καταθέτουμε έτσι;
C135731

Δημοσίευση από C135731 »

CorollaG6R έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 1:22 pm Καλησπέρα μάγκες, καλή επιτυχία σε όλους μας εύχομαι!
Επειδή είμαι λίγο άσχετος θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την προκήρυξη.
Εγώ έχω πτυχίο ΑΕΙ άρα δηλώνω ως ΠΕ, ο βαθμός υπολογίζεται *60 σωστά;
Έχω C2,ECDL δίπλωμα αυτοκινήτου μηχανής κτλπ...
Εγώ είχα τελειώσει ιδιωτικό ΙΕΚ σε 2 μήνες αν θυμάμαι καλά για σεκιούριτι μετά έδωσα εξετάσεις πήρα βεβαίωση ΚΕΜΕΑ κτλπ.
Από τότε δούλεψα 5 χρόνια σαν σεκιούριτι, αυτά θα τα δηλώσω σαν εμπειρία ή ούτε καν;
Επίσης όταν υπηρέτησα πυροβολικό σαν ΕΛΔΥΚ 3/1 (τότε το 2013 σειρά 324) με το απολυτήριο είχα πάρει ένα χαρτί μαζί που έλεγε οτι φύλαξα σε ευπαθής μονάδα και εγκαταστάσεις τις Χ μέρες. Αυτό επίσης μπορώ να το δηλώσω σαν εμπειρία ή ούτε αυτό προσμετράτε;
Στην περίπτωση που προσμετρούνται και τα 2 τι να δηλώσω;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, οποιαδήποτε πληροφορία από όλους θα εκτιμηθεί.
εσυ εισαι με τα 1000 μεσα απο τους πρωτους σιγουρα, ολα τα εχεις δεν σου λειπει τιποτα, καλα ειναι να τα δηλωσεις ολα, αλλα νομιζω το πτυχιο ιεκ μετραται στην Δ. Ε κατηγορια γιατι δεν ειναι 3ο βαθμια, η εμπειρια μετραει εφοσον ειναι security την βαζεις κανονικα και μετραει και του στρατου το 9μηνο κανονικοτατα ειδικα εσυ που εχεις και τετοια βεβαιωση την οποια μονο στην ΕΛΔΥΚ την χορηγουν.

και ναι ειναι χ60 ο βαθμος στα Τ. Ε και Π. Ε λογω του οτι εχεις αριστα το 10.

δευτερος τιτλος σπουδων μονο οτι ειναι σχετικο με τον πρωτο τιτλο μετραει σαν μορια.
Greece967

Δημοσίευση από Greece967 »

Μην με βρίσετε μια ερώτηση. Εγώ τελείωσα επαλ και πήρα ένα χαρτί τν ειδικότητα ως ηλεκτρολόγος με 17.5 και το απολυτηρίο λυκείου με 15. Το απολυτηρίο λυκείου μπορώ να το βάλω ως δεύτερο τίτλο σπουδών?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν γνωρίζω. Έχω κάνει την θητεία μου κανονικά στο στρατό (όχι στις ειδικές δυνάμεις) και η σωματική μου ικανότητα είναι Ι2. Υπάρχει κάποιο θέμα?
35MKGESSO

Δημοσίευση από 35MKGESSO »

Καλησπέρα παιδιά σχετικά με την αίτηση, τα δικαιολογητικά σε άλλες προκηρύξεις που γίνονταν ηλεκτρονικά τα μετατρεπαμε σε pdf, στην προκειμένη περίπτωση δεν είδα να ζητάει κάτι τέτοιο, γνωριζει κανεις αν πρέπει να τα προσκομίσουμε μετά το πέρας των αποτελεσμάτων η τα στέλνουμε κάπου ταυτόχρονα με την αίτηση ;
Επισκέπτης

C135731 έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 3:37 pm
CorollaG6R έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 1:22 pm Καλησπέρα μάγκες, καλή επιτυχία σε όλους μας εύχομαι!
Επειδή είμαι λίγο άσχετος θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την προκήρυξη.
Εγώ έχω πτυχίο ΑΕΙ άρα δηλώνω ως ΠΕ, ο βαθμός υπολογίζεται *60 σωστά;
Έχω C2,ECDL δίπλωμα αυτοκινήτου μηχανής κτλπ...
Εγώ είχα τελειώσει ιδιωτικό ΙΕΚ σε 2 μήνες αν θυμάμαι καλά για σεκιούριτι μετά έδωσα εξετάσεις πήρα βεβαίωση ΚΕΜΕΑ κτλπ.
Από τότε δούλεψα 5 χρόνια σαν σεκιούριτι, αυτά θα τα δηλώσω σαν εμπειρία ή ούτε καν;
Επίσης όταν υπηρέτησα πυροβολικό σαν ΕΛΔΥΚ 3/1 (τότε το 2013 σειρά 324) με το απολυτήριο είχα πάρει ένα χαρτί μαζί που έλεγε οτι φύλαξα σε ευπαθής μονάδα και εγκαταστάσεις τις Χ μέρες. Αυτό επίσης μπορώ να το δηλώσω σαν εμπειρία ή ούτε αυτό προσμετράτε;
Στην περίπτωση που προσμετρούνται και τα 2 τι να δηλώσω;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, οποιαδήποτε πληροφορία από όλους θα εκτιμηθεί.
εσυ εισαι με τα 1000 μεσα απο τους πρωτους σιγουρα, ολα τα εχεις δεν σου λειπει τιποτα, καλα ειναι να τα δηλωσεις ολα, αλλα νομιζω το πτυχιο ιεκ μετραται στην Δ. Ε κατηγορια γιατι δεν ειναι 3ο βαθμια, η εμπειρια μετραει εφοσον ειναι security την βαζεις κανονικα και μετραει και του στρατου το 9μηνο κανονικοτατα ειδικα εσυ που εχεις και τετοια βεβαιωση την οποια μονο στην ΕΛΔΥΚ την χορηγουν.

και ναι ειναι χ60 ο βαθμος στα Τ. Ε και Π. Ε λογω του οτι εχεις αριστα το 10.

δευτερος τιτλος σπουδων μονο οτι ειναι σχετικο με τον πρωτο τιτλο μετραει σαν μορια.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, θα δηλώσω σαν εμπειρία τα χρόνια που δούλεψα σαν σεκιούριτι και την βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας οπλίτη που έχω (αν και κάναμε κάτω 6,5 μήνες το χαρτί γράφει 75 ημέρες έστω +14 μόρια αν προσμετρηθούν). Από εκεί και πέρα θεού θέλοντος, κρατάμε μικρό καλάθι και προχωράμε... Καλή συνέχεια να έχεις φιλαράκι!
Fedra

Δημοσίευση από Fedra »

Greece967 έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 4:16 pm Μην με βρίσετε μια ερώτηση. Εγώ τελείωσα επαλ και πήρα ένα χαρτί τν ειδικότητα ως ηλεκτρολόγος με 17.5 και το απολυτηρίο λυκείου με 15. Το απολυτηρίο λυκείου μπορώ να το βάλω ως δεύτερο τίτλο σπουδών;
Όχι ο δεύτερος τίτλος θα πρέπει να έχει συνάφεια με τον κύριο αλλιώς δεν μετράει το Γενικό λύκειο εσύ θα κάνεις με το χαρτί που έχεις μεγαλύτερο βαθμός και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να μπεις.
Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εμπειρία. Μέσα στον Εφκα δεν εμφανιζεται ο τελευταιος μήνας. Να βάλω τον τελευταίο μήνα ή θα έχω θέμα που δεν φαίνεται ακόμα; Σας ευχαριστώ όλους και καλή επιτυχία!
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Venom94 »

Σε ποιο σημείο μαθαίνουμε την τοποθέτηση μας σε μέρος; Μετα τους οριστικούς και πριν τη σχολή ή νωρίτερα ; Γνωρίζει κάποιος;
giorgos78

Δημοσίευση από giorgos78 »

Καλησπερα εχω πανω απο 100 μηνες προυπηρεσια τους δηλωνω ολους στο κουτακι η γραφω μονο 84 που ειναι το ανωτερο επισης αν δηλωσω θεσης με κωδικο 07 και περασω εκει πρεπει να μεινω για μια δεκαετια?
Coco2k
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Coco2k »

Καλησπέρα έχω το πτυχίο του ΙΕΚ (12) για το στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών έχω proficiency στα αγγλικά έχω ecdl ήμουν δεα, αμάξι και έχω και 18 μήνες προϋπηρεσία σαν security, ΓΕΛ 14, τουλάχιστον μέσα στους μεσαίους πιστεύετε οτι κινούμαι; Τελικά δεν έχω καταλάβει οι θέσεις θα συμπληρωθούν πρώτα με άτομα που έχουν το ΙΕΚ και μετά με απολυτήριο ή όχι?
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Venom94 έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 5:48 pm Σε ποιο σημείο μαθαίνουμε την τοποθέτηση μας σε μέρος; Μετα τους οριστικούς και πριν τη σχολή ή νωρίτερα ; Γνωρίζει κάποιος;
Στην προκήρυξη αναφέρει τα βήματα της προκήρυξης, από τον πίνακα. Μέχρι της ενστάσεις και τέλος με τον διορισμό.
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Coco2k έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 6:03 pm Καλησπέρα έχω το πτυχίο του ΙΕΚ (12) για το στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών έχω proficiency στα αγγλικά έχω ecdl ήμουν δεα, αμάξι και έχω και 18 μήνες προϋπηρεσία σαν security, ΓΕΛ 14, τουλάχιστον μέσα στους μεσαίους πιστεύετε οτι κινούμαι; Τελικά δεν έχω καταλάβει οι θέσεις θα συμπληρωθούν πρώτα με άτομα που έχουν το ΙΕΚ και μετά με απολυτήριο ή όχι;
Το έχουμε πει το ΙΕΚ είναι κύριο προσόν και τα απολυτήρια λυκείου επικουρία, οι θέσεις θα καλυφθούν με ΙΕΚ και όσες δεν καλυφθούν θα πάνε στα λύκεια.

Διαβάστε μισή ώρα την προκήρυξη.
Επισκέπτης

Edwwww έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 6:11 pm
Coco2k έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 6:03 pm Καλησπέρα έχω το πτυχίο του ΙΕΚ (12) για το στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών έχω proficiency στα αγγλικά έχω ecdl ήμουν δεα, αμάξι και έχω και 18 μήνες προϋπηρεσία σαν security, ΓΕΛ 14, τουλάχιστον μέσα στους μεσαίους πιστεύετε οτι κινούμαι; Τελικά δεν έχω καταλάβει οι θέσεις θα συμπληρωθούν πρώτα με άτομα που έχουν το ΙΕΚ και μετά με απολυτήριο ή όχι;
Το έχουμε πει το ΙΕΚ είναι κύριο προσόν και τα απολυτήρια λυκείου επικουρία, οι θέσεις θα καλυφθούν με ΙΕΚ και όσες δεν καλυφθούν θα πάνε στα λύκεια.

Γνωρίζει κανένας, Ι2 στο στρατό λόγω μυωπίας, υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 6:25 pm
Edwwww έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 6:11 pm

Γνωρίζει κανένας, Ι2 στο στρατό λόγω μυωπίας, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Δεν νομίζω φίλε μου. Δεν αναφέρει κάτι στην προκήρυξη για το Ι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες