Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kwnstantina

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από Kwnstantina »

Καλημέρα παιδιά. Οι ειδικές κατηγορίες προηγούνται από όλους τους υπόλοιπους; Και σε οποιαδήποτε περιοχή; Ασχέτως μορίων η εντοπιότητας;
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Kwnstantina έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 11:45 am Καλημέρα παιδιά. Οι ειδικές κατηγορίες προηγούνται από όλους τους υπόλοιπους; Και σε οποιαδήποτε περιοχή; Ασχέτως μορίων η εντοπιότητας;
Όχι φίλε ανταγωνίζεστε μεταξύ σας η εντοπιότητα δν την περνάει κανένας
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Γιατί στους ΔΕ να υπάρχουν θέσεις με και χωρις εμπειρία και στους ΠΕ μόνο με εμπειρία;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τον βαθμό απολυτηρίου λυκείου σε τι μορφή τον βάζουμε; Εχω διαβάσει 2 φορές την προκήρυξη αλλα μαλλον μου ξεφευγει... Εγω πχ εχω 15.6 δεκατα. Αυτο πως το περνάω στα 3 κουτάκια που εχω?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 11, 2023 1:14 pm Τον βαθμό απολυτηρίου λυκείου σε τι μορφή τον βάζουμε; Εχω διαβάσει 2 φορές την προκήρυξη αλλα μαλλον μου ξεφευγει... Εγω πχ εχω 15.6 δεκατα. Αυτο πως το περνάω στα 3 κουτάκια που εχω;
15 6/10
Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εμπειρία Μέσα στον Εφκα δεν εμφανιζεται ο τελευταιος μήνας. Να βάλω τον τελευταίο μήνα ή θα έχω θέμα που δεν φαίνεται ακόμα; Σας ευχαριστώ όλους και καλή επιτυχία!
CorollaG6R
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από CorollaG6R »

Καλησπέρα μάγκες, καλή επιτυχία σε όλους μας εύχομαι!
Επειδή είμαι λίγο άσχετος θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την προκήρυξη.
Εγώ έχω πτυχίο ΑΕΙ άρα δηλώνω ως ΠΕ, ο βαθμός υπολογίζεται *60 σωστά;
Έχω C2,ECDL δίπλωμα αυτοκινήτου μηχανής κτλπ...
Εγώ είχα τελειώσει ιδιωτικό ΙΕΚ σε 2 μήνες αν θυμάμαι καλά για σεκιούριτι μετά έδωσα εξετάσεις πήρα βεβαίωση ΚΕΜΕΑ κτλπ.
Από τότε δούλεψα 5 χρόνια σαν σεκιούριτι, αυτά θα τα δηλώσω σαν εμπειρία ή ούτε καν;
Επίσης όταν υπηρέτησα πυροβολικό σαν ΕΛΔΥΚ 3/1 (τότε το 2013 σειρά 324) με το απολυτήριο είχα πάρει ένα χαρτί μαζί που έλεγε οτι φύλαξα σε ευπαθής μονάδα και εγκαταστάσεις τις Χ μέρες. Αυτό επίσης μπορώ να το δηλώσω σαν εμπειρία ή ούτε αυτό προσμετράτε;
Στην περίπτωση που προσμετρούνται και τα 2 τι να δηλώσω;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, οποιαδήποτε πληροφορία από όλους θα εκτιμηθεί.
Kwnstantina

Επειδή δεν υπάρχουν συγκεκριμένες θεσεις για τις ειδικές κατηγορίες σε αυτή τη προκήρυξη, κάνουν όπου θέλουν και με όποια σειρά θέλουν, προηγούνται από αυτούς της γενικής σειράς;
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Venom94 »

NΑ κάνω μια ερώτηση όποιος γνωρίζει. Στη δεύτερη φάση των δικαιολογητικών που στέλνουμε, καλούνται να τα στείλουν μόνο όσοι συμπληρώσουν τις προκηρυσσομενες θέσεις, δηλαδή 500 άτομα; Ή καλούν παραπάνω αριθμό όπως γίνεται στις πκε για να είναι καλυμμένοι;
Alemao8

Δημοσίευση από Alemao8 »

Εδω οι τριτεκνοι πολύτεκνος ειδικά στις κατηγορια ΠΕ σου τρώνε τις θέσεις απλα με τα απαραίτητα προσόντα. Αξιοκρατία σου λέει μετά...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Λογικά τους διπλάσιους και στα δικαιολογητικά. Δεν ξέρω κιολας υποθέτω
Maggie

Δημοσίευση από Maggie »

Γειά σας παιδιά, εγώ έδωσα αυτές τις μερες μέσω του golearn για την πιστοποίηση Αγγλικών, όμως για λίγο δεν κατάφερα να πάρω το Β2. Επομένως τώρα δεν μπορώ να κάνω αίτηση, εφόσον είναι προαπαιτουμενο να έχεις τουλάχιστον lower σωστα;
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από mrhabuya »

Ποτε δεν καταλαβα αυτο με τους τριτεκνους και τους πολυτεκνους. Οτι τι; Εχουν περισσοτερο αναγκη την θεση στο δημοσιο; Ξερω πολυτεκνους που εχουν φουλ οικονομικη ανεση και οικογενειες με ενα παιδι που δν τα βγαζουν καθολου περα Γτ ο ενας να παρει παραπανω μορια ή να μπει σε ειδικη κατηγορια και ο αλλος να φαει το ριπαπα
Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εμπειρία. Μέσα στον Εφκα δεν εμφανιζεται ο τελευταιος μήνας. Να βάλω τον τελευταίο μήνα ή θα έχω θέμα που δεν φαίνεται ακόμα; Σας ευχαριστώ όλους και καλή επιτυχία!
Kwnstantina

Ναι είναι προαπαιτούμενα τα αγγλικά, υπολογιστές, δίπλωμα οδήγησης αλλιώς δεν μπορείτε να συμμετέχετε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες