Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Sakis22

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από Sakis22 »

dimikaro1 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 10:47 pm Το να έχει ενα καλό βαθμό μια θητεία στις ειδικές κανα προφισενσι και κάνα δυο χρόνια εμπειρίας το θεωρείς τρελό; Μάλλον εσύ είσαι ο άσχετος
Ρε είσαι καλά;
Ο βαθμός του απολυτήριο ή της πιστοποίησης ιεκ, πάει επί 30.
Κάνε υπολογισμό 20 απολυτήριο και φουλ ένσημα εμπειρίας συν προφισενσι και ειδικές δυνάμεις, δε φτάνεις 1300 και 1600 που λες.
Είστε για κλάματα πραγματικά και μαρεσει που δίνεις και συμβουλές στους άλλους.
Για να φτάσεις 1300 μόρια πρέπει να τα έχεις όλα φουλ και 20 απολυτήριο και πάλι δε φτάνεις.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Επι 60 δεν είναι το απολυτήριο;
Sakis222

Δημοσίευση από Sakis222 »

Α ρε θέλετε και Δικαστική Αστυνομία...
dimikaro1

Άκου μαγκα αντί να κάνεις τον έξυπνο εξήγησε στα παιδιά τους υποψήφιους αφού τα ξέρεις καλύτερα και όχι να πιάνεσαι απο σχόλια άλλων να βγάλεις μιζέρια. Χαλάρωσε ήδη αστυνομικέ
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

dimikaro1 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 10:52 pm Επι 60 δεν είναι το απολυτήριο;
Επι 60 είναι το πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, το απολυτήριο είναι επι 30. Μην μπερδεύετε τον κόσμο.
Sakis222

dimikaro1 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 10:56 pm Άκου μαγκα αντί να κάνεις τον έξυπνο εξήγησε στα παιδιά τους υποψήφιους αφού τα ξέρεις καλύτερα και όχι να πιάνεσαι απο σχόλια άλλων να βγάλεις μιζέρια. Χαλάρωσε ήδη αστυνομικέ
Τόση ώρα δίνεις συμβουλές και δε ξέρεις το πιο απλό και βασικό πράγμα.
dimikaro1

Οκ ζητάω συγγνώμη γιαυτό μπορούν να γίνουν οι υπολογισμοί όπως λέγαμε απλά με απολυτήριο επι του 30 αυτό είναι όλο
dimikaro1

Εντάξει φιλαράκο ξέρω τα πιο σύνθετα γιαυτό. Νομίζω κατάλαβαν αυτοί που ρωτούσαν
Sakis222

dimikaro1 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 11:02 pm Εντάξει φιλαράκο ξέρω τα πιο σύνθετα γιαυτό. Νομίζω κατάλαβαν αυτοί που ρωτούσαν

Ούτε τα σύνθετα ξέρεις.
Είναι λάθος αυτό που λες για το στρατό και την εμπειρία.
Δεν ειναι προκήρυξη εποπ για να παίρνει ο κάθε μήνας θητείας μόρια ως προϋπηρεσία.
Θέλει εκείνη τη βεβαίωση για φυλακή εγκαταστάσεων και ευπαθών στόχων για όσους ξέρουν. Μόρια παίρνουν οι ΔΕΑ, ειδικές δυνάμεις, οβα, εποπ και προεδρική.
Η 9μηνη θητεία δε δίνει μόρια για κάθε μήνα που έκανες.
Θέλει εμπειρία σε συναφές αντικειμενο με ένσημα ιδιωτικού ή δημοσίου.
dimikaro1

Άμα είσαι δόκιμος μη πάρεις τα μόρια της εμπειρίας πάρε μόνο τα 100 εσύ δε πειράζει. Παρακάτω
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από niasimas »

Sakis222 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 11:05 pm
dimikaro1 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 11:02 pm Εντάξει φιλαράκο ξέρω τα πιο σύνθετα γιαυτό. Νομίζω κατάλαβαν αυτοί που ρωτούσαν

Ούτε τα σύνθετα ξέρεις.
Είναι λάθος αυτό που λες για το στρατό και την εμπειρία.
Δεν ειναι προκήρυξη εποπ για να παίρνει ο κάθε μήνας θητείας μόρια ως προϋπηρεσία.
Θέλει εκείνη τη βεβαίωση για φυλακή εγκαταστάσεων και ευπαθών στόχων για όσους ξέρουν. Μόρια παίρνουν οι ΔΕΑ, ειδικές δυνάμεις, οβα, εποπ και προεδρική.
Η 9μηνη θητεία δε δίνει μόρια για κάθε μήνα που έκανες.
Θέλει εμπειρία σε συναφές αντικειμενο με ένσημα ιδιωτικού ή δημοσίου.
Νομίζω, ότι ο φίλος έχει δίκιο. Στους ΕΠΟΠ, μετράει η θητεία, ανάλογα της ειδικότητας σου. Εδώ μετράει η απασχόληση συναφής με το αντικείμενο, όσο είσαι σε θητεία. Θέλει ξεχωριστό χαρτί από στρατό, που να το αναγράφει. Αν κάποιος έχει κάνει θητεία σαν μάγειρας, δεν νομίζω να γίνει δεκτή η προυπηρεσία. Καλό θα ήταν να κάνετε ένα τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ, για σιγουριά.
Alemao97

Δημοσίευση από Alemao97 »

Δοκιμος ειδικων δυνάμεων εδώ. Σε εμένα στο χαρτί που λου έδωσαν δεν γράφει κάτι στο πεδίο της προϋπηρεσίας ουτε στο πεδίο της ανάθεσης. Μόνο το τάγμα μου και ότι απολύθηκα ως τυφεκιοφορος. Οπότε μαγκες δεν παιρνω μορια προϋπηρεσία πλην όμως τα 100 μορια του ΔΕΑ και ίσως 75 αν προσμετρησουν και τις ειδικές. Σωστά ετσι;
xcristos

Δημοσίευση από xcristos »

Παιδια μια ερωτηση αυτοί που ειμαστε σε ειδικες κατοιγοριες π. Χ πολυτεκνοι.
θα αξιολογηθουμε βαση μοριων ΜΟΝΟ με πολυτεκνους... Αν δεν περασουμε σε μορια βαση της πολυτεκνιας μας θα
αξιολογηθουμε χωρις αυτην την ιδιοτητα οπως οι περισσοτεροι (που μπορει να εχουν λιγοτερα μορια).;
KwstisMp

Δημοσίευση από KwstisMp »

Μπορώ να βάλω την εμπειρία μου κανονικά και να κάνω αίτηση και σε θέσεις χωρίς εμπειρία;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες