Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία
Πιάνεται κανονικοτατα το ίδιο έχω κι γω! Ως οβα
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Μια ερώτηση χρειάζεται να έχουμε ολοκληρώσει την στρατιωτική θητεία γιατί δεν διάβασα κάτι τέτοιο
Και δεύτερον αν θέλετε ας πούμε ο καθένας τα μόρια του να ξέρουμε που κυμαίνονται γενικά
Και δεύτερον αν θέλετε ας πούμε ο καθένας τα μόρια του να ξέρουμε που κυμαίνονται γενικά
Καλησπερα.
Μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα better safe than sorry.
Στους τιτλους σπουδων, εκτος απο τους 103/104 κλαδους, εκει που λεει δευτερο τιτλο σπουδων βαζουμε το λυκειο εφοσον δεν εχουμε δευτερο η κενο;
Λογικα κενο αλλα θελω να ειμαι 100% σιγουρος.
Μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα better safe than sorry.
Στους τιτλους σπουδων, εκτος απο τους 103/104 κλαδους, εκει που λεει δευτερο τιτλο σπουδων βαζουμε το λυκειο εφοσον δεν εχουμε δευτερο η κενο;
Λογικα κενο αλλα θελω να ειμαι 100% σιγουρος.
Προφανως και πρεπει να εχεις τελειωσει το στρατο, το λεει μεσα!Theodoros2003 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 4:55 pm Μια ερώτηση χρειάζεται να έχουμε ολοκληρώσει την στρατιωτική θητεία γιατί δεν διάβασα κάτι τέτοιο
Ειναι δυνατον ενοπλο Σωμα να μη θελει εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις; !
Ρε παίδες εμείς που έχουμε τελειώσει ως δόκιμοι πεζικού πατάμε έφεδροι στην επιλογή σωστά ; Ναι αλλά όταν λέει σκέτο έφεδροι Δν εννοει τους απλούς ΣΤΡ ;
Καλησπερα σας,
διαβασα ολα τα σχολια αλλα δεν καταλαβα 100%
εχω απολυτηριο και πτυχιο ΕΠΑΛ
μπορω να δηλωνω ενα απο τα δυο ή πρεπει και τα δυο αναγκαστικα;
Π. Χ εγω εχω καλυτερο βαθμο στο Πτυχιο ΕΠΑΛ παρα στο απολυτηριο ΕΠΑΛ
διαβασα ολα τα σχολια αλλα δεν καταλαβα 100%
εχω απολυτηριο και πτυχιο ΕΠΑΛ
μπορω να δηλωνω ενα απο τα δυο ή πρεπει και τα δυο αναγκαστικα;
Π. Χ εγω εχω καλυτερο βαθμο στο Πτυχιο ΕΠΑΛ παρα στο απολυτηριο ΕΠΑΛ
Άρε μάγκες τις προάλλες άκουσα ότι δεν θα περνούν άλλο ειδικούς φρουρούς λέτε να ισχύσει ή τα λένε μόνο για να τα πουν.
δηλωνεις ενα απο τα δυο οποιο θελεις. Εγω πχ δηλωσα το πτυχιο που ειναι με μεγαλυτερο βαθμο. Το ιδιο εκανα και στην αιτηση για την 9κ, το ιδιο και για μια αλλη προκηρυξη
Αν είσαι απλά με το απολυτήριο γενικου λυκειου επιλέγεις τον κωδικό 104?mrhabuya έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 8:32 pmδηλωνεις ενα απο τα δυο οποιο θελεις. Εγω πχ δηλωσα το πτυχιο που ειναι με μεγαλυτερο βαθμο. Το ιδιο εκανα και στην αιτηση για την 9κ, το ιδιο και για μια αλλη προκηρυξη
Να ρωτήσω κάτι, γνωρίζουμε όσους είναι να στείλουν τα δικαιολογητικά πότε ακριβώς θα το ξέρουμε ; Δηλαδή θα πρέπει πρώτα να τελειώσουν οι αιτήσεις και μετά από κάποιες βδομαδες ;
Σας ευχαριστώ
Σας ευχαριστώ
ΝαιΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 9:04 pmΑν είσαι απλά με το απολυτήριο γενικου λυκειου επιλέγεις τον κωδικό 104;mrhabuya έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 8:32 pmδηλωνεις ενα απο τα δυο οποιο θελεις. Εγω πχ δηλωσα το πτυχιο που ειναι με μεγαλυτερο βαθμο. Το ιδιο εκανα και στην αιτηση για την 9κ, το ιδιο και για μια αλλη προκηρυξη
Sos παιδιά μια βοηθεια
Όταν λέει χρόνο εμπειρίας κατά την στρατιωτική θητεία τι εννοεί; Ευχαριστω και καλή επιτυχία
Όταν λέει χρόνο εμπειρίας κατά την στρατιωτική θητεία τι εννοεί; Ευχαριστω και καλή επιτυχία
Καλή τύχη επιτέλους μπήκε σε δρόμο. Ναι κάποιες εβδομάδες λογικά λίγες γιατί θέλουν να το τρέξουν το πράγμα. Προσωπικά υπολογίζω περίπου 2 εβδομάδες για να στείλουμε φακέλους. Στη τελευταία ερώτηση στρατιωτική εμπειρία είναι όλοι οι μήνες που έχεις υπηρετήσει 7 μόρια ανά μήνα δηλαδή. Με το καλό σε όσους το γουστάρουν
Ως χρόνος εμπειρίας αναγνωρίζεται και η απασχόληση που προκύπτει κατά τη διάρκεια
της στρατιωτικής θητείας.
Η βεβαίωση των αρμοδίων αρχών πρέπει να αναφέρει το είδος και τη χρονική διάρκεια
της απασχόλησης. Στην περίπτωση αυτή η σχετική ειδικότητα πρέπει να έχει αποκτηθεί
πριν από την κατάταξη του υποψηφίου.
Στην περίπτωση που η ειδικότητα αποκτάται κατά τη διάρκεια της θητείας, η σχετική
εμπειρία αναγνωρίζεται από την απόκτησή της και μετά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες