Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Katt

Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)

Δημοσίευση από Katt »

Καλημέρα σε όλους, έχω κινηθεί δικαστικά και η δικάσιμος έχει οριστεί την 12/10 αν και θεωρώ ότι θα πάρει ξανά αναβολή όπως είχε γίνει και το καλοκαίρι λόγω εκλογών.
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / Επιλαχόντες Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων Πυροσβεστικής (2021)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μια χαρα εισαι θα μπεις με τους υπολοιπου
ειδικοτητα;
Επισκέπτης

Katt έγραψε: Δευ Οκτ 09, 2023 8:43 am Καλημέρα σε όλους, έχω κινηθεί δικαστικά και η δικάσιμος έχει οριστεί την 12/10 αν και θεωρώ ότι θα πάρει ξανά αναβολή όπως είχε γίνει και το καλοκαίρι λόγω εκλογών.
Μπράβο, καλά έκανες. Εύχομαι να έχεις θετικά αποτελέσματα, όποτε κι αν βγει απόφαση. Κανένας με απόφαση είναι εδώ;
Katt

Δημοσίευση από Katt »

Παιδιά πριν λιγο είδα οτι βγήκε η αναβολή. Πάμε για 08/02/2024. Απ' όσο γνωρίζω δεν έχει βγει καμια απόφαση, εφόσον πρόκειται για παρόμοιο ζήτημα ίσως εξεταστούν όλες μαζί. Αυτά
Epilaxonek

Δημοσίευση από Epilaxonek »

Ίσως είναι άκυρο αυτό που ρωτάω, αλλά τα άτομα που δεν έχουν κάνει κάτι δικαστικά έχουμε καμιά ελπίδα; Εξάλλου πρέπει να γίνει 2η σειρά για τους επαναφοιτούντες.
Asdff

Δημοσίευση από Asdff »

Katt έγραψε: Δευ Οκτ 09, 2023 3:43 pm Παιδιά πριν λιγο είδα οτι βγήκε η αναβολή. Πάμε για 08/02/2024. Απ' όσο γνωρίζω δεν έχει βγει καμια απόφαση, εφόσον πρόκειται για παρόμοιο ζήτημα ίσως εξεταστούν όλες μαζί. Αυτά
Μπορεις μήπως να μας πεις με ποια πρόφαση πηγές δικαστικά το ζήτημα και ουσιαστικά τι διεκδικείς;
Katt

Δημοσίευση από Katt »

Πατήσαμε στην συνέντευξη, καθώς δεν υπήρχε κάποια ερώτηση σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο του κάθε υποψηφίου ώστε να αναδειχτούν οι πιο ικανοί για κάθε θέση και στο γεγονος ότι δεν κατέγραφαν στα πρακτικά την μοριοδότηση από τα προσόντα που ήδη κατείχε έκαστος. Επίσης, στην προκήρυξη ανέφερε ότι το χρονικό περιθώριο της συνέντευξης είναι 15 λεπτά πράγμα το οποίο δεν αναγραφόταν στο πρακτικό κάθε υποψηφίου, επομένως δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε ίση μεταχείριση.
Επισκέπτης

Γνωρίζουμε ότι δεν υπήρξε ίση μεταχείριση. Όταν βγήκε το ΦΕΚ όλα αποκαλύφθηκαν.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 9:41 am Γνωρίζουμε ότι δεν υπήρξε ίση μεταχείριση. Όταν βγήκε το ΦΕΚ όλα αποκαλύφθηκαν.
Μπορεί να γίνει κάτι από δω και πέρα; Δεν νομιζω. Και αυτή είναι η ουσία.
Επισκέπτης

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα πάρουν άτομα που πηγαν δικαστικά και καλα έκαναν αλλα μπορεί να είναι πιο κατω βαθμολογικά από υπόλοιπα. Κάποιος που είναι αρκετά κατω βαθμολογικά να περάσει έναν άλλο. Αυτός δεν θα έχει αδικηθεί ;
Katt

Δημοσίευση από Katt »

Τα δικαστήρια δεν θα εξετάσουν σε ποια θέση βρίσκεσαι, δυστυχώς. Γι' αυτό και οι περισσότεροι προσφεύγουν. Εγώ προσωπικά βρίσκομαι στην πρώτη εικοσάδα αλλά με συμβούλεψαν να προσφύγω γιατί έχω πιθανότητες
Επισκέπτης

Φίλε μου, το ίδιο έγινε με τους ασεπίτες του 2008. Αυτοί που πήγαν δικαστικά δικαιώθηκαν και μπήκαν από την πόρτα. Αυτοί που προηγούνταν βαθμολογικά και το αμέλησαν, παραμένουν με τα πανό και τις ντουντούκες έξω από τα υπουργεία.
Επισκέπτης

Με απλά λόγια εμάς που βρισκόμαστε στη δεκάδα των πινάκων δε μας εξυπηρετεί σε κάτι μια ατομική απόφαση. Κι ας γράψαμε καλύτερα στη γραπτή εξέταση κι ας είμαστε σε καλύτερη θέση στον πίνακα. Κάπως άδικο για εμάς.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 21 επισκέπτες