Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dimikaro1

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Ότι λέει η προκήρυξη αν έχεις τέτοια εμπειρία κρίμα είναι να τη χάσεις για ένα απλά καλύτερο απολυτήριο
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Νομίζω με συμφέρει να δηλώσω το απολυτήριο και να χάσω την εμπειρία. Γιατι το 2ο πτυχίο ειναι 18 ενώ το 1ο 11. Τέλος πάντων. Θα την βάλω μέσα την εμπειρία και θα δείξει αν μετρηθεί ... Εκτός δεν με πετάει απλά δεν θα την μετρήσει!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν έχει καμία σχέση η πυροσβεστική παιδιά. Δεν μετράει στην συγκεκριμένη προκήρυξη πάρτε τηλ ΑΣΕΠ αν δε πιστεύετε. Και ένας φίλος μου είναι εποχικός κ δε μπορεί να τα κάνει του ειπαν
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Pyr »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 07, 2023 5:22 pm Δεν έχει καμία σχέση η πυροσβεστική παιδιά. Δεν μετράει στην συγκεκριμένη προκήρυξη πάρτε τηλ ΑΣΕΠ αν δε πιστεύετε. Και ένας φίλος μου είναι εποχικός κ δε μπορεί να τα κάνει του ειπαν
πήρες εσυ στο ΑΣΕΠ και σου ειπανε στο τηλέφωνο τι θα αποφασίσει η επιτροπή οταν δεί τις αιτήσεις όσο αναφορά την πυροσβεστική;

ενώ ξεκάθαρα μέσα αναφέρει οτι οσο αναφορά τις συνάφειες ειναι στο χέρι κ μονο στο χέρι της 7μελούς επιτροπής...

εδώ δεν γνωρίζεις αν μετράει η προυπηρεσία πριν ή μετα την κτίση του βασικού τίτλου, δε ρωτάς καλύτερα στο τηλ τον ασεπ για αυτό το βασικό κ να αφήσεις τις συνάφειες;

Για δώσε μας το τηλέφωνο που πήρες κ πές μας κ το ονομα του υπαλλήλου που μοιράζει τέτοιες πληροφορίες περι συνάφειας θα ήταν ενδιαφέρον ανώνυμε επισκέπτη...
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Δεν Γίνεται να δώσει εμπειρία σε σώματα ασφαλείας και να μην δώσει στην πυροσβεστική. Αν δεν δώσει πυροσβεστική δεν θα δώσει ούτε σε αστυνομία προϋπηρεσία ούτε προϋπηρεσία από στρατιωτικούς.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Μετά από τα τελευταία νέα που είδαμε στο φόρουμ πυροσβεστική. Όλοι οι εποχικοί άνω των 31 θα πλακώσουμε εδώ δικαστική χαχαχα εποχικοί δικαστική θα την λέμε χαχχαχαχ
Επισκέπτης

Εγώ δεν έχω το τηλ ο φίλος μου που είναι εποχικός πήρε και του ειπαν ότι δεν γίνεται. Εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον δεν είμαι εποχικός ή οτιδήποτε τέτοιο. Ένας απλός υποψήφιος θα είμαι και εγώ που θα κάνει την προσπάθεια του. Οποιος καταφέρει και περάσει μπράβο του. Τι παρεξήγηση ζητάς «φάε με πυρρο φάε με; » (pyr) Κάνε τα χαρτιά σου με ο, τι εμπειρία έχεις και αν μετρήσει μέτρησε. Καλή επιτυχία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Pyr »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 07, 2023 8:47 pm Εγώ δεν έχω το τηλ ο φίλος μου που είναι εποχικός πήρε και του ειπαν ότι δεν γίνεται. Εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον δεν είμαι εποχικός ή οτιδήποτε τέτοιο. Ένας απλός υποψήφιος θα είμαι και εγώ που θα κάνει την προσπάθεια του. Οποιος καταφέρει και περάσει μπράβο του. Τι παρεξήγηση ζητάς «φάε με πυρρο φάε με; » (pyr) Κάνε τα χαρτιά σου με ο, τι εμπειρία έχεις και αν μετρήσει μέτρησε. Καλή επιτυχία
δε ζητάω καμία παρεξήγηση φίλτατε, απλά έγραψες ενα πόστ με το τι σου ειπε ενας αλλος οτι του ειπε ο ασεπ που ο ασεπ δεν μυρίζει ποτέ τα νύχια του για το τι θα αποφασίσει μια επιτροπή στο μέλλον... Πάντα μιλάει ξύλινα με νόμους κ κανονισμούς. Αυτά απο εμένα.
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στο κύριο πίνακα εκτός το στέλεχος υπηρεσιών τα άλλα τα πτυχία που έχει ο πίνακας ποια είναι αυτά; Γιατί νόμιζα οτι είναι μόνο αυτό το ΙΕΚ και μετά τα απολυτήρια.
Επισκέπτης

Όταν κάνουμε την αίτηση μέσω ΑΣΕΠ θα σκαναρουμε τα πτυχία μας; Η τα στέλνουμε ταχυδρομικώς όλα μαζί μετά αν μας καλέσουν?
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 07, 2023 10:15 pm Όταν κάνουμε την αίτηση μέσω ΑΣΕΠ θα σκαναρουμε τα πτυχία μας; Η τα στέλνουμε ταχυδρομικώς όλα μαζί μετά αν μας καλέσουν;
Ταχυδρομικά, αν καλεστεί.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Αποσο γνωρίζω προσωπικά θα μετρήσει μόνο ιδιωτικής ασφαλείας και σεκιουριτι γενικά σε εταιρείες και έπειτα θητεία ΔΕΑ στο στρατό και τίποτα άλλο. Οι εποχικοι δεν έχουν καμία σχέση με συνάφεια αντικειμενικά μη λέμε ότι του φανεί. Αστυνομικοί ιδιωτικοί πρώην εποπ ΔΕΑ και σεκιουριτι θα πάρουν εμπειρία. Σε τι να πάρουν εμπειρία οι εποχικοι ρε σεις πραγματικά δηλαδή είναι εντελώς ξένο όλο αυτό και εγώ θέλω να μοριοδοτηθει η γραμματεία. Είναι δυνατόν;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από niasimas »

Και η επίδοση εγγράφων, που είναι μία από τις αρμοδιότητες του αστυνομικού προσωπικού, γραμματειακή θεωρείται. Με αυτή την λογική, θα μπορούσε να μοριοδοτηθεί και η γραμματεία. Δεν το βλέπω, όμως να γίνεται.
Marios2222

Δημοσίευση από Marios2222 »

Στην 9κ για τις φυλακές, μέτρησε κανονικά η προϋπηρεσία σε εποχικούς πυροσβέστες και γενικά από Σώματα ασφαλείας.
Ήμουν στη σχολή Υεφκκ με παιδί που ήταν 3 χρόνια εποχικος. Του μέτρησαν την προϋπηρεσία.
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Marios2222 έγραψε: Κυρ Οκτ 08, 2023 9:20 am Στην 9κ για τις φυλακές, μέτρησε κανονικά η προϋπηρεσία σε εποχικούς πυροσβέστες και γενικά από Σώματα ασφαλείας.
Ήμουν στη σχολή Υεφκκ με παιδί που ήταν 3 χρόνια εποχικος. Του μέτρησαν την προϋπηρεσία.
Καλημέρα φίλε συγνώμη για την άκυρη ερώτηση στο συγκεκριμένο θέμα γνωρίζεις πόσοι εξωτερικοί δεν εμφανίστηκαν στην σχολή;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες