Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από vaglok »

niasimas έγραψε: Παρ Οκτ 06, 2023 11:25 pm Επί 60 είναι ο βαθμός πτυχίου και το απολυτήριο. Δεν βρήκα κάπου να γράφει επί 30. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. Είναι όμως σε 10βαθμη κλίμακα. Εκεί μπερδεύονται οι περισσότεροι.
Ναι γιαυτό και πάει επί 30. Ρώτησα και τον diaswsti και είπε επί 30
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από vaglok »

Αναγομενος στην 10βαθμη κλίμακα υπολογίζεται με 2 δεκαδικά ψηφία.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από niasimas »

vaglok έγραψε: Παρ Οκτ 06, 2023 11:53 pm
niasimas έγραψε: Παρ Οκτ 06, 2023 11:25 pm Επί 60 είναι ο βαθμός πτυχίου και το απολυτήριο. Δεν βρήκα κάπου να γράφει επί 30. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. Είναι όμως σε 10βαθμη κλίμακα. Εκεί μπερδεύονται οι περισσότεροι.
Ναι γιαυτό και πάει επί 30. Ρώτησα και τον diaswsti και είπε επί 30
Ναι, το ίδιο βγαίνει.
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από mrhabuya »

Σχετικα με τα τατου που ειπε ενα παιδι, στην προκηρυξη για τους ΕΦ θυμαμαι περασανε ατομα με τατου στο λαιμο, μανικια κτλ ενω το φεκ ελεγε πως απαγορευοταν. Δεν ξερω τι και πως και αν θα γινει κατι αναλογο και τωρα
Yank1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Εποχικος πυροσβεστης

Δημοσίευση από Yank1 »

Όσο αφορά τα τατουάζ θα σας πω την δικιά μου εμπειρία με τ τατουάζ όταν έδωσα για εφ μια κοπέλα είχε ένα τσακ κάτω από το μπράτσο τις μια ημερομηνία. Και τις είπε ο αστυνομικός δυστυχώς δεν περνάς. Πιστεύω είναι ξεκάθαρα που θα πέσεις
Manos972

Δημοσίευση από Manos972 »

Συζητάμε για κάτι που το λέει ξεκάθαρα το φεκ. Απαγορεύεται τατουάζ πόσο πιο απλά να το πει. Από την στιγμή που το λέει η παράγραφος τελείωσε το θέμα, Πας και ότι γίνει. Εμένα με έκοψαν στους εφ μπορεί να με κόψουν και τώρα. Και τι έχω ένα τατουάζ ως την μέση του μπρατσου μια τουρμπίνα και κάτι ιντερκουκελ ούτε προσβαλω τπτ ούτε θίγω κάποιον αλλά την έφαγα στους εφ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Manos972 έγραψε: Σάβ Οκτ 07, 2023 11:01 am Συζητάμε για κάτι που το λέει ξεκάθαρα το φεκ. Απαγορεύεται τατουάζ πόσο πιο απλά να το πει. Από την στιγμή που το λέει η παράγραφος τελείωσε το θέμα, Πας και ότι γίνει. Εμένα με έκοψαν στους εφ μπορεί να με κόψουν και τώρα. Και τι έχω ένα τατουάζ ως την μέση του μπρατσου μια τουρμπίνα και κάτι ιντερκουκελ ούτε προσβαλω τπτ ούτε θίγω κάποιον αλλά την έφαγα στους εφ
Κάνεις ενσταση και δικαιωνεσαι θεωρώ.
Manos972

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 07, 2023 11:33 am
Manos972 έγραψε: Σάβ Οκτ 07, 2023 11:01 am Συζητάμε για κάτι που το λέει ξεκάθαρα το φεκ. Απαγορεύεται τατουάζ πόσο πιο απλά να το πει. Από την στιγμή που το λέει η παράγραφος τελείωσε το θέμα, Πας και ότι γίνει. Εμένα με έκοψαν στους εφ μπορεί να με κόψουν και τώρα. Και τι έχω ένα τατουάζ ως την μέση του μπρατσου μια τουρμπίνα και κάτι ιντερκουκελ ούτε προσβαλω τπτ ούτε θίγω κάποιον αλλά την έφαγα στους εφ
Κάνεις ενσταση και δικαιωνεσαι θεωρώ.
Ναι οκ δεν αντιλέγω, και στα ψυχοτεχνικα δικαιωνεσαι αλλά έχεις το στομάχι να περνεις 2 3 χρόνια και αν; Σε παρι πίσω 2 3 χρόνια. Έχουν το κάθε δικαωμα ν σε κόψουν.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κοίτα φίλε μου εγώ προσωπικά θα το κάνω εάν με κόψουν. Θα πατήσω στο δεδικασμενο αποφάσεων παλαιότερα που έχουν δικαιωθεί και επιπλέον αν δω ότι περνάνε άλλους με τατουάζ ένα παραπάνω. Η θα υπάρχει για όλους το ίδιο ή όχι. Εκτός από αυτό διάβασα ότι η θερινή στολή έχει μέσα και το χιτωνιο αναδιιπλουνενο αν θέλεις να φορέσεις. Και τα μακό που έχουν στην θερινή είναι με βραχεία χειριδα. Άρα θα φανεί
Manos972

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 07, 2023 11:43 am Κοίτα φίλε μου εγώ προσωπικά θα το κάνω εάν με κόψουν. Θα πατήσω στο δεδικασμενο αποφάσεων παλαιότερα που έχουν δικαιωθεί και επιπλέον αν δω ότι περνάνε άλλους με τατουάζ ένα παραπάνω. Η θα υπάρχει για όλους το ίδιο ή όχι. Εκτός από αυτό διάβασα ότι η θερινή στολή έχει μέσα και το χιτωνιο αναδιιπλουνενο αν θέλεις να φορέσεις. Και τα μακό που έχουν στην θερινή είναι με βραχεία χειριδα. Άρα θα φανεί
Φίλε μου μαζί σου και εγώ στο ίδιο καζάνι βράζω, απλα το λέει το φεκ δεν μπορούμε να το ανεραισουμε επειδή μας βολεύει, εγώ κόπηκαν στους ειδικούς φρουρούς μετά βέβαια δεν ασχολήθηκα. Τώρα θα δούμε σε αυτήν την προκήρυξη.
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Καντε την αίτηση σας κανονικά είναι ανάλογα τις επιτροπές και γενικά ανάλογα τις συνθήκες δε κόβονται όλοι με τατουάζ εδώ και χρόνια και σε άλλες παρόμοιες προκηρύξεις. Αν το θέλετε ρισκαρετε ξέρατε απο πριν ότι τα τατουάζ είναι αρνητικό για την αστυνομία τουλάχιστον μέχρι να προσληφθείς τώρα μη ψάχνουμε να βρούμε οτιναναι. Όσο αφορά διορισμό σε άλλες προκηρύξεις νομίζω το ξεκαθαρίζει η προκήρυξη ότι δε δέχονται και απαγορευονται ήδη διορισμένοι και λογικό είναι. Καλή τύχη και να μπουν οι καλύτεροι σωματικά κσι ψυχικά και προσοντολογικα
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να υπολογιστούν ως εμπειρία οι μήνες απασχόλησης στην πυροσβεστική. Είμαι εποχικός 5 αντιπυρικες τώρα οπότε τα μόρια από προϋπηρεσία θα είναι αρκετά αν μετράνε. Ευχαριστώ
dimikaro1

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Η λογική λέει συναφή εμπειρία δηλαδή απο εταιρείες ιδιωτικές σεκιουριτι και προσωπική ιδιωτική ασφάλεια. Οι εποχικοί δεν έχουν κάποια σχέση με το επάγγελμα άρα παίρνουν τα μόρια ανάλογα με τα υπόλοιπα προσόντα τους
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Episkeptis έγραψε: Σάβ Οκτ 07, 2023 1:47 pm Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να υπολογιστούν ως εμπειρία οι μήνες απασχόλησης στην πυροσβεστική. Είμαι εποχικός 5 αντιπυρικες τώρα οπότε τα μόρια από προϋπηρεσία θα είναι αρκετά αν μετράνε. Ευχαριστώ
Από τις πληροφορίες μου φίλε επειδή κ εγώ εποχικος πυροσβεστης είμαι. Αν μετρήσουν από σώματα ασφαλείας θα μετρήσει και πυροσβεστική.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Επίσης μια άλλη ερώτηση παιδιά. Έχω προϋπηρεσία 4 χρόνια ως σεκιούριτι μέχρι το 2020 και το 22 πήρα 2ο απολυτήριο από επαλ με καλύτερο βαθμό... Αν χρησιμοποιήσω το πτυχίο αυτό χάνω την προϋπηρεσία; Διότι αναφέρει η προκυρηξη η προϋπηρεσία να έχει αποκτηθεί μετά την απόκτηση του πτυχίου... Ή διαβάζω κάτι λάθος?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες