Προηγείται αυτός με την εντοπιότητα ναι.Ef2019 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 7:23 pm Καλησπέρα σας μια ερώτηση σχετικά με την εντοποιοτητα. Εγώ θέλω να πάω σε ένα νησί αλλά δεν έχω εντοποιοτητα αλλά εχω παραπάνω μόρια από έναν νησιώτη ο οποίος παίρνει εντοποιοτητα. Προηγείται αυτός λόγο εντοποιοτητας και μπαίνει;
Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία
Με επιφύλαξη σου απαντώ. Συντάσσεται ξεχωριστός πίνακας για τις ειδικές κατηγορίες. Αν εσύ είσαι ΔΕ ειδική κατηγορία και δηλώσεις προτίμηση Τρίκαλα και ξεπερνάς σε μόρια όσους των ειδικών κατηγοριών δήλωσαν τη θέση ΔΕ για Τρίκαλα, καταλαμβάνεις την θέση. Κάπου είχα δει ένα διευκρινιστικό έγγραφο από τον ΑΣΕΠ, αύριο που θα έχω το λάπτοπ αν το βρω θα το επισυνάψω.kpapageor έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 4:27 pm Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει,
Πχ στην Πόλη τον Τρικάλων είναι μόνο 1 η θέση για ΔΕ ένστολο προσωπικό (χωρίς εμπειρία).
Η Τριτεκνία πως μπορεί να μετρήσει αφού είναι μόνο μια θέση;
ΟΙ ειδικές κατηγορίες όπως Τριτεκνία αφορούν Πόλεις με πολλές θέσεις; Και αν Ναι πως ξέρουμε ποιες είναι οι πόλεις που έχουν θέσεις για ειδικές κατηγορίες;
Σας ευχαριστώ
σταρτολογογιαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 3:17 pmΚαι από που το βρίσκεις αυτό; Από το φύλο πορείας;Coco2k έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 3:11 pmγενικα το δηλωνεις γαι τον σταρτο και οι εδ και οι δεα κλπ κλπ
Κατάλαβα, αλλά αυτό χρειάζεται να το πάρεις μετά όταν στείλεις τα δικαιολογητικά; Δηλαδή τώρα κάνεις μόνο την αίτηση ηλεκτρονικά?
Δεν το διατύπωσα όπως ήθελα, πάμε πάλι. Έστω ότι για ΔΕ ζητάνε 3 άτομα κατηγορίας τριτεκνων,5 πολυτέκνων και 1 τέκνου αναπήρου, σύνολο θέσεων για ειδικών κατηγοριών 9 άτομα δηλαδή. Υποβάλλετε αίτηση, ας πούμε,20 άτομα από τις ειδικές κατηγορίες για ΔΕ. Συντάσσεται ξεχωριστός πίνακας με εσάς τους 20. Περνάτε όλοι τα αθλήματα. Κοιτάνε αρχικά τις προτιμήσεις των 9 πρώτων σε μόρια για τις 9 θέσεις ειδικών κατηγοριών. Αν είσαι στους 9 πρώτους κι έχεις δηλώσει Τρίκαλα και ξεπερνάς σε μόρια όποιον άλλο δήλωσε Τρίκαλα ή αν κανείς άλλος δεν δήλωσε Τρίκαλα ως ειδικής κατηγορίας, τότε καταλαμβάνεις την θέση ΔΕ Τρικάλων.DIMITRA91 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 8:40 pmΜε επιφύλαξη σου απαντώ. Συντάσσεται ξεχωριστός πίνακας για τις ειδικές κατηγορίες. Αν εσύ είσαι ΔΕ ειδική κατηγορία και δηλώσεις προτίμηση Τρίκαλα και ξεπερνάς σε μόρια όσους των ειδικών κατηγοριών δήλωσαν τη θέση ΔΕ για Τρίκαλα, καταλαμβάνεις την θέση. Κάπου είχα δει ένα διευκρινιστικό έγγραφο από τον ΑΣΕΠ, αύριο που θα έχω το λάπτοπ αν το βρω θα το επισυνάψω.kpapageor έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 4:27 pm Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει,
Πχ στην Πόλη τον Τρικάλων είναι μόνο 1 η θέση για ΔΕ ένστολο προσωπικό (χωρίς εμπειρία).
Η Τριτεκνία πως μπορεί να μετρήσει αφού είναι μόνο μια θέση;
ΟΙ ειδικές κατηγορίες όπως Τριτεκνία αφορούν Πόλεις με πολλές θέσεις; Και αν Ναι πως ξέρουμε ποιες είναι οι πόλεις που έχουν θέσεις για ειδικές κατηγορίες;
Σας ευχαριστώ
Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Και πάλι με επιφύλαξη.
Δεν χρειαζόμαστε το κλασικό απολυτήριο που μας δίνουν όταν τελειώνουμε?
Εγώ ως οβα πρέπει να παραιτηθώ για να κάνω αίτηση η κάνω κ φεύγω αν με πάρουν
Και πότε το χρειαζόμαστε αυτό; Τώρα που θα κάνουμε την αίτηση; Ή μετά που θα στείλουμε τα δικαιολογητικά?Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 9:46 pmΔεν χρειαζόμαστε το κλασικό απολυτήριο που μας δίνουν όταν τελειώνουμε;
Ότι χαρτιά χρειάζονται, θα τα στείλουμε μόνο αν μας καλέσουν. Στην αίτηση δεν βάζεις δικαιολογητικά. Θα ενημερώσουν αυτοί, όσους είναι για αποστολή δικαιολογητικών, ταχυδρομικά.
Κατάλαβα φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.niasimas έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 11:07 pm Ότι χαρτιά χρειάζονται, θα τα στείλουμε μόνο αν μας καλέσουν. Στην αίτηση δεν βάζεις δικαιολογητικά. Θα ενημερώσουν αυτοί, όσους είναι για αποστολή δικαιολογητικών, ταχυδρομικά.
Με τατουάζ τι λέτε να γίνει;
4. Δεν επιτρέπεται να φέρουν στο σώμα δερματοστιξία, η οποία είναι εξωτερικά
εμφανής με την ενδυμασία (θερινή και χειμερινή στολή) και επιπλέον, λόγω του είδους
των περιεχομένων σε αυτή απεικονίσεων, είτε αναιρεί την επιβαλλόμενη από το
Σύνταγμα ουδετερότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου, είτε δεν συνάδει προς την
ιδιότητα και τα καθήκοντα αυτών.(άρθρο 10 του ν.4963/2022)
Αυτό αναφέρει η προκ.
Άρα πρέπει να συντρέχουν και οι 2 λόγοι από ότι καταλαβαίνω. Ότι μπορεί να είναι εμφανές αλλά να μην προσβάλει το σύνταγμα και την θρησκεία. Σωστά;
Καλημέρα !
Τλκ χρειάζεται να έχουμε μητρώο ΑΣΕΠ με όλα τα δικαιολογητικά ανεβασμένα στ προφίλ μας για να κάνουμε αίτηση ;
Τλκ χρειάζεται να έχουμε μητρώο ΑΣΕΠ με όλα τα δικαιολογητικά ανεβασμένα στ προφίλ μας για να κάνουμε αίτηση ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες