Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία
Καλησπέρα παιδιά, το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α και τον αριθμό στρατολογικου μητρώου το βάζουν μόνο αυτοί που είναι από ειδικές δυνάμεις?
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 1:16 pmΕφόσον έχεις διοριστεί εγώ θα σου έλεγα μην μπείς στην διαδικασία και σου βγάλει κανένα κόλλημα διορισμού και μείνει μετά ξεκρεμαστος.Lagoniko11 έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 1:09 pm Ρε παιδιά εμείς της 9κ Υεφκκ που δεν έχουμε διοριστεί ακόμα, για ποιο λόγο δε μπορούμε να κάνουμε αίτηση; Αφου δε κατέχουμε ακόμα κάποια μόνιμη θέση, ανεργοι θεωρουμαστε αυτή τη στιγμή. Κάποιοι παίρνουν και επίδομα ανεργίας ενώ ήταν μέσα στη σχολή. Την περίοδο που θα γίνονται οι αιτήσεις δε θα κατέχουμε μόνιμη θεση.
Τι γνώμη έχετε εσείς;
[/quote Κανε κανονικα χαρτια και οτι γινει.
Και από που το βρίσκεις αυτό; Από το φύλο πορείας?Coco2k έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 3:11 pmγενικα το δηλωνεις γαι τον σταρτο και οι εδ και οι δεα κλπ κλπ
Δεν χρειάζεται να ανεβάσετε τα δικαιολογητικά από τώρα γιατί στην επόμενη φάση θα βγάλει λίστα με τα άτομα που πρέπει να στείλουν δικαιολογητικά
Δηλαδή τώρα κάνουμε μόνο ηλεκτρονικά την αίτηση και στην συνέχεια εάν μας καλέσουν στέλνουμε τα δικαιολογητικά (πτυχια κλπ.)
Παιδιά δηλαδή ανεβάζουμε τα δικαιολογητικά κ γράφει ότι πριν την έκδοση των πινάκων θα στείλουν οι υποψήφιοι ταχυδρομικώς τα δικαιολογητικά. Τι εννοεί ; Σίγουρα δεν τα θέλει κ τώρα ; Σορρυ αλλά δεν το καταλαβαίνω
Αν θελήσω να παραιτηθώ από την 9κ απλά θα πληρώσω χρηματικό πρόστιμο λόγω του ότι πέρασα σχολή. Αυτό είναι άλλο θέμα όμως δε με απασχολεί.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 3:01 pm Φίλε εσυ που είσαι από την 9κ θα έχεις θέμα με την μόνιμη θέση… πέρασες εκπαίδευση έχετε υπογράψει κάποια χαρτιά ξέρουμε από αυτά μη μας λες ότι είσαι άνεργος. Το πολύ πολύ να μη μπεις ούτε 9κ ούτε δικαστική στην χειρότερη. Κάτσε στην θέση σου αν θες κ τη δίκη μου ταπεινή γνώμη μην έχεις θέματα καλή συνέχεια
Εγώ θέλω να συμμετάσχω στη Δικαστική και αν περάσω, να παραιτηθώ από Υεφκκ και να πάω Δικαστική.
Αυτή τη στιγμή ναι άνεργοι θεωρουμαστε, κάποιοι παίρνουν και επίδομα ανεργίας ακόμα, κι μέσα στη σχολή που ήμασταν. Η σχολή δεν είναι δουλειά, σεν είναι σα τους ειδικούς φρουρούς που υπογράφουν εξ αρχής πριν μπουν σχολή.
Ρε παιδια τελικά ανεβάζουμε κανονικά τα πτυχία στο μητρώο όπως κάναμε στην 9κ;
ή απλά συμπληρώνουν ηλεκτρονικά την αίτηση και μετά στέλνουμε κατευθείαν φάκελο με δικαιολογητικά όταν μας ζητηθεί?
ή απλά συμπληρώνουν ηλεκτρονικά την αίτηση και μετά στέλνουμε κατευθείαν φάκελο με δικαιολογητικά όταν μας ζητηθεί?
Όσοι υποψηφιοι κληθούν από την κεντρική επιτροπή Διαγωνισμού πριν από την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων κατάταξης πρέπει μέσα σε προθεσμία 5 ημερών να υποβάλλουν σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και τις ιδιότητες που επικαλούνται και να τα αποστείλουν ταχυδρομικά στο υπουργείο δικαιοσύνης. Αυτά γράφει η προκήρυξη οπότε τώρα δεν ανεβάζεις δικαιολογητικά απλώς κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση στον Ασεπ
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει,
Πχ στην Πόλη τον Τρικάλων είναι μόνο 1 η θέση για ΔΕ ένστολο προσωπικό (χωρίς εμπειρία).
Η Τριτεκνία πως μπορεί να μετρήσει αφού είναι μόνο μια θέση;
ΟΙ ειδικές κατηγορίες όπως Τριτεκνία αφορούν Πόλεις με πολλές θέσεις; Και αν Ναι πως ξέρουμε ποιες είναι οι πόλεις που έχουν θέσεις για ειδικές κατηγορίες;
Σας ευχαριστώ
Πχ στην Πόλη τον Τρικάλων είναι μόνο 1 η θέση για ΔΕ ένστολο προσωπικό (χωρίς εμπειρία).
Η Τριτεκνία πως μπορεί να μετρήσει αφού είναι μόνο μια θέση;
ΟΙ ειδικές κατηγορίες όπως Τριτεκνία αφορούν Πόλεις με πολλές θέσεις; Και αν Ναι πως ξέρουμε ποιες είναι οι πόλεις που έχουν θέσεις για ειδικές κατηγορίες;
Σας ευχαριστώ
Άρα είναι σα την 6κ, απλα συμπληρώνεις ηλεκτρονικά την αίτηση και αργότερα αν χρειαστεί στέλνεις φάκελο με τα δικαιολογητικά.Tsanspyr έγραψε: Πέμ Οκτ 05, 2023 4:25 pm Όσοι υποψηφιοι κληθούν από την κεντρική επιτροπή Διαγωνισμού πριν από την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων κατάταξης πρέπει μέσα σε προθεσμία 5 ημερών να υποβάλλουν σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και τις ιδιότητες που επικαλούνται και να τα αποστείλουν ταχυδρομικά στο υπουργείο δικαιοσύνης. Αυτά γράφει η προκήρυξη οπότε τώρα δεν ανεβάζεις δικαιολογητικά απλώς κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση στον Ασεπ
Και θα θέλει και τον κωδικό του παραβόλου να βάλουμε μέσα που θα έχει πληρωθεί λίγο πριν.
Μια ερώτηση, εάν δηλώσω συμμετοχή ως ΔΕ, αλλά στις ξένες γλώσσες βάλω το proficiency, θα έχω πρόβλημα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Ειδικός φρουρός
Καλησπέρα σας μια ερώτηση σχετικά με την εντοποιοτητα. Εγώ θέλω να πάω σε ένα νησί αλλά δεν έχω εντοποιοτητα αλλά εχω παραπάνω μόρια από έναν νησιώτη ο οποίος παίρνει εντοποιοτητα. Προηγείται αυτός λόγο εντοποιοτητας και μπαίνει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες