Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Άρα αυτό μάλλον εννοούσε ο υπουργός για τους ΤΕ!
Ε λογικα ναι, τουλαχιστον να μην αργησουμε να εχουμε νεοτερα κι εμεις!
Πιθανόν ναι. Άρα πάμε εμείς για αρχές Νοεμβρίου πρώτα ο Θεός. Άρα Φεβρουαρίου που λέει ότι πρέπει να ένστολο προσωπικό να είναι έτοιμο είναι αδύνατον.
Αλλά ρε παιδιά εγώ δεν θυμάμαι να δίνεις άθλημα μες στο χειμώνα σε καμιά προκυρηξη.
Αθληματα δινεις κανονικα χειμωνα-καλοκαιρι αναλογως ποτε καλουν, δεν παιζει ρολο η εποχη.
Πως προεκυψε το "αρχες Νοεμβρη";
Πως προεκυψε το "αρχες Νοεμβρη";
Όλο το ζήτημα με την τροποποίηση του νόμου για την δικαστική αστυνομία, δηλαδή την αφαίρεση γραπτών και προφορικών εξετάσεων που προβλεπόταν αρχικά, ήταν για να προλάβουν να τους προσλάβουν όλους μέχρι τέλη Δεκεμβρίου οπότε και λήγει το κονδύλι. Οπότε μέχρι Δεκέμβριο οφείλουν να ολοκληρώσουν τις προσλήψεις ειδάλλως δικαστική αστυνομία δεν θα δούμε για χρόνια πάλι καθώς το ταμείον είναι μείον.
Θα την βγάλουν τώρα είναι Οκτωβρίο Νοεμβρίο θα την βγάλουν.
Τραγικοί πραγματικά. Ούτε τον Ιούνιο του 24 θα είναι έτοιμοι αποτι φαίνεται με σχολή και τα λοιπά. Οσο αφορά το κονδύλι είναι και αυτό μεγάλο θέμα σε περίπτωση πού ξεπεράσει τον συγκεκριμένο χρόνο. Παπατζες μόνο κατά τύχη αστυνομία θα γίνει αν γίνει τελικά
Μπήκα και εγώ να ανοίξω το λινκ και βλεπω 800 σελίδες προκήρυξη κ λεω κάπου θα είναι κ για το αστυνομικό προσωπικό δεν μπορεί τόσες σελίδες! Κ είναι μόνο για τους πολιτικό προσωπικό ΤΕ. Έλεος ρε φίλε ! Μετά άλλες τόσες σελίδες για τους ΠΕ κ καταϊδρωμένη η δίκη μας. Λογικά τέλη του μηνα
Ναι φιλε μου το ξερω το καταλαβα. Αρα λες με 520 μορια ναμπω στη κατηγορια με τριτεκνους?Venom94 έγραψε: Τρί Οκτ 03, 2023 12:20 pm
Μόνο τον βαθμό του απολυτηρίου σου πολλαπλασιάζεις *30
Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό. Κάτσε να βγει η προκυρηξη αναλυτικά, κάνε τα χαρτιά σου και δεν έχεις να χάσεις κάτι.
https://www.dnews.gr/eidhseis/theseis-e ... iologitika#: ... : text=%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD%20%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82%2017%20%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%20%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1,2023%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%8E%CF%81%CE%B1%2014%3A00.
Με αυτές τις προθεσμίες που βλέπω δεν ξέρω αν θα βγει μέσα στον Οκτώβριο ανεξάρτητα από το πότε λήγουν οι αιτήσεις για την 2ΓΒ/2023 και για την 3ΓΒ/2023 (όταν βγει) ή αν θα περιμένουν να λήξουν πρώτα οι προθεσμίες γι’ αυτές και μετά θα βγάλουν για ΔΕ.
Με αυτές τις προθεσμίες που βλέπω δεν ξέρω αν θα βγει μέσα στον Οκτώβριο ανεξάρτητα από το πότε λήγουν οι αιτήσεις για την 2ΓΒ/2023 και για την 3ΓΒ/2023 (όταν βγει) ή αν θα περιμένουν να λήξουν πρώτα οι προθεσμίες γι’ αυτές και μετά θα βγάλουν για ΔΕ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες